כ שחרור מהאישה הדביקה בברלין - סקס אדיר

שחרור מהאישה הדביקה בברלין

3
הכי טוב להיות אמיתי כבר בתחילת הקשר...

אפשר גם ללכת ביחד למועדוני חילופים :)
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

6
מסכים שזה נדיר בישראל של היום בנות כאילו, אבל חלק מזה גם נובע מכל הפחד של הגברים לספר באופן אמיתי על החרמנות שלהם. אם כל הגברים ידברו חופשי מההתחלה יהיה הרבה יותר טוב לכולם, גם הנשים ייפתחו אולי יותר.

יש לי חברים נשואים שחושבים שהאישה לא מאוננת אף פעם, והם חושבים שהאישה לא יודעת שהם מאוננים...

[QUOTE=charmer]חחח לב זהב אם כל בנות הזוג היו פתוחות לניסיונות ולסקס כיפי ומגוון, חילופים וכו', כנראה שלרובנו לא היה צורך במשהו מבחוץ...וכנראה שהזוגיות הייתה פורחת. בת זוג כזו זה אחת ל..[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

8
לנועם פותח הפוסט : אני לא שופט אותך ולא אף אחד אחר אבל לקרא לאישתך "דביקה" ולשאול כאן איך להשתחרר ממנה זה בכל זאת קצת צורם לי - קצת כבוד והתבטאות יותר מכובדת לא היו מזיקים .

אין חלילה כוונה להעליב או לפגוע אבל אולי תשקול לשנות את הניסוח , סתם שיהיה נעים לקרא ....קריצה

ואם זה הרעיון אז אני שואל בעקבות ידידי איצטגנין - מי לוקח איתו סנדוויץ' למסעדה ?

נסיעה טובה ובילוי נעים
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”