כ יומיים בפראג - סקס אדיר

יומיים בפראג

1
עדכונים מהביקור האחרון בפראג מלפני חודש.
מועדון showpark market - מקום עם 50-60 חדרים עם חלונות . בכל חדר יושבת בחורה. כשהיא פנויה הוילון פתוח (כמו באמסטרדם). כניסה -200 CZK ל-24 שעות ( אכן חזרתי לשם פעם שניה יום למחרת ולא שילמתי פעם נוספת). יש בחורות מכל הצבעים והסוגים - צ'כיות, רוסיות, אירופייות , אסיאתיות, לטיניות וכושיות. חלקן צעירות חלקן פחות. עלות כניסה לחדר לגמירה בודדת 1500 CZK. בסה"כ די נהניתי שם.

מקום נוסף שכולם מכירים הוא sauna sexy club FKK. המקום קצת פחות רציני ממקומות מהסוג הזה בגרמניה אבל עדיין מקום מעולה. יש בו סאונות, מקלחות, ספות ושתיה יחסית נקי, 2 קומות , כמה עשרות בחורות מסתובבות בין הספות- רובן יפות ולא מבוגרות. עלות כניסה 2000 CZK ועלות סקס 1000 אם אני זוכר נכון. מומלץ ביותר.

דרלינג קברט - מועדון חשפנות קלאסי שקיים המון שנים. מחירי שתיה גבוהים, מחיר לסקס בחדרון למעלה-3000 CZK , כמה עשרות בחורות מסתובבות בין שולחנות, מופעיי סקס ממש ברמה. בסה"כ לא ממליץ

יומיים בפראג

2
לשואו פארק שני סניפים
בשני והקטן יותר - לא זה שבשוקהבנות למטה ואפשר יותר לדבר ולהכיר לפני שמחליטים להיכנס
סהכ מקום מהוגן ונקי ואין חשש משמעותי מעקיצות/גניבות
למרות שתמיד צריך להיזהר

אפשר לסגור לפעמים עם הבחורה על תעריפים אחרים בהתאם למצב

יומיים בפראג

4
תודה על המידע. עוד חודש אני שם.
לגבי מועדון ה-FKK רציתי כמה הבהרות:
באתר שלהם לא ברור התעריף לזיון. רשום משהו כמו 900 קרונות לחצי שעה למסג'. האם הכוונה היא לזיון, או שמדובר במסג' ועליו צריך עוד להוסיף אקסטרות?
האם אזכה לחווית FKK כמו שחוויתי בגרמניה - הבחורות בלבוש חווה?
כל היום חושב על זיונים

יומיים בפראג

5
חבר'ה, מבין כל אלו שהיו שם, מישהו יכול לתת הערכה של עלות טיול כזה לפראג ?

הכוונה לטיסות, 2-3 לילות במלון 4 כוכבים, אוכל וכל מה שמסביב ?
לגבי הבחורות אני די מקבל אומדן ממה שרשמתם.
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

יומיים בפראג

6
הי , האמת שאני לא כל כך זוכר כמה זה עלה - נדמה לי 1000. עד כמה שאני זוכר לא היה שם מספר אופציות של מה שאתה יכול לקבל מהבחורה (מסג' או סקס) אלא שפשוט מדובר בזיון קצר. גם לא הייתי בונה על חצי שעה , לדעתי זה פחות

יומיים בפראג

9
נכון ללפני כשנה, הייתי שם בפברואר אם אני לא טועה....
היינו שני חברים, טיסה + חדר במלון 4 כוכבים (שכחתי את שמו - אבל מוכר וידוע כמקום שהיה בעבר בית חולים או משהו שכזה) - 1600 ש"ח.....(לא יאמן...נכון ????)
צריך לחפש בבוקינג...
לגבי בנות - כתבתי כבר בעבר חפשו כאן. (מועדון AAAׂׂ
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”