כ בקשת המלצה לפרנקפורט - סקס אדיר

בקשת המלצה לפרנקפורט

3
אינני יודע לאיזו רמת מחירים אתה מתכוון. אך מלון סביר טוב ונח, בקרבה מיידית לתחנת הרכבת ולכן לכל התחבורה הציבורית וכן לרובע בתי הסקס הוא מלון לאונרדו. הבעלות על הרשת היא ישראלית, לא שזה משנה...
המלון עצמו נח, ארוחת בוקר מלאה (לא כשרה), שים לב שאם תזמין חדר בודד אתה עשוי לקבל חדר בודד זאת אומרת מיטת יחיד...
הגישה למלון מתחנת הרכבת המשותפת גם למטרו היא במעבר תת-קרקעי.
לרובע הזונות כ-5 דקות ברגל.
חפש בגוגל לפי לאונרדו הוטל פרנקפורט סיטי סנטר.
אל תשכח שרובע הסקס מחייב אותך לעלות הרבה פעמים 5-6 קומות ברגל כדי לראות את כל הזונות...

בילוי נעים.
אוהב חזה קטן ובתולי.

בקשת המלצה לפרנקפורט

4
מלון סביר וזול בקרבת אזור הזונות והמועדונים הוא סבוי , 5 דקות הליכה ואתה בלב האזור.
אני הייתי שם במסגרת העבודה , יש שם הרבה בתי זונות על קומות ובארים עם סטריפטיז וזונות.
החוויה הכי טובה שלי היתה בבית קולנוע סקס שם יש זונות זולות יותר תוצרת קולומביה ששווה להכיר...
תיהנה צחוק

בקשת המלצה לפרנקפורט

6
שבוע שעבר חזרתי מפרנקפורט שלושה ימים במלון ויקטוריה המלון היחיד ברובע הזונות שהוא שקט סולידי נקי וחמוד עם אוכל מעולה בבוקר ומחיר הגיוני
זהו מלון ויקטוריה על פינת קייזרשטראסה שלוש מאות מטר מהרכבת וחמישים מטר מהטראם במלון ווייפיי חופשי גם בחדרים.
ממליץ בחום זה מלון הבית שלי

בקשת המלצה לפרנקפורט

7
[QUOTE=insideout]שבוע שעבר חזרתי מפרנקפורט שלושה ימים במלון ויקטוריה המלון היחיד ברובע הזונות שהוא שקט סולידי נקי וחמוד עם אוכל מעולה בבוקר ומחיר הגיוני
זהו מלון ויקטוריה על פינת קייזרשטראסה שלוש מאות מטר מהרכבת וחמישים מטר מהטראם במלון ווייפיי חופשי גם בחדרים.
ממליץ בחום זה מלון הבית שלי
[/QUOTE]

וואללה גם אני וזוגתי היינו בפרנקפורט לפני שבועיים, אולי היינו באותה טיסה חחח.
אנחנו היינו במלון קצת יקר אבל שווה כל אגורה.

Steigenberger Frankfurter Hof

מאחר שהייתי עם זוגתי היינו יותר בכיוון של מסיבות חילופי זוגות.

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”