כ קייב 2 דווח - סקס אדיר

קייב 2 דווח

1
שלום לכולם
בהמשך לדווח הראשוני
נחתתי בקייב ביום חמישי 16/6 יש לי שם כמה חברים שעוזרים לי שהכרתי כמו ארצי הנהג מונית 00380687179703 הקבוע שלי, אני משלם לו יותר מהנורמה גלובלי 1000 גריבנה ליום ולילה איש אמין מתקשר באנגלית אני מטיל עליו מטלות לקנות סים להטעין טלפון להיפגש להסיע את הבנות וכו' כולל איסוף משדה התעופה והסעה חזרה לשדה התעופה וגם שתי בנות שאני מתאם איתם כשאני מגיע הם בקשר יום יומי דרך הוייבר כשאני מגיע מביא להם מתנות מהדיטי פרי, בחרתי מלון קרוב למרכז סיטי הוטל ברחוב בגדנה חמליצקי מלון טוב 500 שח ללילה יש מסעדות וחנויות ברחוב אין בעיה להכניס בנות למלון ואין צורך לרשום אותם בכניסה בשונה לקרישטיק הוטל ששם כל כניסה דורשת רישום וזה לא נעים בכל מקרה אני תמיד מזמין חדר לזוג, טוב הרחוב הראשי בקייב הוא קרישאטיק רצוי להתרכז סביבו, אני רוצה להוסיף תובנה חשובה אני לא חושב שהזיון זה העיקר אלא היחס והנחמדות, במחיר הטיסה והמלון יותר זול לזיין בישראל אל האווירה שונה אני רשום ל4 אתרי הכרויות וכשאני מגיע לקייב או לכל מקום אחר אני מעלה תמונות שלי וכשאני טס חזרה לישראל מוחק את התמונות טינדר, באדו, ממבה, ולאב פלנט. יש לי טלפון מיוחד עבור כל הפעילות הזו עם סים חו"ל לצורך דיסקטיות מדגיש את זה שאני ממדינה אחרת וזה מושך צעירות שרוצות הכנסה תמיד מבקש ווצאפ או וייבר ותמונות אמיתיות ללא פוטושופ וידיעה של קצת אנגלית אני לוקח אותם למועדון רוקד שותה ואחר כך למלון, הפעם הכרתי פצצה דרך אחד האתרים בת 22 גוף חלק שמחה ומאד חמודה דוברת אנגלית טובה מעביר לכם טלפון 00380969604494 לכתוב לה בוייבר שאתם מישראל ושטוני שלח מחיר $100 + מונית לקחתי אותה קודם למועדון והיה מאד שמח אחר כך זרמנו למלון גוף של מלאך סיכמתי איתה על 3500 גריבנה ל4 שעות הבילוי עלי 1000 גריבנה סה 4500 גריבנה 180$ בבקשה להתנהג הוגן, השיטה להכיר בנות לטווח ארוך להזמין דרך אמיל סטודנט בחור מצוין 00380734174510. ולקחת מספר מהבחורה ולהזמין אותה במחיר יותר זול בדרך הזו הכרתי את השתי בחורות וגם הבאתי אותם לארץ לישראל לכמה ימים, בפעם הזאת אחת מהם סידרה לי עוד בחורה ביחד איתה לאוהבים להתערבב עם שתיים, זה לוקח זמן וצריך להתמיד וגם כסף כמובן, לגבי הבטחון אני באופן אישי מרגיש בטוח יותר ויותר עם הזמן לפעמים אני מבקש את ארצי שילווה אותי,
מי שהוא בתחילת הדרך מומלץ לקחת מלון במרכז יש גם בזול יותר אוקריינה הוטל לא ניסיתי, אני מפרסם לכם את המספר חול שלי אפשר לתקשר דרך הוייבר 00380681532280 אני ישתדל לענות בזמני החופשי לפי המחקר שעשיתי קייב ואודסה ביחס לשאר הערים באוקריינה יותר יקרות צריך לבנות קו לערים יותר מרוחקות שם המצב הכלכלי יותר קשה

קייב 2 דווח

3
לא הפריע לי טורקים התרכזתי בעבודה שלי ובכיף המחיר של הבחורה קמילה הוא גבוהה אבל זאת הבחורה הכי יפה שהיתי איתה המחיר לבנות דרך מתווכים הוא 1200-1900 גריבנה יש גם ב500 אבל לא בשביל זה נוסעים לקייב

קייב 2 דווח

5
דיווח יפה מאוד . תודה
אגב לדעתי קמילה אכן יפה . ראיתי אותה בוייבר אבל אני חושב ששילמת קצת יקר .
אלא אם כן הביצועים שלה באמת שווים ) .
המחיר שאני מציע לבחורות בממבה זה עד 50 דולר לשעה או 150 - 200 לילה .
הרוב המוחלט מסכימות , חוץ מאחוז ממש קטן שבאמת נראות מליון דולר שאותן אני שומר רק למקרה חרום.

לדוגמה אחת שרצתה 90 דולר לפגישה אמרתי לה 100 דולר ללילה וקפצה על זה .
היא רמה 7 .

אבל למדתי לדעת שתמיד תמיד להתמקח - בנימוס אבל כמעט תמיד המחיר יורד
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”