כ דיווח טרי מתאילנד והפיליפינים - סקס אדיר

דיווח טרי מתאילנד והפיליפינים

1
שלום לכולם, קודם קצת על עצמי -

אני בן 25, אוהב לטייל בעולם, הסיבה שבגללה אני כותב את הדיווח היא בגלל שלמדתי המון חומר מהחבר'ה שדיווחו כאן ואני רוצה להחזיר חזרה לפורום הנפלא הזה. מקווה לדווח עוד בהמשך מאירופה ואפריקה.
את עולם הבנות העובדות הכרתי רק מסיפורים עד לפני שנה-שנתיים, חשבתי שזה מגעיל או לא מוסרי. שטויות, זאת אחת החוויות המומלצות לגבר בכל העולם. אין כמו לזיין ולהמשיך הלאה, רק אתה והיא תזכרו את זה. בדר"כ אלו בנות מפרברים עניים וגם מפרנסות משפחה אולי גם כמה ילדים, אז על הדרך אתה עושה מצווה וגם עוזר לה. אני מתייחס לכולן יפה וואלה זה באמת אחלה של דבר.

בנגקוק

בכל אופן, נחתתי בבנגקוק. פעם ראשונה במזרח, שוק קטן כי זה המזרח בכל זאת, אבל וואלה מבסוט על החום, האווירה. פחות התחברתי לאוכל. נסעתי לקוואסאן והעברתי שם את הלילה. מה אני אגיד לכם? אין יותר מדי מה לחפש באזור. עשיתי מסג' היכרות ליד מסעדת שושנה מול מסעדת למטייל וקיבלתי גם מציצה ב1000 בהאט. נו מילא, לא משהו לספר להורים.
לא התלהבתי מבנגקוק, היא מלוכלכת, אין קזינו שאני מאוד אוהב, לא התחברתי לאופי של התאילנדים. טיילתי יום שלם בקניון האלקטרוניקה שזה מומלץ לכל אחד, קניתי מחשב נייד. הייתי חדש בבנגקוק, ולא הכרתי מקומות. שמעתי על הסוקמוביץ אבל זה היה נשמע לי רחוק. לא נהנתי שם (מבחינת זיונים) אבל אני בטוח שעם הכנה מראש וניסיון אפשר להוציא שם אחלה ואליו פור מאני.
לקחתי מונית ועפתי לפאטייה 1500 בהאט עלתה. וואלה יצאתי ילד יש וואנים שיוצאים לפאטיה ב300 בהט. לא חשוב.

פאטייה
שוב אותו סיפור, הריח והאוכל לא באו לי טוב. אני די מפונק אז הלכתי למלון CENTRA של הישראלים, יש מסעדה כשרה. לא יודע, האירופאים האמריקאים והאוסטרלים נמצאים פה בכמויות. וואלה זה ממש לא טוב. הם מקפיצים את המחירים של המלונות ושל הבחורות ושל הכלללל. הלוואי שהיו רק ישראלים במזרח :). בקיצור עשיתי בודי מסאג באחד הבורדלים שילמתי 3000 באט לשעה וחצי עלאק שבו היא יעני עושה לך מסג' מעפאן ואז מתקלחים ואתה מזיין אותה. אפשר לבחור בין מגוון של בנות. חרא דבר ולא משתלם, התאילנדיות אחרי שקיבלו את הכסף לא מעניין אותם מי ומה אתה. תזיין וגמור זריז. אחרי עוד כמה אכזבות ושוב הריח של פאטייה הגעיל אותי,
אמרתי טוב, אני הולך להירגע כמה ימים באי קרוב, בטן גב ולהינות מתאילנד הרגילה. נסעתי לקו-סמט שזה אי מתוייר יחסית וקרוב לבנגקוק בלי טיסה. העברתי שם כמה ימים בלי שום דבר מעניין. היה כיף אבל.
לא משנה, שורה תחתונה תאילנד נהרסה לגמרי בגלל התיירים הזרים. עדיין יש ערך בלקפוץ לשם עם החבר'ה אבל זה נהיה יותר כמו איה נאפה כזה שאתה יכול להזרים תיירות אבל הזונות יקרות ולא נראות טוב. אני לא בראש של להתחיל לחזר. באתי להיות מלך במזרח ולא להתחיל עם בחורות, שלך תדע כמה זמן תבזבז עליהן ומה תשיג. בארץ ובאירופה אני יכול להתחיל עם בחורות כאן אני בא לזיין יש לי זמן מוקצב ! חזרתי לבנגקוק ולקחתי טיסה -

הפיליפינים
אחרי האכזבה מתאילנד, ההבנה שהיא נהרסה ולחשוב שמה היה שם לפני 20 שנה, ואו.

מנילה-

הגעתי לפיליפינים חדור מוטיבציה לתת בראש ולהיות מלך כמו שמגיע לי :)
דמיינו מדינה שבה יוקר המחייה מגוחך, השכר הממוצע הוא 200 דולר לחודש וזה במקרה הטוב, כולם מנומסים, כולם דוברי אנגלית בסיסית+. חלום לא? אז כן פיליפינים זה גן עדן מכל הבחינות -
בנות הכי כוסיות במזרח וזה יעידו הקוריאנים והיפאנים שתפגשו ויגידו לכם שאין על הפיליפיניות במזרח.
אוכל - כל המטבחים בעיקר האמריקאי מסעדות כמו צ'יליס, פריידי, וכל המסעדות האמריקאיות כאן.
קזינו- ריסורטים מפוארים במנילה והנאה צרופה. באמת הרגשתי כאן חצי אלוהים.
חופים הכי יפים בעולם.

נחתי במנילה ושכרתי דירה באייר BNB, בעל הדירה הוא אמריקאי שחי באמריקה והשקיע בדירה כאן אז קיבלה אותי לדירה מנהלת הנכס. כמובן שלא היה לה סיכוי ואחרי קפה בסטארבאקס וכמה שכנועים שהיא תעשה לי מס'ג היא גם מצצה, ואחרי זה בכל יום זיינתי אותה. הייתה זיון מדהים ועד עכשיו אנחנו מתכתבים ושחזרתי למנילה גם נתתי לה בראש. זוכרים מה ששחר סגל דיווח על הפיליפינים? אז זה ככה. כולן זונות תלוי במחיר. כולן יזרמו איתך. אין באמת אחת שפנויה (נגיד בלי בעל , חבר זאת לא בעיה) ולא תזרום איתך. נתתי לה איזה 50 שקל על כל פעם שנפגשנו, היא ממש התעקשה לא לקחת (הן מאוד מנומסות) כי זה בערך כמו לתת למישהי כאן 220 שקל סתם ככה. (בתאילנד היא הייתה מבקשת עוד), אבל בכל זאת הזמנתי אותה לאכול והתייחסתי אליה ממש יפה. בנתיים נהנתי מהעיר הייתי בעיקר בקזינו וטיילתי וזיינתי אותה אחת. אחרי שבוע נמאס לי ועפתי לאנג'לס סיטי.

אנג'לס סיטי-

סרט, סרט, סרט. כל מה שחלמתי עליו במקום אחד. ישנתי במלון apollonia, קרוב לווקינג סטריט אבל לא עליו, עם שומר ומלון באמת לדעתי 5 כוכבים. חדרים אש, מלון חדש. עולה 110 שקל ללילה לחדר סינגל סטנדרטי. זה פאקינג 27 דולר חחח בדיחה בקיצור. הצוות אש, לא יודע איך מצאתי אותו, נטו לפי אינטואיציה. ואו כמה שנהנתי במלון הזה. אפשר להביא בנות ואורחות חופשי חודשי אף אחד לא מדבר איתך. אתה יכול להגיד לשומר בכניסה שלא יתן לבחורה ללכת בלי שאתה אומר לו שהכל טוב.

בקיצור, הרגשתי באמת מלך העולם. הכי נהנתי באנג'לס כל יום זיינתי מישהי אחרת. יש 2 אופציות .
1 - זה ללכת לבר כלשהו יש בחורות בביקיני על הבמה ואתה פשוט בוחר מישהי ולוקח אותה לכל הלילה זה 220 שקל. טיפה יקר אבל בונא זה פאקינג 55 דולר או כמה שזה לא יהיה. אפשר להתווכח על המחיר, אבל הן כל כך נחמדות וגם הפיליפינים ממש עניים, אז אני לא יתווכח איתה על 5-10 דולר. לבריאות נשמה אין לי כח או זמן להתעסק בזה.
הבנות חלקן ממש זיון טוב. חלקן ככה ככה. אבל כולן עושות בדיוק מה שתגיד להן וסיכמתם מראש. הן קצת חוששות ממטורפים אז תהיו יחסית עדינים בהתחלה איתן. אפשר לקחת אותה לאכול או לאן שבא לכם היא אשכרה שלכם לאיזה 8 שעות. אדיר.
אני זיינתי כל יום במשך שבוע מישהי אחרת מבר שונה. שבוע הכי טוב בחיים שלי ללא ספק.

כמה דוגמאות: הלכתי לבר שנקרא kings landing, הבנות עומדות על הבמה ורוקדות, הבר יחסית ריק יש בוא רק 2 בני דודים נחמדים אני מנחש מקאטר או באזור, ואני. כל הבנות מסתכלות עלי כאילו אני בשר ואני חרמן אש. מסמן למישהי כוסית על להגיע אלי בזמן שאני נהנה מבירה ב7 שקל. מעשן סיגריה ואומר לה שאני אוהב 2 דברים מציצות ודוגי. היא אומרת בכיף ומחייכת. שואל אותה כמה הבר פיין 2400 פסו. 100 פסו = 8 שקל. אוקי זה יוצא 200 שקל בערך. אחלה. כמה זה לונג כמה זה שורט היא אומרת לי אותו מחיר באנגלית שוטפת. אוקי בואי ללונג ואני אשחרר אותה שאני אהיה רעב או שאני ירצה לשחק פוקר. לוקחים טוקטוק ב8 שקל ויאללה למלון (המלון במרחק של 2 דקות הליכה אבל זין שלי נלך אני ישלם ת8 שקל האלה לבריאות.) אה, דבר שצריך לזכור זה שחייבים להיות אסרטיביים עם הפיליפיניות. אתה צריך להדריך אותה היא לא תיזום לבד. תגידו לה מה לעשות ואם היא אומרת לו תגידו לה את חייבת אין מה לעשות זה מה שסיכמנו והיא תעשה את זה. יש להן שיטות ככה בקטנה נגיד לא למצוץ בלי קונדום תסכמו הכל מראש ותהיו אסרטיביים, מה שאתם רוצים יקרה אחרת אתם לוקחים אותה לבר ואומרים לה שיהיה בעיות. (לא באמת, רק איום קטן). לפעמים הן מסרבות לעשות דברים כדי שלא תחשבו שהן זונות בקיצור לאשליה שזאת חברה שלך ואולי תתאהב בה.
מה אני יגיד לכם, מציצה כמו בספר, זיון עולמי. אח איזה כיף. אחרי איזה 2-3 מספרים משחרר אותה לדרכה ונותן לה טיפ 200 פסו שזה 16 שקל. אגב שאלתי אותה כמה הולך מהבר פיין אליה אז חצי ז"א היא מקבלת 1200 פסו שזה כמעט 100 שח.
אה והם אומרים לכם בפנים לקנות לה משקה והם מחייבים כפול 2-3 .. אתם יכולים להגיד שאתם לא רוצים לקנות אבל חצי מזה גם הולך לבחורה אז לא יודע לפעמים קניתי לה לפעמים אמרתי למלצרית לא תודה. אל תקנו להן שתיה לפני שאתם שואלים אותה ומסכמים את הפרטים.
זהו בעקרון.

2 - קצרים בכסף? יופי. למי שבא לכאן לתקופה יותר ממושכת יכול פשוט להתחיל עם בנות בקניון (ממש מפואר), להציע להן להיפגש ואתם על הגל. רק תעשו טובה תנו להם איזה 50-100 שקל בסוף הערב. ושימו חליפה על הקטן צ'יק כי היא לא בחורה מהבר (הן נבדקות מדי שבוע) וזה מסוכן. כמו כן תבדקו טוב טוב את הגיל שלה אחרי 18, אני הייתי ממליץ ללכת לאיזה בר ופשוט להתמקח אם אתם קצרים במזומנים.
בכל מקרה, גן העדן הפרטי שלי זה כאן באנג'לס. אין יותר מדי תיירים וזה היה שיא העונה. זה לא שרוף כמו פאטייה. מקום ממש יחסית בחיתולים למרות שלאט לאט המקום יהרס בדיוק כמו פאטייה.

בשאר הזמן שנשאר לי עד הטיסה הביתה הלכתי ללמוד לגלוש. לא היה משהו מעניין, שוב אפשר בכל עיר בפיליפינים למצוא מה לעשות ומי לזיין. בפיליפינים אתם כמו כוסית על, בישראל. יבואו בנות ויתחילו איתכם זה קרה לי מלא, ברור שבגלל שאני זר. הן מתות על זרים ובפיליפינים זה גאווה לבנות לצאת עם זר במיוחד עם מראה מזרחי או לבן ולא קוראני או יפאני כי אנחנו נחשבים יותר מערביים ועשירים.

בקיצור חפרתי, אבל באמת שהפיליפינים זה גן עדן. מתכנן לחזור לשם בקרוב, הטיסה לא נוראית טסים עם טורקיש מאיסטנבול עד מנילה ועובר חלק. ממש סבבה. אני חושב שהיעד הבא שלי תהיה אפריקה חייב לטעום קצת מהיבשת הזאת.

שאלות, תגובות יתקבלו בברכה

פוקרסטאר.

דיווח טרי מתאילנד והפיליפינים

10
תודה על התגובות, אני אגיב לכל אחד בנפרד שיהיה יותר קל:

סופר לה טיב - תודה , אמשיך
הצייד - ביטחון אישי הייתי מגדיר כיותר טוב מתאילנד, לא חששתי לרגע וזאת מדינה מאוד מאוד בטוחה. בקשר לאיים,
לאיצא לי להיות שם אבל מהסיפורים יש תיירות, ואפשר להסתדר בקלות. לדעתי שווה קפיצה אני הייתי קצר בזמן.
שחום - אני שמח שעזרתי, אפשר להחליף פרטים בינינו ואולי לתת גיחה ליעד אחר, כמובן שאני לא אחזור בקרוב למזרח, אבל אולי יעד אחר אם זה מעניין אותך.
ערן - אחלה בדיחה, יש עוד כאלה? :)
טרומפלדור - תודה, צודק ראיתי אין ספור ישראלים בפאטייה שפשוט נהנים מכל רגע. ולא רק ישראלים.
תפוז - את כל השפה למדתי כאן משיטוט בפורום. אני קורא כאן שנה +, אני ממש רחוק מלהיות סוכן נסיעות (מאבטח כרגע) פשוט דיווח אותנטי מהחוויה טרייה שעברתי ורצון לשתף :) נטו לעזור לאחרים שמתלבטים אם לנסוע.
גברים בשחור וקובי - קצת מאכזב שאתם חושבים שאני שחר סגל. או שאתם מטרילים או שלא יודע מה. בכל מקרה, אם אני זוכר שחר לא שילם לבחורות עובדות בפיליפינים והיה הרבה יותר זמן. אני סהכ הייתי שבועיים +

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”