טלפונים באוקראינה 1 על ידי אחים של גברות לאחרונה אני מוצף בהודעות של חברים בבקשות מספרי טלפונים של בנות מאודסה וקייב.הייתי רוצה לעזור לכולם.שאלה לי האם אני יכול פה לרשום את מסםרי הטלפונים ?ממש קשה לי לרשום כל פעם רשימה.תודה רבה נשים הן לא חפץ ציטוט 09 יולי 2015, 06:04
טלפונים באוקראינה 2 על ידי איצטגנין תכין פעם אחת רשימה - ושלח לאדם שביקש.שמור/זכור את ההודעה הזו.בכל פעם שמישהו נוסף מבקש - חזור אל ההודעה השמורה ושלח שוב. המגביה עוף - ירחיק ראות ציטוט 09 יולי 2015, 09:22
טלפונים באוקראינה 3 על ידי Black כל הכבוד שאתה מנסה ומשתדל לעזור לכולם . זו מהות הפורום ואני רק יכול לבקש שכולנו פה נהיה כמוך . הפוך כל חסרון ליתרון ציטוט 11 יולי 2015, 15:34
טלפונים באוקראינה 4 על ידי מחפש גיוון אודה לקבלת הרשימה בפרטי מתכנן לנסוע בקרוב ציטוט 21 יולי 2015, 22:45
טלפונים באוקראינה 5 על ידי שמעון חבר יקר אני טס עוד חודש וחצי לקייב יש מצב לטלפונים ובית מלון או דירה מומלצת לשלושה ארבעה ימים.ואם יש לך נהג או מלווה (נקבה) זה מאוד יעזור .מה שתוכל לתת מידע זה מאוד יעזור זה פעם ראשונה ואני לא מכיר את השפה.תודה מראש ציטוט 22 יולי 2015, 09:27