כ שאלה למומחי גרמניה - סקס אדיר

שאלה למומחי גרמניה

1
אז בעקבות פוסט התייעצות שכבר כתבתי פה לגבי יעד חופש סקס חלומית , ע"פ התשובות שקיבלתי מחברי הפורום הנכבדים כנראה אני בדרכי לגרמניה.. עדיין מתלבט בין ברלין לפרנפוקרט.. ומיכון שאני ממש בונה על זה שזאת תהיה חופשה חלומית ואני הולך להוציא לא מעט כסף על זה יש לי מספר שאלות ואני אשמח לעזרה.

1) לגבי הרמה של הבנות.. שמדברים על הבנות בלפרנפוקרט שלוקחות 25-30 יורו , או על הבנות בארטמיס.. מה הרמה שלהם ? יפות + או כוסיות על ?... רק לשם השוואה את הבנות שראיתי בחלונות האדומים באמסטרדם אני בהחלט מחשיב כוסיות על..
אני שואל כי לפחות על פי ההתרשמות שלי בתמונות של האתר של הארטמיס.. הבנות נראות סקסיות ויפות אבל לא ברמה של מה שראיתי בהולנד

2)לגבי אנאלי.. אני חובב אנאלי מושבע.. ואחת הסיבות שאני טס היא המחסור החמור בבנות יפות וצעירות שעושות אנאלי.. במכה זה הולך לייקר לי את הסיפור.. לפי הפוסטים פה זה נשמע שסקס רקיל עולה 30-40 יורו אבל על תוספת אנאלי יכולה לייקר את זה ב50 -100 יורו.. האם הבנתי נכון ?

3) האם אני טס ביונאר,ממש אמצע החורף.. זה הולך לפגוע בכמות ואיכות הבנות שאני אפגוש שם ?

4) נגיד הכיוון שלי הוא להביא בחורה לכל הלילה.. כמה יעלה לי לקחת בחורה של 30-40 יורו לזיון שהתלהבתי ממנה באחד הרובעים אליי ללילה?

תודה רבה מראש לעוזרים...
מבטיח !!!!!!! לכתוב פוסט של מינימום אלף מילים שאני אחזור :)

שאלה למומחי גרמניה

3
היי,
ראשית אודה שבארטמיס לא הייתי אבל משום מה גם אין לי רצון כזה.
מרכז הזנות של גרמניה נמצא באזור פרנקפורט דיסלדורף ,שם ממוקמים רוב מועדוני fkk.
בפרנקפורט ובדויסברג תמצא בחורות ברמת כוסיות על בטווח המחירים הזה.כאשר דויסברג עדיפה מבחינתי.
אבל אם חשקה נפשך בחווית gfe נראה לי שעדיף שתסור לאחד מועדוני ה fkk השווים שיש באזור למרות שעבור תוספת נראה לי שגם ברבע הן תזרמנה.
מה שכן fkk זו חוויה מפנקת יותר ואין את ההתרוצצות מבניין לבניין וההזעה במדרגות.
יצא לי להיות גם בינואר ואין מחסור הבנות.( דויסברג)
לגבי אנאלי פחות מדבר אליי אז לא אוכל לענות.
Fkk סביב פרנקפורט גם זולים מברלין ,מבחינת מחיר למספר .
תהנה.

שאלה למומחי גרמניה

4

1 - אתה יכול למצוא כוסיות ב 30 אם אתה מחפש טוב בחלונות האדומים. ארטמיס? הרמה הגבוהה ביותר. כמובן שלא כולן, אבל תמיד יהיו כמה כוסיות על.
2 - תוסיף 100 יורו
3 - בארטמיס אני לא מאמין, זה מקום מאד תיירותי.
4 - הסיכוי שזה יקרה קלוש. הן לא ילכו עם זר גמור ללילה. תצטרך להזמין מסוכנות יעודית לכך שתעלה לך כמה מאות יורו.

שאלה למומחי גרמניה

7
חד משמעית אזור פרנקפורט/קלן/דיסלדורף - עדיף לטיול סקס.
ממש לא ברלין - פחות היצע ויותר יקרה.
קח בחשבון כי מועדוני FKK נמצאים מחוץ לעיר בדרך כלל.
אם תרצה המלצות ממוקדות על עיר מסויימת לאחר שתחליט דבר איתי.

שאלה למומחי גרמניה

8
הייתי לפני כמה שבועות בפרנקפורט וביקרתי בשילוש ה - fkk (הלא קדוש): Oase, Palace ו - Mainhatten. החוויה בכל אחד מן המועדונים שונה אך בעיקרם הם מציעים מקום מפואר ויוקרתי, אוכל ומשקאות כלולים וכן מקלחות וכל מה שקשור בכך. אתה אמור לשלם כניסה, לרבוץ תוך שתיה וזלילה ולהיכנס לחדרים כשהעיניים לוכדות משהו ויש שת"פ של אברי הרביה. הכניסה כמו שציינו קודמי נעה בין 60 ל - 75 אירו והכניסה הבסיסית לחצי שעה היא 50 אירו. המועדונים האלה אינם מיועדים לבילוי לילה עם מישהי אחת (למה לה?). אינם מיועדים לאנאלי אלא אם כן אתה ממש בענין (150 אירו שיכולים "לקנות" לך 3 כניסות - לא חבל??) ובכלל מי שהבסיס לא מספיק לו - עדיף שילך למקום אחר. למי המקום כן מיועד? למי שבא לו להעביר יום / ערב בנינוחות ובכיף, מוקף בבחורות מדהימות (כן, כן), שאוהב להפעיל את העיניים לא פחות מאשר את הXXX (יחס של 1:20 בערך צחוק) שלא נהנה מספורט אתגרי באמצע ינואר (ניסיתי - חישבתי שעליתי פחות או יותר פעמיים את עזריאלי במדרגות בבינים הצבעוניים. לא כיף!) וכן נהנה משתיה ואוכל בכיף כשהסקס הוא תבלין וחלק מהכיף אבל לא רק. תתכונן לעלות של כ - 250 אירו לפחות. לדעתי שווה ++.

שאלה למומחי גרמניה

9
אתחיל ואומר שאינני בקיא במועדוני FKK אבל יש בפורום מספיק מידע על מוסדות כאלו שקיימים בכל העירים שהזכרת. אז אכתוב על זיונים בחלונות אדומים ובדירות.

גם לברלין וגם לפרנקפורט יש מלא טיסות לאו קוסט כרגע. אם אתה מחפש גם תיירות רגילה ולא רק תיירות סקס אז חד משמעית ברלין שניתן להעביר בה 3-4 ימים ממש בסבבה כולל טיולים ביום ובילויים בלילה ולא רק סקס. אפילו גראס ממש קל להשיג בברלין. בברלין הזנות מפוזרת בדירות בכל העיר ואין רובע חלונות . הגעת לדירה ולא אהבת את מה שראית - תצטרך לתזז ליעד אחר. לכן, אם אתה מחפש רק תיירות סקס ובדגש על רובע חלונות אז חד משמעית פרנקפורט ודייסבורג שעולות בתחום זה לדעתי על אמסטרדאם וגם זולים יותר 20-30 יורו לעומת 50 יורו באמסטרדאם.

עוד אופציה היא המבורג שיש לה רובע חלונות סטייל אמסטרדאם בניגוד לפורמט הבתים של פרנקפורט ודיסבורג תסתכל בלינק הזה
https://www.youtube.com/watch?v=kcITPjfkfnI

שאלה למומחי גרמניה

10
אני יכול להעיד רק על עצמי שביקרתי כמה פעמים במקום של מוסטפא (גנגבנג הכל כלול) וכל יום יש לפחות איזו בחורה שעושה אנאלי לזמן מוגבל ושמה זה ללא תוספת תשלום.
אבל אם אתה לא חובב של הסצינה או שלא מסתפק בפחות מאנאלי אז זה פחות מתאים
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”