כ רומניה/בוקרשט חלק ראשון - סקס אדיר

רומניה/בוקרשט חלק ראשון

1
לאחר אינספור התנסויות בארץ , הגיע זמן חו"ל
המחיר בבוקרסט נע מ 200 רון שזה בערך 220 ש"ח לחצי שעה

ו300 רון לשעה 2 אקטים מסג וכ"ו

המחירים הם בדירות שבהם יש מספר בחורות .

ניתן להזמין למלון ואז המחיר עולה ל 150 אירו לשעה הכול כלול.

מה שחשוב להגיד היופי של הבחורות מדהים , דוגמניות אחת אחת.

במלונות ובבתי קזינו מסתובבות כל שעות הערב והלילה ואי אפשר לטעות בהם.

אפשרות נוספת נהג מונית שנראה אמין ובודק טלפונית כמה בחורות נמצאות ומסיע ומחכה שתראה את הסחורה.

נסענו כמה חברים לדירה עם נהג מונית דקה מהמרכז , מקום מסודר עם 4-5 בחורות החל משעה 16.00

בחרתי בחורה (כולם דוברות אנגלית טובה) בגיל 22 פצצה ,הסקס היה בלי לחץ 2 אקטים ,מסג בין לבין

לתת לבחור זמן לעמוד , בקיצור חוויה חיובית בהחלט.

לקחתי גם בחורה בקזינו לשעה בחדר במלון 100 אירו ונשארנו שעה וחצי בלי לחץ פינוק של מלך.

אם להשוות את הבחורות לארץ מדובר על שתי רמות מעל.

חברים שניסו דירות נוספות לא התאכזבו ,טיפ קטן ואתה מלך.

תהנו.
קומפוזיטור

רומניה/בוקרשט חלק ראשון

2
נחתתי בשישי יצאנו למסיבה לפני התארגנתי ורוקנתי מלאי וסענו למסיבה שתיתי בשלב מסוים חתכנו מהמסיבה באנו לאיזה נהג מונית שאל אותנו אם אנחנו רוצים ללכת לשרמוטות במילים האלו אמרתי למה לא נסענו הוריד אותנו במקום שנקרא וילה דה לוקס נכנסתי היה מבחר בנות שתי בנות התיישבו עליי והיו עוד כמה מסביב לקחתי את אחת מהבנות שישבו עליי שילמתי 150 יורו משהו כזה ״לשעתיים״
מציצה עם גומי... טוב התחלנו גרמתי לה לגמור כל הגוף שלה היה ברטט משהו מפגר עבדתי יפה למטה מממשיכים בשלב מסוים התחילה למצוץ בלי גומי אחרי שעה וחצי שעדיין לא גמרתי הייתי בראש אמרה לי שנגמר הזמן אמרתי לה ככה ככה וככה אמרתי לה בסדר טוב להתראות אחרי אמרה לי אקיי בוא תגמור ותלך ירד לי כבר הכל וחתכתי משם

יום למחרת הזמנתי מישהי לחדר 200 יורו היה לי ממש כיף איתה סקס במספר תנוחות מציצה לא מקונדמת מצצה סבבה לגמרי גם עשינו את זה במספר תנוחות הגיע הסיום הראשון דיברנו במשך איזה חצי שעה ככה אחרי מקלחת משותפת עברנו לאקט שתיים סיימתי בפנים הסקס עם גומי כמובן אחרי עוד מקלחת היא הלכה

יום שלישי הלכנו למועדון חשפנות שנקרא הבודיז שמעתי עליו דברים טובים שבתאכלס לא וואו כן הבנות שם כוסיות 200 ליי כניסה עם אלכוהול חופשי הבנות שם דורשות 400 ליי להיכנס איתם לבודי מסאז והאפי אנד אחת דרשה ממני 800 ליי לחבילה מלאה וככה מגיעות בנות דורשות 800 לחבילה מלאה אחת כוסית באמת שהייתי בראש וחשבתי להיכנס איתה אבל 600 ליי יותר מדי בשביל בשביל שעה וגם לא בטוח באתי לשם עם חבר נפל בקסמיה של אחת באמת כוסית בשביל 600 ליי ובסוף קיבל תיקתוק לחצה עליו שיגמור הוא סיים שם והמשכנו ליעד אחר
אין לי מושג איך קוראים למקום אבל גם שם אכלתי נפילה נכנסתי לשם פתאום הגיעו מספר בנות שוות ואני מרוב טיפשותי הלכתי עם הכוסית מכולם וככה אחרי 20 דקות מצאתי את עצמי בחוץ
יום רביעי הזמנתי את אותה בחורה לחדר סגרתי איתה 150 יורו לשעתיים הבאתי לה עוד 100 ליי טיפ על זה שלא ביקשה ממני אקסטרה על מציצה בלי גומי שכחתי לציין שהיא נראית ממש טוב גובה 1.65 צבע עור די שזוף מפחד לראות אותה בקיץ עיניים בהירות חזה גדול גם פה גמרתי פעממים לא יכול יותר מזה היא לא עושה חריגים היה לי איתה כימיה ממש טובה חות מסקס טוב גם אשת שיחה עם אנגלית לא רעב בכלל היה נחמד נפרדנו לשלום
ביום האחרון החבריקו שלי נח וזהו לסיכום כמו בכל מקום גם שם יש נפילות רוצה לחזור לשם בקיץ יש שם עוד כמה שאני רוצה לדגום למדתי מהטעות שלי לא הולך של אירוח מזמין נערה למלון לפרטים מוזמנים לשלוח הודעה פה או בפרטי אם משהו לא ברור מצטער דיווח שני שלי סה״כ ואני לא חזק במילים
ערב טוב וחג שמח
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”