טוב, חזרתי כבר מזמן מקייב, אבל רק היום יצא לי לקיים את הבטחתי ולכתוב את הדיווח מקייב כהמשך לדיווח הראשון שלי ממוסקבה.
לא ארחיב יותר מדי ;)
באתי עם עוד חבר. ביום הראשון רצינו להתחיל באיזה מסז מפנק, תפסנו נהג מונית שהסתבר שמבין עניין בתחום והוא לקח אותנו למקום שנקרא 5 ROOMS שראיתי אותו גם באינטרנט לפני זה (ולקח על זה עמלה מכובדת מהמקום לנגד עיניינו).. קיבלנו שעה של בודי-מסז מפנק (כמעט כמו בתאילנד)) עם הרפייה.. לא זוכר כמה עלה.. מקום לא זול - באיזור של 1200 גריבנה (200 שח)..
אחרי זה החבר שלי עשה את הצעד הנכון שלמדנו עוד מהפורום הזה והוא נקרא MAMBA!!! הוא חפר שם עוד לפני הביקור ובא מוכן עם רשימה של בחורות עצמאיות.. ואני? אני רציתי להיות מקורי וללכת על אתגרים חחח ועל זה שילמתי.. )))
בהתחלה קבעתי דייט רגיל עם בחורה מקומית דוגמנית יפה (דיברתי איתה עוד חודש לפני). יצאנו להסתובב בעיר בערב, היא מראה לי את העיר (שהאמת די יפה אבל בכל זאת אחרי מוסקבה נראית כמו כפר), הבחורה חכמה, כוסית, אני מחליט לזרז עיניים ואחרי שרואה שהיא קופאית מקור - מזמין לקנות לה בגדים ב ZARA (שבדיוק עברנו ליד הסניף שלהם), נכנסים, הבחורה בוחרת לעצמה בגדים ב 5000 גריבנה (1100 שח))) הולכים לקופות, אני משלם לה על זה ואוווופ כבר בדרך לקופה מתחילים להתנשק מול כל ה-ZARA נשיקות צרפתיות רטובות - הרגשה מטורפת היתה זאת - לנשק את מלכת הכיתה והכוסית-על האלוהית הזאת בת 19 מול כולם )))
מממ.. מחר היא הודיעה לי שקרה אסון במשפחה והיא לא תוכל להפגש איתי שוב בזמן הקרוב..
למחרת, הלכנו על החוויה של מועדוני לילה שם - התלבשנו בחליפות והלכנו למתחם ARENA הידוע ונכנסנו שם למועדון ה SKYBAR המטורף. אי אפשר לתאר את כמות הכוסיות שיש שם! התנהגנו כמו מלכים, מיד הזמנו שולחן ושתיה ב 6000 גריבנה (1200 שח) ואופפ פתאום כל בחורה רוצה לשבת איתנו על הספות המפנקות שלנו חחחח.. החלפנו כמה וכמה מהן עד שהזמנתי לשבת לידי סטודנטית חמודה בת 22 בשמלה קצרה והדוקה שמראה היטב את גופתה החטוב והסקסי.. אחרי דרינק אחד או שניים וקצת ריקודים הידיים שלי כבר עברו ללטף לה מתחת לשמלה הקצרצה הזאת.. מבלי למצמץ מצדה נעניתי בחיוב להצעה לזרום אליי למלון.. איך שהגענו לחדרי, הבחורה שולפת מהמיני בר בקבוק שמפניה הכי יקרה (400 שח) ופותחת אותו לשתות, אני סולח לה מיד וכי הרי באותו רגע אני עסוק בלפתוח את המכנס שלי והוצאת חבילת קונדומים מהתיק.. משכיב הבחורה על המיטה. מוריד את השמלה, מתעלף מגופה הסקסי בטירוף ועור של בת 16 ו... ו.... שם לב שהחמודה בינתיים הספיקה לשים כרית מתחת לראש ועושתה את עצמה נרדמה! נרדמה! נוחרת לי מול הפרצוף! אתם קולטים! סובבתי אותה על הבטן, שיפשפתי וגמרתי לה על הטוסיק - כל מה שהיה נשאר לי לעשות בנסיבות הללו חחחח )))) מחר בבוקר, כשהתעוררה, אני עוד ליוויתי אותה עד המונית..
ושתבינו - בזמן הזה החבר שלי זיין 2 בחורות (שמצא ב MAMBA) בו זמנית (בנות 19 ו 21) במשך שעתיים(!) במחיר כולל של 100 (מאה!) דולר.
הלקח? רק MAMBA!!!
ביום השלילי הלכנו לעוד כמה מועדונים - הקריביאן שהומלץ פה בפורום היה מלא בדודות בנות 40 ומוסיקה בהתאם.. עפנו משם כמו טילים.. עוד מקום שהמקומיים המליצו (TOUCH CAFE) שנחשב לטרנדי שם כרגע - היתה מוסיקה אלקרונית טובה כמו שאני אוהב אבל לא היתה זרימה זנותית כזאת כמו ב SKYBAR).
את היום האחרון שמרנו למה שחשבנו שיהיה הדובדבן שכולם פה דיברו עליו - RIO:
ריו זה מועדון חשפנות שבתכלס משמש כמתחם להשכרת זונות. יש בכל משמרת כ 60 בחורות. אבל ה CATCH שבכל רגע נתון יש רק 4 שרוקדות על עמודים (בשני אולמות קטנים נפרדים) כך שכדי לראות את כל הבחורות שיש אתה חייב לשבת שם שעות! ואין אותה אווירה של שמח שאופיינית למועדוני חשפניות - המוזיקה שקטה והבחורות רוקדות בכאילו ורק מחכות שיקחו אותן כבר למלון לזיין.. איך שהחבר שלי ראה את המצב - נעלם לו כל החשק והחליט לחתוך משם מיד, באין ברירה (כי לא בא לי להישאר לבד שם) החלטתי לקחת איתי למלון את הכי חמודה שהיתה באותו רגע שם.. לא דוגמנית ולא נעליים אבל נראית טוב. טוסיק מוצק כמו שאני אוהב. שאלתי כמה? "300 דולר ל 3 שעות" ענתה. היה לי רק יורו - אז נותן לה 300(!) יורו(!) ומחכה בתמימות לעודף של ההפרש בין שער יורו לדולר.. שואל איפה העודף? אומרת לי: "מותק, איזה עודף, על תהיה לי קטנוני עכשיו, גם ככה השער של יורו נהיה כמעט כמו הדולר!" אני בולע את העקיצה כי בא לי לזיין הלילה סוף סוף.. מגיעים למלון.. עניינים.. בעיצומו של הזיון הראשון רואה דם שיורד לה: תגובתה בנידון: "אוי, לא ידעתי, המחזור בא מוקדם מהצפוי.. נראה שנסתפק רק במציצה היום".. זה כבר היה TOO MUCH. התעצבנתי. אין סיכוי שאני יוצא בלי זיון מקייב: זרקתי אותה בחזרה למיטה וזיינתי לה את הצורה 4 פעמים במשך ה-3 שעות. פעם רבעית היתה שכבר התלבשה ורצתה לצאת לעשן סיגריה על חשבון הזמן שעוד נותר - NO FUCKING WAY - באתי, הורדתי לה ת מכנס, זרקתי על הספה וזיינתי אותה עד הדקה האחרונה )))). קייב. רות. סוף.