כ מסאג' בבוקרשט - סקס אדיר

מסאג' בבוקרשט

1
חברים - צריך עזרה דחוף. אני טירון בפורום, וטס מחר ליומיים לבוקרשט (טיסת עסקים זריזה).
צריך המלצות למסאג' איכותי, כולל אופציה לפול סרוויס.

חברים המליצו על:
1. מון אמור - בחורות פצצה, אבל עיסוי בינוני ואים מצב לזרימה. מקסימום עבודת יד.
2. ארטמיס - בחורות פצצה. עיסוי מעולה, אין מצב לזרימה אבל יש שעושות מציצה מקונדמת.
3. מסאג' קונפידנשל - בחורות סבירות, עיסוי טוב. חצי מצב לזרימה.
4. VIP ZONE - בחורות שנעות בין סביר לבינוני. עיסוי לא משהו - אבל זורמות לפול סרוויס.

רעיונות/הארות/המלצות?

מסאג' בבוקרשט

2
עדיף להזמין לחדר
תתקשר 740158006 תבקש שישלחו לך לחדר ותגיד בדיוק מה אתה מחפש
300 לשעה מספר 1
400לשעה 2 מספרים
הכי חשוב לסגור מראש
קח פרטית מקסימה נותנת אש מכול הלב רק תתנהג יפה קמילה 734656031
ותגיד שהיא הייתה איתך באורכדיאה
יובבי

מסאג' בבוקרשט

4
לא מכיר את כל המקומות הללו
אבל תכלס לא מאמין שיש כזה בידול בין מקומות
למעט בקטע של המראה שברור שיש מקומות עם פצצות יותר או פחות
בעיקרון גודל הכיס והמראה יכולים להשפיע על תצורת השירות והאקסטרות

מניסיוני בבודפשט - אתן דוגמא:

בחורה יפיפיה זרמה פעם לתת לי לרדת לה ולמעשה לעשות 68
שזה 69 רק בלי מציצה - כלומר אני יורד לה והיא עושה לי ביד

היא זרמה בלי תוספת תשלום כי בא לה
אגב היו שתיים כאלו אז

בפעם אחרת אחרי שנה לא זרמה לכלום

כלומר זה לא רק עניין של כסף אלא חשק וזרימה של הבחורה

בוודאי שבכסף אפשר להשיג הרבה אקסטרות כולל זיונים במקומות כאלו
אבל לא בפעם ראשונה במיוחד אם הבחורה חוששת שאולי אתה מושתל או שאסור.

בקיצור להיראות טוב, להריח טוב, לבוא עם מזומנים אקסטרות ולנסות

מסאג' בבוקרשט

5
היי, אני איש של בוקרשט ברמ"ח איבריי.

מניסיוני הדל עדיף שתקנה כרטיס SIM מקומי ( עלות של 29 לייש"ח ) ותתפרע.

אתר מומלץ : http://אין לקדם אתריםe.pro/אין לקדם אתריםe-bucuresti

לגביי מקומות מומלצים יש בשפע בפורום אם כי אני מוצא את שיטת הסלולרי פרטית יותר, נוחה יותר ומשתלמת יותר.

המחירים נעים בין 70 - 150 ש"ח - הכל בתפריט

מחירי המוניות הם 1.39 ש"חליי לקילומטר - שכור לך מלון במרכז ומשם במחיר של עד 15 ש"ח העיר והבחורות לרגליך.

שבוע טוב ומבורך.

מסאג' בבוקרשט

7
חוזר לדווח. היה לחוץ בזמן אז הספקתי רק 2 מקומות.

מקום ראשון - ארטמיס. וילה במרכז העיר, מקום דיסקרטי. מכניסים ומוציאים אותך בלי שאתה רואה לקוחות אחרים.
הגעתי בחמישי, והבחורה בקבלה קראה לבנות. הגיעו 6 פצצות, כולן 9 - 9.5. לא היה שם 10 כי לא היו דוגמניות מבחינת גובה, אבל כולן כוסיות רזות, צעירות עם חזה בינוני עד גדול. פנים יפות פלוס.

לקחתי אחת, אינה. תשלום 300 רון בגין מסאג' עם שמן מיוחד שנקרא ארגאן. אחלה שמן. החדר מדוגם, שירותים ומקלחת בפנים, ויש מראה בצד כדי לראות את הבחורה בפעולה בזמן שאתה על הבטן.
התחילה 40 דקות מסאג' רגיל - ממש לא רע! המשיכה בבודי מסאג' שבדרך דאגה לקחת את הידיים שלי ולשים לה על כל הגוף. התחילה בעבודת יד משובחת, באמצע הסתובבה אליי במין 69 ונתנה לי להציץ לחורים שלה. הרשתה ליטופים וקצת אצבעות, לא ניסיתי יותר. גמירה חזקה, נשיקות ונגמר. אחלה חוויה.

יום א"כ הלכתי למאסג' קונפישינאל. נפילה קשה! מיקום מרכזי אבל הבית על הפנים, החדרים לא משהו וללא מראה והמקלחת נפרדת ולא בחדר עצמו. פדיחות.
באתי, יצאו 3 בחורות. 2 על הפנים, אחת שמנה אפילו. 6-7 ככה. השלישית הייתה נראית בסדר - גוף סביר, חזה בינוני, פנים לא להיט - דליה שמה. הייתי נותן לה 7.5. לקחתי אותה, העלות 250. השתמשה בקרם לחות ירוד, והמסאג' היה חלש מאד.
דווקא בקטע האירוטי מאד השתדלה (לתקתק...), כולל נשיקות וכול. לא נתנה לגעת יותר מדי, בטח שלא אצבעות.
בקיצור - על הפנים, ההבדל בין ה-250 שם ואיכות הבחורות והמתקן לעומת ה-300 בארטמיס פשוט לא מצדיק ללכת לקונפידנשיאל.
פעם הבאה נדגום את מון אמור.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”