כ סן חוזה קליפורנה - סקס אדיר

סן חוזה קליפורנה

1
אהלן חברה,
להלן דיווח מקליפורניה:
הגעתי לפה לשבוע, רף החרמנות הגיע פה לשיאים חדשים בגלל כמות הכוסיות שיש בארהב, אם הייתי יכול הייתי מזיין חצי מהבחורות בארהב ואני נחשב לבררן.
הייתי חייב לפרוק מטען כבד, חשבתי לבקר במועדון חשפנות אבל לאחר בדיקות מעמיקות באינטרנט גיליתי שהתענוג יהיה מאוד יקר וספק אם מספק, חלק מהמועדונים לא מציעים ריקודים פרטיים ומבחינתי אם אני בא זה רק בשביל הריקוד הפרטי שבדרך כלל אני מצפה לקבל בו לפחות מציצה טובה וחשופה.
בבדיקה באינטרנט היו מועדונים שמציעים ריקודים פרטיים אבל המחירים מרקיעי שחקים, לסבר לכם את האוזן, כניסה עולה בערך 25$ ולפ דנס עולה 40$, אתם יכולים רק לנחש כמה עולה ריקוד פרטי... ובסך הכל מה רציתי?! מציצה מפנקת כולה.
ובכן, החלטתי לנסות לחפש דירה סטייל מה שיש בארץ, מצאתי באתר הבא:
את הדירה שאליה הלכתי, התקשרתי והיה ממש קשה להבין מה הבחור אומר כשניסה להסביר לי מה הכתובת של המקום, הוא הציע שירות מבחורות אסיאתיות (סיניות) -אני נחשב לקבוצה שאוהבת את הז׳אנר האסייתי... שירות שעולה 120$ לחצי שעה, 160$ לשעה שלמה (בשני המקרים מותר רק מספר 1).
כמו שציינתי, רף החרמנות גבוה והמחיר נשמע לי סביר ביחס למה שמצפה לי במועדון חשפנות, מה עוד שפה אני הולך לזיין ובמועדון חשפנות אלוהים יודע עם מה אצליח לצאת וכמה יעלה התענוג שם.
נסעתי לדירה, יש חנייה חינם ליד, נראה קצת כמו שכונה לא מי יודע מה אבל קטן עלינו...
התקשרתי לבחור והוא בא לאסוף אותי לדירה, נכנסנו והוא הורה לי לחלוץ את הנעליים שחס וחלילה לא אלכלך לו את הבית (המקום כמו שאתם יכולים להבין נקי מאוד), היו שם שלוש בחורות אסיאתיות, שלושתן פצצות מין! רזות ועם שדיים גדולים מה שלא ממש מאפיין אסיאתיות, אני רגיל לאסיאתיות עם חזה קטן עד בינוני, היה להן חזה לפחות בגודל C.
הוא הוביל אותי לאחד החדרים שם חיכתה לי בחורה פצצה בשם אנה, הייתי מבסוט לראות אותה, זה הרגע שבו אתה יכול או להתאכזב או להיות ממש מבסוט שאתה הולך לתת בראש לפצצה, הייתי מבסוט.
היא נמוכה, רזה ועם חזה גדול, ציון כללי לגוף 9, למרבה שימחתי גם הפנים שלה היו ממש יפות (התמונות אמיתיות באתר) היא הבחורה השלישית מלמעלה.
היא ביקשה שאתפשט מיד אחרי ששילמתי לה 120$, אין ממש למה לקחת שעה שלמה כי מותר רק מספר 1, אחרת הייתי לוקח שעה ונותן לה שני מספרים.
נשכבתי על המיטה, והיא התחילה בליקוקים, מחרמנת שחבל על הזמן... שמה גומי והתחילה למצוץ (לא מוכנה למציצה בלי גומי גם לא בתוספת תשלום) מה שכן, מוצצת עמוק ולא רע בכלל, ממש יונקת את הזין, הכל נעשה עם החיוך האסייתי המוכר.
אחרי מציצה ממושכת היא מסמנת לי שעובי הזין שלי גדול יותר מהעובי של פרק כף היד שלה חחח ועלתה עלי לזיון, אגב, היא בת 23 כך שמי שאוהב צעירות, אני ממליץ בחום.
זיון טוב, הרגשתי שאני בתוכה עד הסוף, אין כמו לזיין אסיאתיות, הן צרות וקטנות, פשוט תענוג. הגמירה המיוחלת הגיעה - היה מצוין!
בקיצור, מומלץ בחום למרות שביחס למחירים בארץ שילמתי יקר, אבל היה ממש סבבה ושווה את זה.

מקווה שזה יעזור למי שיבקר שם.
תהנו!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”