כ התלבטות בין בודפשט לברלין - סקס אדיר

התלבטות בין בודפשט לברלין

1
היי לכולם (הודעה ראשונה שלי בפורום).

אני רוצה לנסוע לכמה ימים - שבוע כדי להנות מסקס. אחרי שקראתי פה את הפוסטים אני מתלבט בין בודפשט לברלין.

אף פעם לא עשיתי דבר כזה (הכי רחוק זה מועדון חשפנות בבודפשט שדווקא מאוד נהנתי, הבנתי שזה היחיד שלא גונבים אותך).

מצד אחד מעניין אותי מקומות כמו מוסטפא בברלין, מצד שני אני לא בטוח שזה הסגנון שלי. הייתי יותר שמח ללכת למועדוני חילופי זוגות שמכניסים גם גברים לבד. + הזמנת בחורות.

בקיצור קראתי אחלה פוסטים על ברלין ואחלה פוסטים על בודפשט.

מה אתם ממליצים? כל רעיון או טיפ יתקבל בברכה;)

3
ברלין/פרנקפורט/פראג....אישית הייתי הולך על פראג.
האופציות בברלין ובפראג מרובות יותר מבבודפשט וקלות יותר להגעה.
תקרא גם על הערים בפורום ותשאל בפוסט הרלוונטי.
אם אתה מחפש רק לזיין הייתי הולך על שילוב של עיר או שתיים בגרמניה, או פראג.

4
אתה צריך להיות יותר ספציפי כי ההבדל בין ברלין לבודפשט הוא תהומי,
אני יכול להמליץ למשל על בודפשט מבחינת איכות (אבל ניסיון שם כדי למצוא איכות הוא חובה)
אבל אם אתה יותר בעניין כמותי (לא שאין איכות בברלין כמובן) וטירוף אז ברלין שלא נדבר על מחירים...
כמו שציינת לא בטוח שזה הסגנון שלך, אז אולי באמת קצת "רוסלניוק" ומסאזים. קריצה
אני קצת מנחש כאן אבל נראה לי שבודפשט יתאים לך, פשוט תכין את הכיס ותתפנק על פצצות עולם!
אצלי למשל זה תקופות.. עכשיו בא לי ברלין!!Evil Smile

7
דוריאן תלוי מה- יש טוחח מחירים מהכל להכל...מניסיוני גרמניה זולה יותר. הקטע זה שבברלין אין חלונות לעומת שאר גרמניה, אבל יש כמה אופציות לא מאוד יקרות. המחירים לא הבדל משמעותי בכלל. גם המחייה ושאר ההוצאות לא ראיתי הבדל גדול.
הבעה המרכזית היא כאמור שבבודפשט הרבה יותר קשה לאתר את מה שאתה רוצה לאתר. וכשאני נוסע לכמה ימים, אני לא רוצה להתחיל לקנות סים ולדבר עם זונות ולנסות למצוא איפה הדירה הדיסקרטית שלהן אלא להיכנס לברוטל/מכון מסאז/FKK/מועדון כלשהו...ולזיין. הנוחות משחקת תפקיד כשנוסעים לכמה ימים. לכן ערי גמניה הן אופציה טובה ובפרט ברלין. הייתי שוקל גם את פראג או פרנקקפורט/דויסבורג.

8
מסכים עם כל מילה.

[QUOTE=charmer]דוריאן תלוי מה- יש טוחח מחירים מהכל להכל...מניסיוני גרמניה זולה יותר. הקטע זה שבברלין אין חלונות לעומת שאר גרמניה, אבל יש כמה אופציות לא מאוד יקרות. המחירים לא הבדל משמעותי בכלל. גם המחייה ושאר ההוצאות לא ראיתי הבדל גדול.
הבעה המרכזית היא כאמור שבבודפשט הרבה יותר קשה לאתר את מה שאתה רוצה לאתר. וכשאני נוסע לכמה ימים, אני לא רוצה להתחיל לקנות סים ולדבר עם זונות ולנסות למצוא איפה הדירה הדיסקרטית שלהן אלא להיכנס לברוטל/מכון מסאז/FKK/מועדון כלשהו...ולזיין. הנוחות משחקת תפקיד כשנוסעים לכמה ימים. לכן ערי גמניה הן אופציה טובה ובפרט ברלין. הייתי שוקל גם את פראג או פרנקקפורט/דויסבורג.
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

10
[QUOTE=doriang]עד כמה שידוע לי בבוקרשט אין בכלל ברוטלים/FKK. לפחות לא מצאתי בביקור שלי.
רק השתמשתי בכמה אתרים מקומיים הדומים לאתר זה, שדי עזרו לי.

[/QUOTE]

אבל כותב הפוסט דיבר בכלל על בודפשט
אני ייקח כאן הימור בכך שלדעתי כותב הפוסט התכוון גם הוא לבוקרשט בגלל הבאזז שנוצר בפורום לאחרונה על היעד הזה
אם כך הוא המצב אז מחוויה אישית אני בזבזתי שם יותר זמן בלחייג מאשר לזיין
זה יעד נפלא לנסות את המזל עם מקומות לא בתשלום וניתן לפתוח שולחן vip,שמושך בחורות בצ׳יק, אבל אם בחופשת מין בתשלום עסקינן אז ברלין לוקח אותו בהליכה לדעתי
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”