כ פראג יש המלצות מעודכנות ? - סקס אדיר

פראג יש המלצות מעודכנות ?

1
נכון שהרבה כבר נאמר ,נכתב,נשפך ...אבל אשמח לעדכונים חדשים אם יש.

אגב המקומות שהוזכורו כגון פארק שואו נמצאים באזור הרובע היהודי או רחוק משם ? ואיך מגיעים ?

תודה לעונים .

העדכן כשאחזור .!!!
בכסף הזה אפשר לקנות אהבה אמיתית.

3
בפראג אין מה לחפש בשום מקום חוץ מבשואו פארק, תחסוך לעצמך את הטרחה. פשוט תלך לשואו פארק יש להם 2 סניפים ולשתיהם תוכל להכנס ב 24 שעות מרגע קניית הכרטיס חופשי. לגבי הגעה לסניף המרכזי, פשוט תכנס למונית תגיד "שואו פארק" ותוודא איתו שזה לא יותר מ 300 קורונות, עדיף 250 אבל גם 300 זה בסדר אם לא בא לך להתמקח.

4
[QUOTE=OhYBaby]בפראג אין מה לחפש בשום מקום חוץ מבשואו פארק, תחסוך לעצמך את הטרחה. פשוט תלך לשואו פארק יש להם 2 סניפים ולשתיהם תוכל להכנס ב 24 שעות מרגע קניית הכרטיס חופשי. לגבי הגעה לסניף המרכזי, פשוט תכנס למונית תגיד "שואו פארק" ותוודא איתו שזה לא יותר מ 300 קורונות, עדיף 250 אבל גם 300 זה בסדר אם לא בא לך להתמקח.[/QUOTE]

נכבדי, בתור אחד שמבקר בפראג כל חודש, אחלוק עליך. בפראג יש עולם ומלואו לחובבי סקס ויעידו יודעי ח"ן.
אישית, אני לא מתקרב לSHOWPARK אחרי הפעם היחידה שהייתי בו, זה מקום של "באתי-בחרתי-גמרתי-הלכתי", בלי אקסטרות כלשהן לרוב. מציצה מקונדמת ותקתוק זה מה שתקבל שם בד"כ. סחבק מעדיף סקס GFE עם אקסטרות ולכן פוקד מקומות שונים, אבל בשביל הזיין הממוצע הSHOWPARK יהיה די והותר.

5
תודה רבה לכם ,

אכן הייתי בשואו פראק , האמת נחמד (חוץ מזה שהפסדתי ברולטה ...:-) בנות יפות , לא דוגמניות !
הייתי בדאורלינג שם היה הרבה יותר יפות .אך פחות זורמות .
הייתי בסאונה ,מקום כיף להעביר חצי יום , בנות יפות אך שוב לא דוגמניות ,שתייה חופשי ,וכו' נכנסתי עם 2 בנות היה מעניין וכיף .

בפעם הבאה אבקר בוועלוועט שם הבנתי זה הדבסט ,אבל יקר מאוד .
בכסף הזה אפשר לקנות אהבה אמיתית.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”