כ הונגריה/בודפשט - דף 2 - סקס אדיר

הונגריה/בודפשט

11
שלום לך ותודה על תגובתך.

אשמח לעזרתך בבקשה.

אני מגיע פעם ראשונה לבודפסט בשבוע הבא

אשמח לקבל מידע אודות מכון עיסוי אירוטי טוב הכולל כתובת

אני לא מתמצא כלל, לא במקום, לא בשפה ואפילו אנגלית איני דובר טוב..

תודה רבה.
הג

הונגריה/בודפשט

12
נתחיל בגולדנטיים בווינה. מקום מאוד ידוע עולה 90 יורו כניסה היום וכניסה לחדר עם הבחורות 60.
הבחורות אחת אחת פשוט מדהימות שם צעירות וגם לא משקרות על הגיל ב 90% מהמקרים,בנות 18-23 מכל מזרח אירופה,הייתי עם בחורות מרומניה,ליטה והונגריה שם. כמובן השהייה שם כלולה באוכל ושתיה(אלכוהול בתוספת תשלום), יש בריכות,סאונות וכל המניין המענג.. חדרים לעיסויים אפילו למרות שלא ביררתי את העניין.
הבחורות מהיפות שראיתי וכולן מסתובבות ללא בגדים על עקבים,מראה אלוהי,יש מספר קטן שמסתובבות עם ביבי דול או חוטיני אבל ממש מספר נמוך,סה"כ יש כ 80 בחורות בכל אחה"צ וערב(11:00-4:00) מתוך זה באותו הזמן יש כ 40-50 בחורות שאפשר לראות במקום,יש תחלופה של שעות ממה ששמתי לב... הייתי שם אולי מהשעה 6 בערב עד 1 בלילה.
הבנות מגיעות ומנסות לפתות אתכם להכנס אפילו בזוגות(מחיר כפול) אחרי כמה דחיות שצריך לעשות על ההתחלה מגיעה החרמנות ובסוף לוקחים מישהי לחדר וככה גם במספרים לאחר מכן קריצה.
יש בחורות שעושות מציצות חשופות ויש כאלו שלא ,עדיף לברר לפני אבל כמובן החוויה הכי טובה כשלא מבררים והיא עדיין עושה הכל :)) ,נכנסתי עם מישהי פצצת מין עשתה 69 כוס חלק מריחה טוב מאוד ,אור חלק אין דברים כאלה פשוט גן עדן לא תראו בחיים רמה כזאת בארץ ,GFE חלקי עם נשיקות ללא לשון אבל עדיין לא כולן שם עושות וזה לא טריוויאלי. בסופו של דבר חוויה מעולה חצי שעה על השעון אפילו נתנה יותר זמן,גם עם עוד בחורה הייתה חוויה מאוד דומה למרות שלא הייתה אותה כימיה ועוד אחת ההכי שווה שנכנסתי איתה רומניה.. הבעיה שהביאה מציצה עם גומי אבל זיון מהסרטים... בקיצור חברים מקום מומלץ בשביל חוויה הלכו לי שם כמעט 300 יורו בכל הערב אבל היה שווה.
בבודפשט יש ים דירות דיסקרטיות והזמינות משתה בהתאם לשעות באתר שהזכירו פה בפורום כבר,חלק מהדירות נתקלתי בתמונות לא אמיתיות אבל ב 90% מהמקרים התמונות אמיתיות והמחירים נעים בין 10-16 אלף פורינט במקומות שהייתי לחצי שעה-שעה מלאה כשהשעה המלאה היא באזור הסאלה העליונה...
יש בחורות הונגריות צעירות שוות ביותר בדירות האלה חבל לפספס!! הקטע שלא כולן נותנות אותו סוג שירות ולרוב המציצה היא עם גומי ואין GFE.
מקום נוסף בבודפשט היה ה EAST MASSAGE ברחוב קארולי בעיר.. מתקשרים ומקבלים כתובת מדוייקת ,עיסוי אירוטי משובח שעה מלאה גם אחרי הגמירה ממשיכה בעיסוי... עם מציצה חשופה ו 69 ללא לחץ ואווירה הרבה יותר כיפית מבארץ ב 12 אלף פורינט,מקום יחסית דיסקרטי הבחורות שומרות על דיסקרטיות שלא תראו לקוחות אחרים שמגיעים לספא.. הכל מתנהל בצורה מאוד הגיינית! בחורות מומלצות אמנדה ומייטה שהייתי איתן.. למרות שלא הייתי עם כולן יש אתר למקום ואפשר לראות שם תמונות של הבחורות,התמונות אמיתיות!
ראו הוזהרתם רמת החרמנות בבודפשט עולה בגלל כמות השוות שתראו ברחוב קריצה

Gspot2013-09-27 07:42:04
Rachel Starr probably the best fuck

הונגריה/בודפשט

13
שלא כהרגלי בקודש ( בוקרשט) החלטתי לשנות מעט לכיוון בודפשט .
עדיין אוכל זול .
שתייה זולה .
אבל לא בשביל זה באתי (אני וחבריי).
אשתדל לתת מיידע כמה שאפשר אבל אאלץ מעט לשנות כדי לא להפיל חברים.
קודם כל מסג 666 :
קיימים 3 מקומות במרחק 5-6 דקות הליכה מאחד לשני.
המלצה אם אתם יותר מ 2 תכנסו לאתר ותזמינו שעה ובחורה לפי התמונות.
משעה 10-12 בבוקר יש מחיר מבצע 14.000 קורונות עבור 70 דקות .
מקלחת משותפת 10 אירו טנטרה (למי שאוהב שמשחקים לו מאחור בעדינות ומקצועיות) 10 אירו
משעה 12-22 הבסיס עולה ל 18.000 והתוספות נשארות.
ניסיון מס' 1 בית הברונזה נמצא ממש בחצרות גושזדו , מזמין מקום ל 3 חברים לשעת צהריים.
אני בוחר ילדה מקסימה וסוגר כולל הכל מקלחת טנטרה בודי וכמובן הפי אנד (ביד בלבד) 22.600 80 אירו.
תקשיבו זה ה 80 הכי טובים שהוצאתי עד היום חוויה של 70 דקות חושניות , לא האמנתי שאיהנה יותר מסקס .
הילדונת נוגעת בך עם גופה הרך והריחני בכל פינה הברך שלה ליטפה את הזין שלי שאיים להתפוצץ.
עברה עם הידיים והחזה על אשכיי ואני הרגשתי את הדופק עולה (ובלב חושב איך שכחתי לקחת כדורים ללחץ דם).
בודי מסג היה מושלם גם מקדימה וגם מאחור ואני חושב לעצמי, אם החברה שאיתי לא נהנים,אני צריך להכין סיפור,הרי
אני הבאתי אותם.
הגיעה זמן הגמירה שתבינו כמה נהניתי ,פשוט לא חשבתי על הגמירה כל הזמן.
בסיום מקלחת חיבוק ונשיקה ונפגש עם החברה בחוץ.
לפי החיוך שעל פניהם, אני מבין הכל מצוין או שכמו שחברי אמר יותר טוב מזה נשתגע.
מחליפים רשמים ומבינים שתודעת השרות היא ברמה גבוהה .
אבל כאן זה לא נגמר יש לי חדר לבד במלון מעולה וצריך להמשיך.
בערב נכנס לגוגל ליווי בבדפשט עובר על הבחורות שולח הודעה ומקבל שיחה.
מדגיש מה הדרישות עלות לשעה 120 אירו וקובע לשעת ערב.
10 דקות קודם מקבל הודעה אני בדרך ואני מחכה דרוך.
פותח את הדלת ומבין שהבחורה מולי כוסית אבל לא מה שהזמנתי ופשוט שולח אותה .
מעט מבואס אבל לא מתייאש ומנסה שוב.
הבחורה החדשה מתקשרת (יותר נכון הפקידה) ואני שוטח את טענותי והפעם מבטיחה לא לאכזב.
10 דקות נקישה בדלת אני פותח והזין עומד דום ,נאלץ לסגת אחור, כדי שבסגירת הדלת, הזין לא יקבל מכה ואין לי יותר מ12 ס"מ.
מקלחת של טטיאנה ואני והיא במיטה , נשיקות וליטופים ואני שוכח את המסג המופלא ושוקע בין רגליה , יונק את הכוס המופלא,וחושב לעצמי כמה החיים יפים, טטיאנה זורמת לכל תנוחה שאני יוזם ויוצקת תוכן לכל נגיעה ,רגע לפני שהתפוצצתי מבקש לגמור במציצה, כיסוי מותקן בזריזות ואני ממלא את הקנדום עד סופו והיא ממשיכה לינוק עוד דקות ארוכות.
נשכבים אחת ליד השני כמו זוג אוהבים , מנהלים שיחה באנגלית קולחת ופתאום שמתי לב שעדין הזין שלי זקור.
חיוך נמרח על פניה ואנחנו עוברים למקצה השני שכולל ליקוקים הדדים והמון חום, כאילו אנחנו מכירים שנים.
היא מבקשת שאחדור לה בדוגי ואני מבהיר לה שאני עייף והיא תצטרך לעשות את העבודה לבד והיא בהנאה עולה עלי וסוחטת את טיפת המיץ האחרונה ושוב שוכבים צמודים ואני נהנה להריח אותה , מסתכל בשעון ומבין שאנחנו כבר יותר משעה ביחד.
לסיום היא מתקלחת איתי ומתלבשת ונפרדת בנשיקה ,אני שוכב במיטה ונזכר ששוב לא לקחתי כדור לחץ דם, בודק עם המכשיר ומגלה שבפעם האחרונה שהיה לי לחץ דם כזה ,הייתי בן 20.
מתלבש והולך לקזינו הרי עם מזל כזה חייבים להמשיך לא? אז שלא .
למחרת הולך בבוקר למסג 666 הפעם ממש במדרחוב אני לבד כך שלא מזמין מראש , בוחר ילדונת ושוב חוזר לילדות.
לפעמים החיים יכולים להיות כל כך יפים.
יובבי

הונגריה/בודפשט

16
אני הזמנתי euro girls אין לקדם אתרים .com
חבר הזמין, אין לקדם אתרים in budapest והיה מרוצה (גם הוא החליף את הראשונה).
כנס לגוגל האתרים קלים די מפורט על כל בחורה .
מברור שעשיתי, אם רוצים 100% אז רק להזמין בנות ב 180 אירו
לי היה זמן ולכן הזמנתי 120 אירו והייתי מרוצה .
כמו בכל דבר קורטוב של מזל והרבה סבלנות.
אגב חג שמח
יובבי

הונגריה/בודפשט

17
הונגריה בודפשט לאחד !!!
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”