כ הכל אודות FKK - דף 2 - סקס אדיר

הכל אודות FKK

13
[QUOTE=bodywanted]
א. אל תלך לשוויץ חח , אם תיפול בגלוב אז הלך היום הולדת ..
[/QUOTE]
מוזר שאתה אומר את זה...

חקרתי קצת לגבי המקום בפורום הבינלאומי. בד"כ בתחום שלנו יש מגוון דעות כמעט בכל נושא. נדיר להיתקל בתמימות דעים לגבי משהו. אבל בתגובות שקראתי שם על ה-GLOBI ישנה תמימות דעים מוחלטת די נדירה בתחום שלנו - מדובר במקום שנמצא ברמה אחת מעל כל ה-FKK הגרמניים. כנראה הטוב באירופה או אחד מהטובים ביותר. הן ברמת הבחורות(כוסיות על, חלקן דוגמניות ממש) והן ברמת השירות(מושקע. בלי חוכמות ותיקתוקים). ומה שמדהים שלא מצאתי שם ולו דיווח אחד על נפילה או אפילו חוויה לא משתלמת! כולם בלי יוצא מן הכלל מהללים את המקום וממליצים עליו בחום.

זה המקום גם להודות לחבר שמחהאצבע למעלה שהפנה אותי לשרשורים אודות שוויץ שבהם גם מצאתי מעט מידע על המקום.

המינוס הוא בהמחיר. וזאת כנראה גם הסיבה למיעוט התגובות לגבי המקום אצלנו וגם בפורום הבינלאומי. 30 דק' יעלו 95 פרנק(380 ש"ח). שעה תעלה 140 פרנק(520 ש"ח). מחירים ישראלייםצחוק... יקר פי שניים לפחות מהמקומות בגרמניה אבל חוויה מטורפת אמיתית. בלי חוכמות.

אגב, קראתי שם על עוד מועדון בציריך ששייך כנראה לאותה רשת. שמו - אפרודיסיה:

http://www.clubaphrodisia.ch/

רק שהמחירים שם גבוהים פי 3 מאשר בגלובי...מבולבל 30 ד' יעלו 280 פרנק(840 ש"ח), 45 ד' 380(1520), שעה 500(2000)... טוב, זה כבר מחירים של דייט 69Shockedמבולבל. כנראה בגלל שמועדון קרוב מאוד למרכז העיר בניגוד לגלובי שנמצא מחוץ לה.

בכלל ציריך עיר מאוד יקרה. בטח בהשוואה לפרנקפורט. אבל החלטתי סופית שאני הולך על זה לאור ההמלצות החד משמעיות. אולי גם אקפוץ למועדון היקר יותר אם אני כבר בציריך. אך המטרה העיקרית לנסיעה - GLOBI.
[QUOTE=bodywanted]ועוד הערה הכי חשובה מכולם , תחגוג בקיץ במקום עם בריכה פתוחה .. כולם נכנסות ערומות .. חוויה לפינתיאון[/QUOTE] צודק. אתה לא הראשון שממליץ לי על גיחה קיצית ל FKK שמצוייד בבריכה חיצונית. אז עוד חודשיים שלושה נטוס לפרנקפורט לחוות גם את זהחיוךקריצה.
zooz

הכל אודות FKK

14
bodywanted היקר וכל מי שיכול לעזור:
בעוד פחות מחודש אני טס לדיסלדורף וקלן ויהיו לי יומיים לצורך 2 מועדוני fkk (אני לא מתכוון למועדוני הכל כלול).
חשבתי ללכת למאגנום ולsamya.
זו בחירה נכונה או שיש fkk יותר טובים באיזור?
מהם 2 הfkk הכי טובים באיזור?
תודה מראש
ובלי קשר כמובן שאתן דיווח מפורט כשאחזור

הכל אודות FKK

16
מרחיב-תודה על הקישור ובהחלט גורם לי לחשוב פעם שניה לאיזה מועדונים כדאי ללכת. ושוקל בחיוב את Salome.
ובכל זאת הייתי גם רוצה לשמוע דיעה נוספת מהזוית "שלנו" הישראלים.

הכל אודות FKK

17
באזור קלן יש את סמאיה , באזור דיסלדורף זה כבר תלוי אם אתה עם רכב או לא...

בכל אופן דיסלדורף זה יותר סטייל מכון עם בנות שמסתובבות מאשר FKK .. אין לך את האוירה של הבחורות הערומות.
לך ל SAMAYA שמעתי שהוא הכי טוב באזור שם..
בדיסלדורף יש לך את : דולצה ויטה , אושנס (אוקינוס) , מגנום , ליבינג רום והכי טוב שם זה אקפלה (אבל צריך רכב בשביל להגיע)

לך על FKK SAMYA ותדווח.

אני אישית כבר מתכנן טיסה לפרנקפרוט לטעום את SHARKS
*לא מזיין בתשלום בארץ , אין מצב

הכל אודות FKK

19
אקפולקו חח .. שיהיה .. (האיכות של הבנות גבוהה לפי דיווחים בעולם)
בכל אופן בדיסלדורף אין חווית FKK (הבנות לא ערומות).. תנסה את סמאיה כי ממה שהבנתי הוא הכי טוב באזור.
(אולי גם דולצה ויטה)

חודש הבא אני ב FKK SHARKS ו WORLD ואז אני פנוי להדריך טיולים בתשלום חח :)

הכל אודות FKK

20
טוב השלמה קטנה לאחר חזרה לפני מספר ימים מחול ..

א. FKK SHARKS -
הגעתי עם רכב ... בערך 20 דקות ממרכז פרנקפרוט. באופן כללי ה FKK הטוב ביותר כיום .. באופן כללי ארטמיס מתאים לי לימי הולדת ולצחקק עם בחורות , לבוא בשביל לזיין ולעבור לבחורה הבאה SHARKS.
האוירה נהדרת בארטמיס , הבחורות סליזיות , אבל שארקס זה המקום לזיין כמה יותר ולהנות ממתקנים ואוירה מצוינת.
אחד המתחמים היותר יפים שהייתי בהם , מתאים יותר ללילה , כמות גדולה מאוד של בחורות , יש מספיק מהממות , אוירה יחסית שקטה ורגועה ,כולם ערומות , יחס סבבה , חדרים יפים , ללא ספק המקום הטוב ביותר כיום ל FKK בערב בהנחה.
כניסה 65 יורו , מספר 50 יורו , משקה חריף 10 יורו.
המקום מורכב מבר + המון מקומות ישיבה , קומה למעלה עם גקוזי.
החיסרון העיקרי של המקום זה שמשום מה שהבחורות הכי יפות תפוסות כל הערב עם בן אדם אחד ולא זזות ממנו.
יופי בחורות : 9
אוירה : 8
יחס מבחורות : 8
מבחר בחורות : 10 (מעל 50 .. המון בחורות . לא ספרתי)
מתקנים : 10
חדרים : 8
אוכל : חברים אכלו שם סטייקים חופשי מצידם 10 , אני נגעתי רק בקינוחים אז 7

FKK OASE(הרחבה) - כניסה 70 יורו
היות ולאאוזיס מתחם קיץ ענק , באנו בשעות היום בשביל הצחוקים , מחוץ למקום במדשאות מיטות רבות מפוזרות וזיינו שם בגשם כולנו בחוץ באוירה הפתוחה צחוקים של החיים.
באנו בצהריים : סביב 15-20 בחורות , כולם יפות.
אין ספק שאאוזיס זה המקום למצוא כוסית של הלייב אבל היחס מעצבן , כל הזמן הבנות עסוקות רק בלבקש עוד כסף.
בגדול חברים אהבו תחלק החיצוני של המקום ואת איכות הבחורות מבחינת היופי.. מבחינתי במקום ה 3 אחרי שארקס וארטמיס.
בגדול לקיץ בלבד ... את הערב עדיף להקדיש לשארקס.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”