קצת רקע -
אני בחור בשנות העשרים הצעירות שלו, אין לי בעיה להשיג מין מזדמן במועדנים ופאבים למינהם אך שמעתי על אוקראינה (ובעיקר על הבנות שם) כל כך הרבה דברים טובים שהייתי חייב לעשות גיחה בשביל להבין במה מדובר.
שלחתי הודעות לכמה חברים פה בפורום אך רק אחד, שלא אציין את שמו הוא יודע מי הוא, הועיל בטובו להגיב, השאר קראו אך בחרו להתעלם.
אז החלטתי לעשות שיעורים בית בעצמי, חרשתי את הפורום חצי שנה אחורה בחיפוש אחר פרטים מדויקים אך יצאתי עם שלושה תובנות.
- הדבר החשוב ביותר, להתרחק ממשרדי הליווי שם כמו מאש בוערת בשיאה, הכל שם מזויף ולא שווה את הכסף, תאמינו לי ניסיתי, גם אתרים שדוגלים באופצית חיפוש של "תמונות שלי", משקרים, החל מהתמונות ועד לפרטי הגוף של הבחורה עצמה.
הזמני גברת בשם ורוניקה בציפייה לדוגמנית על רזה בגובה 182 בגיל 24 והגיע לי ויקטוריה בגובה 160 אמא ל2.
אז שוב להתרחק מזה כמו מאש!
-בהמשך הקשר לבנות האוקראיניות. כנסו לאתר mamba.ru, בצד שמאל למטה יש אופציה לאנגלית, תרשמו ותבנו פרופיל נחמד, כמידת ההשקעה ככה כגודל התגמול, הבנות שם לא מפגרות וגם אם תצהירו להן בהודעות שתשלמו אלפי דולרים אך הפרופיל שלכם לא תומך בזה חיש מהר תחסמו. תעלו כמה תמונות לא מצונזרות עם מכוניות יקרות (לא חייב שלכם כן?
) ותגרמו לעצמכם להיראות עשירים, זה עושה את העבודה. אחר כך פשוט תזינו את קייב בשדה החיפוש (מי שרוצה להיות יותר ספציפי בטעם שלו יכול לרכוש VIP ל-10 ימים בכ-5$ בלבד) ותתחילו לשגר הודעות על ימין ועל שמאל. מי שממש תופסת את העין שלכם תוכלו לתת לה VIP במתנה ל-10 בכ-3$ בלבד וזה כבר יתפוס את תצומת הלב שלה. זה עוזר.

אני רק יגיד ככה, מי שמתכוון לטוס לשם ולהתקמצן על עצמו שיוותר, מי שרוצה להנות על המקסימום שלא יחסוך מעצמו. אבל שוב במידת האפשר.
אחד היתרונות הגדולות באתר שחלק מהבחורות בכלל לא ירצו כסף על מנת להיפגש, אלא פשוט מחפשות גבר זר שיקח אותן משם!
נגנו על זה.
*-אוכל, יש בסנטר מקדונלדס זול, אך אם הייתי רוצה לאכול את הזבל הזה הייתי אוכל אותו גם פה, כל יום אכלתי במסעדה אחרת בממוצא של 500-600 גריבנה לארוחה מלאה (3 מנות + בירה) אז הנקודה הזו היא לשיקולכם האישי, אני בן אדם של איכות בעיקר באוכל שזה העיסוק המרכזי שלי בחיים ולא הזבל שיש במקדונלדס (גם התור שם פסיכי) ובמסעדות לא חסרים מלצרים שמדברים אנגלית.
*-שפה, מי שיודע רק אנגלית יכול להסתדר שם, אני יודע מעט מעט רוסית בקטע של שאלות, ברכות וכו' אך לא משפטים שלמים והסתדרתי מעולה אין פחד אין חשש והכל שם בסדר סעו תהנו.
-המרת המטבע, המינעו מהבנקים כי הם ממירים בשער נמוך יותר, לא חסרים ביתנים קטנים של המרת מטבעות שיתנו לכם שער הוגן.
אז הנה הנקודה החשובה ביותר של הטיול 

הבנות!
אז ככה, אכן כל הבנות שם מדהימות ביופיין, המון בנות בכל פינה, גבוהות, נמוכות, סקסיות, גם כמה שמנות אך דבר אחד ביאס אותי וזה שהיופי של הבחורות שם מאוד דומה מאחת לשניה מבחינת המראה, שלא תבינו אותי לא נכון מראה יפהיפה אך מאוד דומה 

אז הנה כמה פרטים על הטובות ביותר שהייתי איתן -
נתחיל מטאטיאנה -

הבחורה הראשונה שלי בקייב, מדברת אנגלית סבירה+ עלתה לי כ-200$ לכל הלילה, הגיעה בשעה 19:00 עזבה בשעה 08:00 למחרת. בלונדינית סקסית בטירוף גובה 1.77 הגיע לבושה במכנסי עור צמודים וחולצה סקסית למדי על עקבים 10 ס"מ כמו שביקשתי, עכשיו תבינו אני לא חסיד של אנאלי או דברים ביזראים בזמן סקס אבל מה שהיא גרמה לי לעשות אני לא חשוב שאף בחורה בארץ תסכים להתנסות אפילו, והיא פשוט הפכה אותי וגרמה לי להרגיש כמו אליל סקס לכמה שעות טובות (לא גמרתי לפחות שבוע כסוג של הכנה לטיול וזה היה קשה). המספר הראשון היה זריז, 7 - 10 דקות מכיוון שהייתי חרמן כמו חתולה מיוחמת. אך למזלי הייתי מציוד בעזרים וחיש מהר זינקנו למספר השני, מציצה חסופה השתדלה להכניס את כולו, רימינג מפנק וליקוקים שרק העצימו את החוויה. מהר מאוד עברה לרכב עליי כמו על שור פראי ומשם עברנו לדוגי ואז השכבתי אותה על הגב, הרגליים שלה על הכתפיים שלי ואחרי כ40 דקות של סקס מדהים הגעתי לגמירה המיוחלת.
התקלחנו התלבשנו ויצאנו להתפנק במסעדה צרפתית מתחת לבית, הגענו הביתה ביצענו מספר שלישי שהיה די דומה לשני ואחר כך נשכבנו אחד ליד השניה במיטה והרגשנו כמו חברים של שנים! לצערי לא אוכל לחלוק את הפרטים שלה משני סיבות - כרגע היא בהונג קונג ובנוסף היא לא הסכימה שאחלוק את המספר שלה מסיבות שלה. ציון? 10/10

יום שני, ופה חוויתי את הכוויה שלי ממשרדי הליווי של קייב, אך אל חשש! ארינה להצלה! בחורה מדהימה ביופייה 1.78 של סקס אפיל מחרמן, הגיע עם שמלה קצרצרה וג'קט שגרם לה להיראות אלגנטית וסקסית על העקבים היפים שלה. יצאנו לאוכל ביחד במסעדה מקומית וקישקשנו על המצב בקייב ועל החיים והעבודה שלה, בחורה חמודה מאוד ואינטלגנטית. הסקס איתה לצערי היה מאוד מכני, תנוחות דוגי, מציצה רגילה למדי לא היה משהו מיוחד אך התנשקה צרפתיות עמוקות ובאמת השקיע מאמץ בלספק אותי, נהנתי איתה אך נהנתי עם אחרות יותר, 100$ לחוייה של 4 שעות. ציון? 8/10, הסכימה לי לחלק את הטלפון שלה, אך עוד על זה בסיכום.
לילה שני, אוי כמה שהלילה הזה היה טוב. תכירו את אוקסנה -

בחורה שמעט רימתה אותי בממבה כי דיברה אנגלית אך כנראה השתמש בגוגל טרנסלייט גם שם וגם בוייבר, מכיוון שכשנפגשנו, רוסית ואולי 2 - 3 מילים באנגלית, אך חברים, כמה שזה היה שווה את זה. GFE פשוט מושלם, החל מהממבטים, לנשיקות ולסקס עצמו עד כדי מצב של התכרבלות ביחד במיטה ויותר מזה, היא הבחורה הראשונה שהצליחה לגרום לי לברוח מהמיטה שלי לספה, חיסרון אחד שלה היה שהיא נוחרת בלילה כמו משאית ריו. אך סיפקה פיצוי הולם ב 4 מספרים בליה ועוד מספר בבוקר, זו הבחורה שהצליחה לסחוט אותי עד כדי ריקנות, חתולת מין רעבה לסקס ואוהבת את זה. אחרי הסקס יצאנו לעשן ביחד על המרפסת ורבותיי, אני לא מעשן. ומיד אחר כך יצאנו לאכול מגש של סושי ביחד שאפילו לא הצלחנו לסיים אותו, החוייה הזאת גרמה לי להבין איזה דבר טוב עשיתי עם ההגעה שלי לקייב.
אישרה לי לתת את המספר אך היא מדברת רק רוסית.
בלילה השלישי לצערי הבחורה שקבעתי איתה התבלבלה בתאריכים ובאותו לילה היית על מטוס לרוסיה לבקר את אמא שלה, לא כעסתי לא בכיתי אך התבאסתי כי דווקא היתה נוצר קשר וחיבור עמוק בשיחות הארוכות שניהלנו בוייבר קראו לאוליה 1.82 עם שיער שחור, הייתי מעלה תמונה להמחשה אך התמונה שיש לי שלה לא מספקת יותר מדי, תחילה רצתה 150$ ל4 שעות אך לאחר שיחות עמוקות וארוכות רצתה להיפגש איתי ללא תשלום כלל. לא אספק מספר מסיבות ברורות אני מקווה. אז יצא שבלילה הרביעי מצאתי עצמי במיטה לבדי מהרהר על דברים רבים עד שלבסוף נרדמתי.

בלילה הרביעי הגשמתי את הפנטזיה שהיה לי שנים, סקס עם בחורה גבוהה במיוחד, הכירו את אנט, בחורה סקסית אך עם פנים טעונות שיפור, השתדלתי שלא לנעוץ מבט יותר מדי, מה הגובה אתם שואלים? 1.92 ללא עקבים, והיא הגיע עם עקבים.
על מנת לחבק ולנשק אותה נאלצתי לעמוד על קצות האצבעות. הסקס? היה מאתגר, היה לי הרבה שטח לכסות והרבה אישה לספק אך אל דאגה, עבדכם הנאמן דאג לשמן את הגלגלים, זוכרים את הספא התאילנדי מעבר לרחוב? 2000 גריבנה ושעה עיסוי שמנים לכל אחד מאיתנו והשכרת החדר עם מיטה זוגית לשעה נוספת, מיותר לציין שדיסקרטי לחלוטין ורומנטי בהחלט, נהנו ביחד בעיסוי והסקס היה מהנה בסופו של דבר, אך כמו שאומרים על פנטזיות, עדיף שישארו כך מכיוון שעכשיו אני יודע איך זה עם בחורה כל כך גבוהה, אין סיכוי שאנסה זאת שוב.

נפגשה איתי ללא תשלום.

ביום האחרון שלי הייתי אמור להיפגש עם אוקסנה 2, אומנם היא דומה לאוקסה מלמעלה אך שונה לחלוטין, לצערי לא קרה כלום מכיוון שהיא רצתה שאקנה לה שמלה ב250$ ומכיוון שהבחורה עבדה או למדה או לא יודע מאיזו סיבה לא ענתה לי להודעות לא יצא לי להיפגש איתה וכבר הייתי צריך לסוע לשדה על מנת לחזור לארץ. אין לי ספק שהיא איכותית בתור בחורה כי היא דיברה אנגלית טובה ומילים שאני בספק עם גוגל טרנסלייט יספק ומאוד רציתי להיפגש עמה אך אולי בפעם הבאה 

לסיכום -
כמה נקודות ששכחתי לציין,
*האלכוהול בגרושים 2 בקבוקי וויסקי ובקבוק גרגוס קניתי ב 250 שקל בסופר.
*כשאתם מגיעים לשדה יש לכם עמדות לקניית כרטיס סים מקומים, יש חברה שהשלט שלה בצבע כחול (לא זוכר את השם) עלה לי כ-150 גריבנה לאינטרנט ללא הגבלה (אך בקושי 3G יש שם) ושהסים יהיה טעון בכ-50 גריבנה לשיחות, די והותר.
*מוניות אין לי מספר של נהג מונית שמדבר אנגלית טובה אך שימו לב טוב טוב שהמחיר מהשדה לעיר לא אמור לעלות על 270 גריבנה. אני נעקצתי ב450 גריבנה כי הנהג סגר איתי על מחיר וכשהגענו ליעד נקב במחיר אחר לגמרי (מכיוון שזו הפעם הראשונה שלי בקייב העדפתי לשלם את ה 200 גריבנה ולשחרר מעצמי את הכאב ראש הזה) אז שימו לב טוב טוב לזה וגם לזה שאתם עולים על מונית אורגינלית כי יש כאלו שהם לא באמת נהגי מונית אלא פשוט אנשים עם רכב שגובים תשלום מופרך עבור ההסעה לעיר.
*Google Maps is your best friend and your worst enemy, זה עזר לי וגם פגע בי. עזר לי למצוא בארים, מועדנים וספא באזור הקרוב אליי אך זה לא מספק מידע על כל החנויות שיש מתחת לאדמה שם.
*חנויות מתחת לאדמה, אתם תראו המון מדרגות המובילות אל מתחת לאדמה, יש רשת שלמה של חנויות וסופרים שממוקמים מתחת לאדמה ממש בסנטר ככה ששימו לב לזה, אני צעדתי 6 ק"מ על מנת להגיע לסופר כדי לקנות אלכוהול וגם החזרה לצערי היית ברגל.
אז זהו, זו היית החוייה המאוד מתומצתת שלי בקייב, מי שיש לו שאלות ובקשות מוזמן לשאול פה ואשתדל לענות מהידע המוגבל שיש לי על המקום.
דבר אחד שמאוד חשוב לי לציין, המספרים שכן יש לי ואני מוכן לתת יהיו בהתנייה מאוד חשובה -
אלו לא זונות, אלו בנות שנותנות שירות צעירות ופרטיות עם לב טוב ורצון להתקיים, אספק את פרטי ההתקשרות עמן אך לרק למי שמסוגל להתחייב להתייחס אליהן בצורה הוגנת והולמת ולא כבובות סקס שיעשו מה שהוא רוצה.
כמובן שאבצע סינונים למי אתן ומי לא לשיקולי בלבד.
צום קל וגמר חתימה טובה לכולם!