3 דיווחים שונים:
1. דירת גנגבנג של מוסטפה - אורגיה של הרבה גברים על נערה אחת.
2. מועדון חילופי הזוגות - אינסומניה.
אחרי כל כך הרבה סיפורים על ברלין ומוסטפה, גם לי יצא לבקר אצלו ולהתרשם.
---
השבוע ביקרתי אצל מוסטפה בדירת הדנגבנג המפורסמת.
את רוב הפרטים אתם כבר יודעים, אז אני אוסיף את התרשמותי האישית בצורה הממוקדת ביותר.
קודם כל - זה לא לכל אחד. זאת חווייה שמיועדת לאנשים מסויימים בלבד.
לשבת בחדר עם אנשים מכל הגילאים (גם אדם זקן בן 80) שכולם מאוננים ומנסים להעמיד את הבולבול בזמן שאחרים כבר על המיטה באורגיה עם בחורה - זה לא דבר קל.
לי לקח זמן להיפתח לרעיון ולהרגיש בנח ליד כולם.
כל חיי אני מאונן לבד, בפרטיות מוחלטת ופתאום אני מוצא עצמי צריך לאונן ליד אחרים.... קצת מוזר ולא נח.
לגבי הבנות - יש ויש.
הייתי משעה 16 עד הסגירה ב22, והיו סהכ כ-5 בנות שונות. שזה לא הרבה, כי חלקם אתה לא אוהב, וחלקן לא זורמות וכו׳.
אף אחת לא עשתה אנאלי.
כולן מוצצות בלי, לא עושות רימינג, אחת הסכימה שיגמרו לה בפה, מעטות הסכימו שידחפו להן אצבעות - אולי אחת.
אחת הייתה נסיכה שרואים עליה שלא בא לה לעבוד, על כל דבר אומרת לא ואפילו מתווכחת ורבה עם הגברים.
הייתה בחורה שלא נראית טוב בכלל.
הייתה נימפומנית שנראה כאילו נהנית ששלושה בולבולים עליה.
הייתה צ׳כית חמודה, נראית בת 20, אבל הזרימה שלה קצת בעייתית. נראית כאילו סובלת.
ועוד בחורה שגם מאוד נהנתה מהסקס - או לפחות כך נראה.
גמרתי 3 פעמים, אבל זיינתי יותר.
חלק מהזיונים לא גמרתי בכוונה כדי לשמור כוחות.
יש אוכל נחמד - סלטים, גבינות וגם פסטה ופירות.
החווייה הזאת בדירת גנגבנג לא מתאימה לכל אחד.
מאוננים לידך גברים כל הזמן, לפעמים גברים נוגעים בך במיטה בטעות, כדי לזיין אתה צריך לאונן ליד גברים כדי להעמיד אותו וכו׳...
אני לא יודע מה שמות הבנות שהיו שם...
בקבוצת הגברים שחגגו בדירה כל היום יכלתם למצוא אחד עם כלי עצום ששובר את הבנות ומתיש אותן, אנשים מבוגרים בגילאי 55 ומעלה, וסיני אחד קטן מוזר ומעצבן...
הסיכום שלי הוא די חיובי, אבל שוב - לא מתאים לכל אחד.
-----
מועדון הסקס בברלין - אינסומניה:
האינסומניה שונה לגמרי. למרות שגם בו המסיבה הייתה מסיבת גנגבנג, האווירה שונה לגמרי.
באינסומניה הסקס מתרחש באולם ענקי בערך פי 20 יותר גדול מחדרים אצל מוסטפה.
זה לא תמיד נח לזיין שאתה נמצא בחלל ענקי עם הרבה אנשים שמסתכלים....
אין מציצות בלי קונדום, אין אנאלי, אין נשיקות (הרבה יותר טכני מהבנות אצל מוסטפה), מה שכן יש זה לפעמים נשים פרטיות לחלוטין שמגיעות למסיבה כדי להתנסות. כשאני הייתי היו 2 נשים קצת מלאות++ שנהנו לקבל אחד אחרי השני.... שזה מדליק ביותר.
היום בו הייתי זה יום מיוחד לגנגבנג. בשאר הימים יש מסיבות שונות - חילופי זוגות, סאדו וכו׳.
וכמובן שגם טינדר היה שותף לחוויות הסקס שלי עם 3 גרמניות פרטיות לחלוטין כמובן.
--
עדיין לא מצאתי מקום שמאפשר חוויית סקס עם 2-3 נשים באופן פרטי בלי גברים מסביב.
כמובן שיש את האפשרות להזמין 3 נערות אליך למלון, או ללכת למכון ולקחת 3 נשים. אבל זה יקר, ומדובר בנשים שלא בטוח ידעו לתת חוויה אמיתית של אורגיה.
אחרי ברלין המשכתי לניו יורק והתנסיתי במסיבת גנגבנג די מחתרתית: