כ דיווח ממוסקבה (בדרך לקייב))) - דף 2 - סקס אדיר

דיווח ממוסקבה (בדרך לקייב)))

11
borik שיחקת אותה שסיפרת גם את הנפילות שיש בקייב והעקיצות. בדרך כלל כולם מנסים לספר עד כמה קל לזיין שם.
קייב יכולה להיות מלכודת תיירים אם לא נזהרים. בגלל זה אני תמיד מוודא קודם שיש זיון ורק אחר כך משלם על פריטים או מתנות

12
[QUOTE=oran] borik שיחקת אותה שסיפרת גם את הנפילות שיש בקייב והעקיצות. בדרך כלל כולם מנסים לספר עד כמה קל לזיין שם. קייב יכולה להיות מלכודת תיירים אם לא נזהרים. בגלל זה אני תמיד מוודא קודם שיש זיון ורק אחר כך משלם על פריטים או מתנות

[/QUOTE] בהחלט צודק כל אחד יכול לפול שם במלכודת רוב הבחורות שבמועדונים מאוד מנוסות למרות גילן הצעיר וחשוב להיות עירניים
יש כאלה שהתעוררו בלי ארנקים אחרי ששמו להם משהו בשתייה לכן במלונות מכובדים שם מתעדים כל בחורה שנכנסת ורושמים את פרטיה האישיים חשוב להיות זהיר לא לשכוח שהמצב כלכלי שם כרגע גרוע מאוד ואין להם הרבה מה להפסיד!
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!

13
אכן דיווח טוב ונותן חומר למחשבה
הריו לא מוצלח בכלל,
הבנות ברמה נמוכה מאוד חוסרות חשק לרקוד וממש לא מושכות
הייתי בדאנס בר יום אחרי , מצויין
ואמנם יש להישמר מגברים אוקראינים הם משתכרים בטרוף
יצא לי לראות תיגרה קלה בין 4 צעירים שטופלה זריז ע״י המאבטחים
למזלי הבנות שהיו איתי נכנסתי איתן מראש למועדון ולא הייתי צריך להתחיל עם בנות במועדון היו הרבה שוות
אבל לך תדע עם מי הגיעו בכלל זאת מדינה זרה ואין חשק להסתבך בקטטה
כיוון שהבילוי שלי בעיר הוא קצר 48 שעות אני מעדיף מלון 5 כוכבים מחיר 200 -250 דולר אבל שווה

שבוע הבא דיווח נוסף מגביר את התעוזה המינית חיוך
מסג ארוטי עם הפרטנרית האוקראינית בתקווה לזיון בשלישיה
בנימה אופטימית זאת לילה ט

14
היי לכולם! המון תודה לכל המגיבים המפרגנים, tal508, oren, danakama ואחרים!
סורי שנעלמתי ולא עניתי לכולם בזמן, והסיבות לכך תיכף תקראו ;)

אוקי, מי שקרא את הדיווח האחרון שלי, הבין שחזרתי עם תחושה שלא מיציתי את בנות קייב כהלכה.. ובמיוחד את החובבניות השובבות של ממבה )))
נזכרתי שכבר היו לי התנסיות בעבר עם בנות ממבה רגילות שבאו לכאן מרוסיה כתיירות רגילות, חיפשו נפש תאומה לדבר אך מהר מאוד נפלו לקסמיי ומצאו את עצמן במיטתי (שהפכה ליעד תיירות בפני עצמו חחחח)))

כרגיל לא ארחיב יותר מדי:
יצרתי קשר בשבוע שעבר עם כמה בחורות מקייב דרך ממבה עם הצעה ישירה של לבוא לכאן על חשבוני ולעשות שמח ;) ענו הרבה. רובן לא הצליחו ליצור אצלי רושם שיש כימיה בינינו.. אבל אחת מהן (שהחבר שלי ניסה להשיג אותה עוד כשהיינו בקייב) הייית חמודה להפליא. פנים של מלאך. אחרי התכתבות קצרה (3 ימים) בה הובטח לבחורה טיול סופ''ש מהסרטים שכולו על חשבוני, העלמה ארזה את המזוודות ועלתה של המטוס מקייב. פגשתי אותה עם פרחים בשדה התעופה (כמובן ביררתי בעדינות מראש מה הסוג האהוב עליה), משם נסענו ישירות לארוחת ערב רומנטית במסעדת דיקסי האהובה עליי.. מה שקרה ב 72 השעות הבאות אי אפשר לתאר במילים, אולי רק להסריט בסרט פורנו משובח ;) הסטודנית העדינה הזאת בת 20 התבררה כנימפומנית וכמכונת סקס וסיפוק יצרים מושלמת. אלה היו 72 שעות של זיון כמעט בלתי פוסק כשהמטרה היתה אחת - לספק את יצריי (תוך פינוק כספי עבורה, כמובן, שלא תטעו)))
אלוהים, ביום האחרון אף הגעתי למצב המביך ביותר הזה שלא האמנתי שאגיע אי פעם בחיים - אחרי 20 דקות של סקס אנאלי אגרסיבי במיוחד הזין שלי פשוט הפסיק לתפקד ו.. הפך למקל גומי - בעוד הבחורה פשוט מתחננת שאמשיך לקדוח לה בתחת ולא אפסיק.. היא אף נעמדה על הברכיים לידי, פתחה את השפתיה המלאות, הוציאה לשון מתחת לזין שאגמור לה עליו כמו שעשינו כבר אינספור פעמים איתה ו.. כלום לא קורה.. חחחח NADA )))) שיט, זה הרגע שהבנתי מה זה "יותר מדי סקס"!
כותב שורות אלו כשעדיין מותש.. לא ארחיב יותר.

לסיכום, העלות: 1000 שח כרטיס טיסה + 1000 שח מסעדות + 500 שח מתנות של מוצרי ים המלח + דלק לנסיעה לים המלח (+ 300 יורו שנתתי לה סתם ככה רגע לפני העליה למטוס ולא באמת היו הכרחיים)
והתמורה? טוב, כבר הבנתם ))))

GOD BLESS UKRAINIANS.
שבוע טוב לכולם!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”