המבחר שם עצום, אבל המחירים בהתאם.
מי שמגיע ולא מכיר, צריך לדעת שהמחיר שרשום (300 או 400 דולר) זה לא המחיר לבחורה!
זה המחיר שהמשרד ששולח אותה אליך לוקח! הבחורה כשתגיע, תבקש את שלה.
זה כנראה השיטה בכלל בארה"ב, כי גם עברתי מקרה דומה בלאס ווגאס.
והמחיר שבחורה בדרך כלל תדרוש הוא 1000 דולר וצפונה..
לאחר עיון מעמיק באתרים, החלטתי לנסות סיניות. כי עם אמריקאיות לבנות ושחורות, רוסיות או מזרח אירופאיות כבר הייתי מספיק.
אבל המחיר למי שמשלם בארץ 500-600 ש"ח נראה מוגזם להפליא. אבל החלטתי לנסות לשבור את השיטה.
בחרתי באתר סינית בת 20, שנראתה כמו בובת חרסינה והזמנתי למלון.
היא הגיעה כמובטח, צעירה חלקה ממש מגרה.
העברתי לה את 300 הדולר והיא התפשטה.
לאחר שניסיתי להפשיט אותה החלה הסאגה-..
"מה אתה רוצה לעשות איתי?."...
אני רוצה לעשות אותך.. לא ברור?..
אז צריך עוד 1000 דולר היא אומרת באנגלית גרועה עם מבטא סיני כבד.
אני לא משלם סכומים כאלו עניתי, אז אם לא מתאים לך נבטל ואשלם לך על הנסיעה למלון.
"מה אתה לא אוהב אותי?".. היא ממשיכה, אוהב מאד אבל לא אשלם 1000 דולר וחוץ מזה אין לי כרגע בכלל סכום כזה במזומן
(היה כמובן בכספת של החדר אבל לא בארנק) אז כמה יש לך? שואלת הסינית ממס הכנסה.. פתחתי את הארנק והיו בו 350 יורו (הדולרים כאמור בכספת..) כמה זה שווה היא שואלת? אמרתי לה אני לא יודע בטח 600-700 דולר (שווה 400..)
טוב, היא משלימה אקח את זה.
ואז נכנסנו למיטה, גוף חלומי חלק, גמישות כמו של נערת גומי.. שלב ראשון ביקשתי 69. היא עלתה עלי כאשר אני מלקק את הכוס הנקי והמריח שלה במרץ. בשלב מסויים עברתי ללקק גם את החור הנוסף, והיא מיד שואלת, אתה רוצה גם לזיין לי את התחת? מאחר ויש לי כבר ניסיון בחו"ל, אני שואל צריך תוספת? כן טיפ של 100 דולר היא עונה, אני מוותר אסתפק בלאכול אותו..
בשלב מסויים היא החלה "לזיין לי את הפנים, כאשר היא גומרת. אני המשכתי למצוץ את הדגדגן שלה, ואז היא אומרת- אם תמשיך לגרום לי לגמור, לא אוכל לעבוד יותר היום, ואז צריך טיפ נוסף.. אתם מבינים? אני גורם לה להינות ואצטרך לשלם על כך?.. אז הפסקתי, ואמרתי לה שנעבור לזיון. אתה רוצה לגמור לי בפה היא שואלת? עוד מאה דולר טיפ עניתי לה, אני מוותר..ניסיתי לזיין רגיל, אבל המיטות בארה"ב רכות מאד ואין אפשרות להתייצב עם הרגליים, ניסיתי הפוך אבל שוב הרכות של המזרונים מפריעה. לכן ביקשתי שתעלה עלי, והיא עלתה הפוך עם אחוריה כלפי, והחלה לזיין אותי, עד שגמרתי.
כמעט שעה, שבה היא לא מפסיקה לנסות לגרום לי לקנות אקסטרות, בטיפ צנוע של 100 דולר לכל דבר.. זיינה לי את השכל לא פחות משאני זיינתי אותה. ואחרי שסיימנו, היא שואלת אם אני רוצה שתחזור גם מחר.. אמרתי לה שמחר אני טס. אז תתקשר אלי כשאתה חוזר, היא עונה... ברור, הרי אני טס לניו יורק כל יום..
וחוץ מזה לא כדאי שאראה אותה שוב, אחרי שהיא תבין כמה באמת שווים היורו שהיא קיבלה..
חוויות של זונות בחו"ל..