כ יש לי וידוי (שקשור לחול) - דף 2 - סקס אדיר

יש לי וידוי (שקשור לחול)

12
כולכם צודקים אין לי מה להגיד, וכנראה שאני לא אפסיק עם זה כי אני כאילו מגלה את עצמי כל פעם מחדש.

כמה תשובות לשאלות שאנשים שאלו. בטינדר ניתן להגדיר שאתה במקום אחר וככה להתחיל כבר מהארץ (זה עולה משהו לחודש לא זוכר אבל זה אפשרי) .

יש לי 2 טלפונים, הטלפון השני אף פעם לא בבית תמיד בעבודה. ואת ההתקשרות אליו אני יכול לעשות מהבית גם מהדפדפן עם סיסמא ואין שום סיכוי שאשתי תגלה את זה.

הכל אנונימי, אני משתמש בשם בדוי כתובת בדויה אימייל בדוי, אין שום דבר לאתר אותי ואפילו לא קרוב אלי.

אף פעם לא שם תמונה של עצמי באתרים, מצאתי מישהו גרמני בפייסבוק דומה לי ממש, אני משתמש באחת התמונות שלו, ואחכ שולח יותר בפרטי (הוא ממש מסכן אם הוא נשוי ואשתו תחפש עליו באתרים האלה חח)

אני לא נוסע לדייטים בחול.. אני נוסע לעבוד בחול וגונב עוד יום בסופש כדי להנות, וכמובן בערבים אחרי העבודה.

אני מקבל את כל מה שאמרתם באהבה, יש מצב שרוסיה תהיה הפעם האחרונה שאני עושה את זה אבל יש כבר 2 עלמות חן שמחכות לאביר שיבוא מישראל ואני לא רוצה לאכזב אותם. קבענו יומיים כיף עם טיול באוטו שלהם בריכה וצימר שהשכרנו .

בקיצור, צריך לשלוט ברגשות ולמחוק הכל עוד במטוס בדרך לארץ .

תודה על התגובות :) באמת שרק רציתי לשתף .

יש לי וידוי (שקשור לחול)

13
אחלה נושא העלת ותכלס כמעט כל אחד עבר משהו דומה בחיים...וגם אני...עד שהחלטתי שזה היתרון של סקס בתשלום...שהכסף נגמר או הזמן נגמר אתה קם והולך ואין מקום לבלבולי מוח...יש לי נטיה לפלרטוטים ולהתקשרות...ולהתחבר...זה עצוב ולא שווה את כאב הלב למרות שתחושת הכיבוש מטורפת

יש לי וידוי (שקשור לחול)

14
כולכם צודקים אין לי מה להגיד, וכנראה שאני לא אפסיק עם זה כי אני כאילו מגלה את עצמי כל פעם מחדש.

כמה תשובות לשאלות שאנשים שאלו. בטינדר ניתן להגדיר שאתה במקום אחר וככה להתחיל כבר מהארץ (זה עולה משהו לחודש לא זוכר אבל זה אפשרי) .

יש לי 2 טלפונים, הטלפון השני אף פעם לא בבית תמיד בעבודה. ואת ההתקשרות אליו אני יכול לעשות מהבית גם מהדפדפן עם סיסמא ואין שום סיכוי שאשתי תגלה את זה.

הכל אנונימי, אני משתמש בשם בדוי כתובת בדויה אימייל בדוי, אין שום דבר לאתר אותי ואפילו לא קרוב אלי.

אף פעם לא שם תמונה של עצמי באתרים, מצאתי מישהו גרמני בפייסבוק דומה לי ממש, אני משתמש באחת התמונות שלו, ואחכ שולח יותר בפרטי (הוא ממש מסכן אם הוא נשוי ואשתו תחפש עליו באתרים האלה חח)

אני לא נוסע לדייטים בחול.. אני נוסע לעבוד בחול וגונב עוד יום בסופש כדי להנות, וכמובן בערבים אחרי העבודה.

אני מקבל את כל מה שאמרתם באהבה, יש מצב שרוסיה תהיה הפעם האחרונה שאני עושה את זה אבל יש כבר 2 עלמות חן שמחכות לאביר שיבוא מישראל ואני לא רוצה לאכזב אותם. קבענו יומיים כיף עם טיול באוטו שלהם בריכה וצימר שהשכרנו .

בקיצור, צריך לשלוט ברגשות ולמחוק הכל עוד במטוס בדרך לארץ .

תודה על התגובות :) באמת שרק רציתי לשתף .

יש לי וידוי (שקשור לחול)

15
אין כמו תחושת הכיבוש!
זה מזרים את הדם מחדש
מוציא אותך משגרת המסכות שאתה לובש ביום יום
וגורם לך ללבוש אחת שונה, אחת שאתה מרגיש יותר
בנוח איתה... זונות זה אחלה, ואפילו רצוי אבל
יש כאן משהו שאין בלגמור להתלבש ולעוף,
זונות, זה בארץ ובחו״ל מבחינתי אבל,
בארץ הקטנה שלנו זה כמעט בלתי אפשרי
(שלא נדבר על החומר האנושי) לקיים רומן קצר
שמכיל אהבה ומגע אחר.. קצת פחות מכני, קצת יותר מחבק
קצת יותר מספק, מגע כזה שממלא לך את הבטריות באופן כזה
שאתה פשוט מרוקן מהיצר החייתי של רוב חברי הפורום.
בחו״ל אתה משיג את זה... ואתה גם יודע שהבקרה על זה
היא בידיים שלך,
או שאולי אני סתם פחדן.

יש לי וידוי (שקשור לחול)

16
הכל טוב ויפה ,

רק תרשה לי לפוצץ לך את הבועה הקסומה שאתה חיי בה

החמודת האלו בחו"ל , אם הן באמת רוצות הן יכולות להגיע גם לאישתך ולהתנקם בך, וגם בחורות מהארץ ,

סחיטות וכו', אז תהיה זהיר,

עם זונות אין לך את הסיכוי הזה, תחבוש קונדום, ותן בראש.

יש לי וידוי (שקשור לחול)

18
[QUOTE=ותיקק]
הכל טוב ויפה , 
רק תרשה לי לפוצץ לך את הבועה הקסומה שאתה חיי בה
החמודת האלו בחו"ל , אם הן באמת רוצות הן יכולות להגיע גם לאישתך ולהתנקם בך, וגם בחורות מהארץ , 
סחיטות וכו', אז תהיה זהיר, 
עם זונות אין לך את הסיכוי הזה, תחבוש קונדום, ותן בראש. 

[/QUOTE]

אם אתה אומר...

יש לי וידוי (שקשור לחול)

19
[QUOTE=bigus dickus]הסיבה שאני משתמש בשירותי זנות ולא בסטוצים היא שאני לא רוצה שום מעורבות רגשית. הלב והרגש שייכים רק לאשתי ולמשפחה.

מה שאתה עושה זה למעשה לשחק באש ולסכן את המשפחה שלך. מה תעשה אם איזה יום הנייד יהיה בחד ואשתך תראה הודעה מהטינדר? שווה בשביל זה לא רק לפגוע בה כל כך חזק אלא גם להרוס את המשפחה?

היתרון בזונות (ולא מועדוני FKK) הוא הדיסקרטיות וחוסר המעורבות. באים, גומרים והולכים כשאנחנו יודעים שלא יהיה שום קשר עתידי.

[/QUOTE]
הוצאת לי את המילים מהפה.
רק שאני תמיד אחרי הליכה לנערה מתחרט ומפחד לאבד את האישה ומבטיח לעצמי לא ללכת שוב. ואחרי כמה שבועות מחפש את הריגוש
לא משלם יותר מ400
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”