כ קייב אוקראינה חלק שני !!! - סקס אדיר

קייב אוקראינה חלק שני !!!

1
חסר מילים........
חזרנו לפני יומיים ועד עכשיו מנסים לעכל את החוויות המטורפות בקייב.
ראשית - קייב עיר מדהימה, מודרנית ובמשך 5 ימים לא פגשנו באף ישראלי או תיירים...
השכרנו חדר במרכז קייב והתחלנו בחגיגות.
קודם כל - אין מילים - הבחורות שם מדהימות ביופיין - אין דברים כאלו באף מקום אחר בעולם. כולם גבוהות גבוהות - רזות רזות ממש יצירות מופת.
צריך רק לשבת בכל פאב ומיד תראו כאלו שעושות עיניים.
אבל הדרך השנייה לעצלנים שבינינו - בחורה בתשלום. המחירים נעים בין 50 יורו לשעה ומעלה, כל נהג מונית מחזיק כרטיסי ביקור שכאלו וברחוב ברגע שמזהים שאתה תייר אתה מקבל הצעות על מכונים פעילים. ב- 50 יורו הגיעה אלי דוגמנית צמרת צעירה בת 22 - שפשוט אהבה מה שעושה. מדהימה - הכל מהכל. אופצייה נוספת שנבדקה על ידנו - מועדון חשפנות מקומי - שמשם ניתן לסכם עם כל מי שתרצה - מה שתרצה. המחיר - מתחיל ב-200 יורו לשעה -אבל הבחורה מלכת יופי, חתולת מין, אקרובטית ומה לא. כל מילה מיותרת. אמנם יקר אבל שווה כל שקל (יורו...). בקיצור אין פק שנחזור שוב ובמהרה....
דבר נוסף - להבדיל ממה שקראנו כאן - קייב מאוד מאוד בטוחה ומסבירת פנים. לא הרגשנו בשום שלב איום כלשהו, נהפוך הוא. בכל פינה שוטרים מסבירי פנים המשרים ביטחון רב. אמנם בקייב האנגלית של התושבים אפסית אבל אין בעיה להסתדר בשום מקום. תמיד מישהו מבין אנגלית בסיסית. בקיצור - חוויה מדהימה במלוא מובן המילה. חלום. (כבר חוסכים לפעם הבאה...)

2
אני ועוד חבר מתכננים לכבוש את אוקראינה שנינו בני 20 לפני גיוס לא יודעים דבר ברוסית (כרגע מתחל ללמוד דרך אפליקציות)
שנינו לוקחים סכום של 3000 -5000 ש"ח כל אחד רציתי לשאול לגבי טיפים למקומות בילוי שכולנו פה מכירים וכמובן דברים כגון פרטיות יפות חד הורית כפי שאני רואה מהדיווחים האחרים ויתקבלו בברכה כמובן פוסט מלא על מסענו יעלה ברגע שנחזור משם
יוצאים בעוד חודש מעכשיו אז אם אפשר כמה טיפים למטייל היכן ניתן למצוא כפריות מהאגדות כמובן איזה עיר להתחיל תמסע הזה סהכ נהיה שם 11 יום פלוס מינוס
אז בבקשה ממכם אם אפשר אשמח להצעות בפרטי גם
כל ישראל ערבים זה לזה וכך גם אעשה במי שאפגוש שם

בתודה מראש
המתחבק

4
ממש לא ממליץ אתם הולכים לטוס לאוקראיניה בשיא החורף שאין כמעט חיי לילה ואנשים בחוץ
יש בחורות עובדות אבל רק דרך טלפונים ומחשב, בחוץ לא יהיו בקושי אנשים אני הייתי באוקטובר וראיתי כבר ירידה בחיי הלילה.
אתם לא יודעים רוסית זאת אומרת אתם כנראה בונים על ממבה ששמה מי שמדבר אנגלית או רוסית מקולקלת(גוגל טרנסלייט) הולך לקבל הצעת מחיר פי 2 או פי 3 מלדבר ברוסית..
אני בגיל שלכם (21) אחרי צבא טסתי לשבועיים באוקטובר לאותה מטרה בדיוק עם אותו תקציב נהניתי מאוד אבל אני דובר רוסית. אני לא יודע לכתוב ברוסית נולדתי בארץ אז התכתבתי בממבה באנגלית ושמתי לב שקיבלתי הצעות מחיר של 50 דולר ולפעמים יותר וכשהייתי מחפש את המספר בגוגל זה היה מפנה אותי לדף שלהן בסוכנויות ליווי שהן מבקשות שמה 600 גריבנה (100 שקל) וככה גם הייתי יודע אם היא באמת בחורה נורמטיבית שצריכה כסף מהיר או זונה.
דבר שני בלי להעליב גם אם אתם נראים ממש טוב אין לכם סיכויי להביא מישהי בחינם מהמועדונים זה פשוט לא הולך ככה כדי להביא אוקראינית אתה צריך להראות עשיר ולשפוך כסף כדי להוכיח שאתה עשיר רק ככה היא תסתכל עליך (מראה לא משנה חוץ מביגוד)
דבר שני המציאות האמיתיות (הפצצות על שלא מודעות לערך האמיתי שלהן בעידן המודרני -אלו שנראות 9/10 בסטנדרטים שלנו ומבקשות 30-50 דולר) נמצאות בכפרים ובערים (חארקוב,אודסה,לבוב)
בקייב המחיר הוא דיי אחיד 50-60 דולר ובדרך כלל כשנתקלתי במישהי שהיא לא באמת זונה אלא קצת זקוקה לכסף בבצורת הקשה שפוקדת במדינה אז היא ביקשה לסגור על סכום קצת יותר גבוהה אבל לתקופה ארוכה מלכתחילה (לילה/4 שעות ב100 דולר בדרך כלל סגרתי איתן)

אם בכל זאת החלטתם לטוס אז כמה טיפים ממני בכל מקרה
דירה לא מלון . תביאו משהו בן זונה אני הבאתי את הדירה הזאת https://www.airbnb.com/rooms/2595758 שיש ממנה את הנוף הכי מרכזי בקייב וכל הבחורות שהבאתי היו בשוק מהנוף למרות שהן אוקראיניות :) ובזאת חבר שלי היה https://www.airbnb.com/rooms/6846016 גם באותו מיקום רק בלי הנוף
תחבורה- אתם הולכים לנוע רק במוניות נסיעה במונית ספיישל תעלה לכם 7-10 לכל מקום! (פחות מ5 שקל לבן אדם אם תתחלקו)
אני לקחתי מונית מהדירה לשדה תעופה בחזור (נסיעה של שעה) ב40 שקל שזה כבר כלל טיפ שמן שהנהג לא הפסיק להודות לי כל הנסיעה!
כדי שלא יעבדו עליכם במחירים מונית ראשונה שלי באוקראיניה הנהג הבין שאני לא מקומי ולקח לי 150 גריבה(25 שקל במקום 8) ומאז החכמתי תורידו את האפליקציה לפלאפון uklon שהיא המקבילה האוקראינית לגטטקסי שלנו.
שמה אתם תוכלו להזמין מונית דרך הפלאפון +להזמין נהג שיודע אנגלית (תוספת תשלום של 2 שקל חח) תסעו כמה פעמים עד שתמצאו נהג מונית גבר שיודע אנגלית תקחו את המספר הפרטי שלו ותהפכו אותו לחבר הכי טוב שלכם תתנו לו תוספת 100 גריבנה (פחות מ20 שקל) והוא יקח אותכם לאן שאתם צריכים אם זה מכוני ליווי ברמה גבוהה , בזול מועדונים פאבים כל שתצטרכו...

6
לאחר נסיעה של שבוע קבלו אנשים - לאחר הגעה למרכז וקבלת דירה במרכז נעזרתי בכמה טלפונים של אנשים שפירסמו בפורום מתווכים לבנות בקייב יצרתי קשר איתם , חברים המחירים שלהם כללו עמלה והבנות אומנם צעירות אבל לא מעלפות כמו שפגשתי בהמשך, אנשים תבינו מי שרוצה איכות אמיתית זה עולה אין מה לעשות אין ארוחות חינם הבנות שם חכמות מאוד ומי שיודעת מה היא שווה לוקחת סכום בהתאם, הבחורות השוות יקחו ממכם 150-250 דולר לשעה.ביום הראשון הזמנתי מישהי לחדר בתמורה ל1500 גריבנה, התמונות אמיתיות אבל לאחר פוטושופ רציני , התאכזבתי שלחתי אותה במונית 100 גריבנה והחלטתי לצאת לסבב מועדונים, במועדון ניגשה אליי בחורה שקלטה שאני לא מקומי בגלל צבע עור כנראה, הציעה לי שתבוא אליי בתמורה לכסף לא אהבתי את המראה לכן לא זרמתי, ראיתי שם בלונדינית מדהימה פשוט בובה , רצתה 250 דולר לשעה, בסוף הסכימה ל200 דולר, הבחורה פשוט מושלמת אין יופי כזה אבל שילמתי על האיכות הזו. ביום השני נעזרתי בנהג מונית והחלטתי לעשות סבב דירות, הבנות מתחילות להגיע לדירות לקראת 5-6 בערב האיכות כמובן עולה הלכתי לדירות של 100 דולר איכות בינונית אין מציאות מציצה עם קונדום אין נשיקות הכל זה תוספות אם רוצים, המשכתי הלאה הלכתי לדירה של 150 דולר היו 6-7 בנות הייתי בדירה לבד , לקחתי מישהי פשוט כוסית על, פשוט חוויה נהנתי מכל רגע . הכרתי כמה בנות בטינדר הלכתי עם אחת למסעדה אכלו שתינו ולבסוף לא זרמה לחדר, אנשים הם יודעות שאנחנו מבחוץ ושיש לנו כסף וינסו להוציא ממכם אותו , כמובן שבשלב זה שהבנתי את זה כי ביקשה ממני לקנות לה מעיל אחרי המסעדה , עפתי משם,קיצור אנשים איכות זה כסף אין מתנות גם לא בקייב

8
המחירים באמת גבוהים משאר הדיווחים....200 דולר לשעה כבר הייתי נוסע למקום הרבה םחות מסוכן מאוקראינה.....השאלה מי מהצדדים צודק...ולמה שילמת מחירים כאלה כשאפשר פחות (אולי הם לקחו פחות כוסיות/יודעים רוסית/יודעים מאיפה להביא?)

9
לא יודע למה המחירים האלו. אני שיחמתי ביום הראשון 100 דולר לשעה. ועם ההשתכללות שלי שיחמתי 50 דולר לשעתיים.
אני לא חובב שדופות אז כל מי שהגיעה אלי היתה בחורה עם גוף רגיל וחזה גדול.
פרט לאחת שהיתה מטר שמונים ורזה עם חזה קטן אבל זה היוצא מהכלל. דרך אגב היא הביאה איתה חברה בפעם השניה ושילמתי לשתיהן ביחד 100. ואת עלות המונית שזה פחות מעשרים שח.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”