38
על ידי eran.love
הייתי ב the phoenix club , בערב הופיעו חלק מהבנות שהיו בתפריט עם 6 -7 גברים ( לא ספרתי )
התקשרתי בבוקר , ענתה בחורה אדיבה , אמרה זה ב 19 , אשלח לך כתובת וארשום אותך .
הכתובת לא הייתה רחוקה ממני ברכבת התחתית .
כשהגעתי ב 19:00 קיבלה אותי בחורה כוסית וכיוונה קומה למטה ,רוב הגברים כבר התכוננו להיכנס לעבודה עם הבנות , אחרי המקלחת שלהם, הקומה התחתונה הייתה חדר עם שתיה ועוד מקלחת עם מלא מגבות, ביקשה הגברת תשלום והביאה מעטפה על שולחן לשים את הדברים ( ונשארה שם במעבר ) , קיבלתי חלוק ומקום לתלות את הבגדים .. אחריי הגיע עוד מישהו אז הבנתי כשמיגיעים אחד אחד נכנס לקלחת ומתכוננים .
לקחה אותי המארחת הכוסית לחדר הביצועים על 3 מיטות גדולות והחגיגה התחילה , הרומניה מאריה קראה לי בוא לפה .
הכלתי כמו ילד טוב למריה שהייתה עם אווה על מישהו לא ממש הייתה פעילה, נגעתי בה וכאן קיבלתי תגובה לאט לאט בחזה מאד עדין .. טוב ניסיתי לגעת בה עוד ולחמם עיניים הייתה קרה משהו ולא עמד לי כלכך מהסיטואציה .. אחרי שנישקתי לה בפטמות , אמרה בלי נשיכות בקול גבוהה וכולם צחקו ,חח מי נושך בכלל ...
מכאן המיטה התפנתה ניסתה למצוץ מציצה ממש חלשה ובלי גישה לגעת בה אז לא גירתה אותי ממש , קראה לחברה שלה אווה ( רוסיה לטענתה ) לבוא לעזור ,וההיא התחילה לעשות משחקים של בעדינות בחזה ..
טוב מכאן הורידו לי את החשק ניסתה למצוץ עם הפה החם שלה אבל לא התגריתי מחוסר המגע שלהן והמציצות חלשות , וכאן כבר 3 גברים לפחות גמרו מהר .
התחלתי לזין את מריה שחזרה למיטה אחרי שהזדיינה עם מישהו אחר וגמר תוך דקה ( יפה עיניים ירוקות חזה יפה פנים יפות נמוכה מעט )
בגלל שלוקח לי זמן לגמור והזעתי היה חם ,מריה ביקשה שאעשה מקלחת ולא ארטיב אותה ואחזור לפינוק . ירדתי למקלחת קרה , אחרי המקלחת שתיתי מים ועליתי למעלה ..
כאן קראה לי בארברה עם החזה השופע לבוא ושאלה כמה פעמים גמרתי , אמרתי לה אפס אמרה אוו למה , והתחילה למצוץ גם חלש אבל עדיפה מהקודמות , ואחרי כמה דקות קראה לאווה שתבוא לעזור לה ( עם קעקועים בגוף ויפה לטעמי ) ,אווה נתנה לי לשחק לה בגוף וללקק לה את הפטמות וכך גמרתי בעבודת יד , ירדתי למקלחת ועליתי שוב , קפצה אליי אלנה , אמרתי לה בואי אני רוצה לגעת בך להתחרמן ,שכבה שוחחנו קצת , חמודה , ראיתי שיש לה צלקת קלה בבטן , שאלתי אם יש לה ילדים אמרה שכן .
הייתה חמודה בחורה קטנה מאד חזה קטן לבנה , ניסיתי להתחרמן איתה קצת , זיינתי אותה קצת ואז נראה שנמאס לה , ומהשיחה איתה הבנתי שהיא לא רק עובדת במסיבה הזאת ( כנראה זה רק חלק מההכנסה ) ואני חושב בגלל זה היו עייפות ולא כלכך פעילות באקט.
ממולי היה מישהו בלונדיני שהתחיל גם עם המארחת חח, איך שבחורה נוגעת בו הוא חרמן ונראה לי עשה 5 פעמים .
שוב בארברה קפצה לעזור וגמרתי שוב תחת ידיה , אמרה לי אין יותר זמן ילה אל תעשה עוד סיבוב וכולן קפצו על הבחור ההוא . אבל התחילה להגיד תבוא עוד פעם לפה כן ?
הדריוג שלי לחוויה מאד נמוך ולא אחזור .
לסיכום : היה עדיף להיות עם בחורות 1X1 , בסוהו יש מלא כפי שציינו, החסרון זה המקלחת הייתה מישהי שרחוב ארמלי הבוסית שלה דפקה על הדלת שנסיים והיא אמרה לה עוד דקה והמשיכה איתי לפחות 10 דקות לא נתנה לי ללכת , התחילה להגיד לי ספר לי על זה וזה וחיבקה אותי במיטה וקפצה עליי להרים אותה , קיצר אחלה כימיה אם הבחורה רוצה אותך וב 30 פאונד + 3 טיפ .
בנוסף מצאתי אתר שמסכם נפילות ומציאות בלונדון אולי יעזור ולפי מחירים לפרטיות . חפשו בגוגל ביקורת על המסיבה בפוניקס ותמצאו את השאר, אולי אסור לשתף כאן קישורים