חוזר לדווח. היה לחוץ בזמן אז הספקתי רק 2 מקומות.
מקום ראשון - ארטמיס. וילה במרכז העיר, מקום דיסקרטי. מכניסים ומוציאים אותך בלי שאתה רואה לקוחות אחרים.
הגעתי בחמישי, והבחורה בקבלה קראה לבנות. הגיעו 6 פצצות, כולן 9 - 9.5. לא היה שם 10 כי לא היו דוגמניות מבחינת גובה, אבל כולן כוסיות רזות, צעירות עם חזה בינוני עד גדול. פנים יפות פלוס.
לקחתי אחת, אינה. תשלום 300 רון בגין מסאג' עם שמן מיוחד שנקרא ארגאן. אחלה שמן. החדר מדוגם, שירותים ומקלחת בפנים, ויש מראה בצד כדי לראות את הבחורה בפעולה בזמן שאתה על הבטן.
התחילה 40 דקות מסאג' רגיל - ממש לא רע! המשיכה בבודי מסאג' שבדרך דאגה לקחת את הידיים שלי ולשים לה על כל הגוף. התחילה בעבודת יד משובחת, באמצע הסתובבה אליי במין 69 ונתנה לי להציץ לחורים שלה. הרשתה ליטופים וקצת אצבעות, לא ניסיתי יותר. גמירה חזקה, נשיקות ונגמר. אחלה חוויה.
יום א"כ הלכתי למאסג' קונפישינאל. נפילה קשה! מיקום מרכזי אבל הבית על הפנים, החדרים לא משהו וללא מראה והמקלחת נפרדת ולא בחדר עצמו. פדיחות.
באתי, יצאו 3 בחורות. 2 על הפנים, אחת שמנה אפילו. 6-7 ככה. השלישית הייתה נראית בסדר - גוף סביר, חזה בינוני, פנים לא להיט - דליה שמה. הייתי נותן לה 7.5. לקחתי אותה, העלות 250. השתמשה בקרם לחות ירוד, והמסאג' היה חלש מאד.
דווקא בקטע האירוטי מאד השתדלה (לתקתק...), כולל נשיקות וכול. לא נתנה לגעת יותר מדי, בטח שלא אצבעות.
בקיצור - על הפנים, ההבדל בין ה-250 שם ואיכות הבחורות והמתקן לעומת ה-300 בארטמיס פשוט לא מצדיק ללכת לקונפידנשיאל.
פעם הבאה נדגום את מון אמור.