קייב 2016
12כולם גוזרים עלייך קופה בדרך , השאלה מי הכי פחות. בשביל זה אתה צריך לדעת מחירונים . בדר"כ לאוקראיני שיבוא לבד בלי "מתווך" יעלה סביבות 10-30$ פחות לבחורה.
כולםםםם מתווכים שם , כולםםםםםםםםםם . זאת מדינת הקומבינות , נהגי מוניות , סתם ילדים ברחוב , תקשיב אפילו אם הילד לא עובד עם הבית זונות כולם מכירים את הקומבינה , אז הוא מתקשר לבית זונות , אומר להם יש לי לקוח ככה וככה ( כמובן שהכל ברוסית ואתה לא מבין כלום, יש את המתוחכמים שיערבבו גם אוקראניות שאם במקרה אתה תבין רוסית אתה לא תבין את האוקראינית ) , הוא בודק עם המכון כמה עולה ולפי זה מתמחר אותך ( מה שהולך למכון ומעל זה כל מה שיכול לגרד לכיס שלו ) .
יש שם ילדים עובדים " גלובאלי " עם הבית זונות. מה זה אומר ? נניח לסרסור מסוים יש 10-15 דירות של זונות , לפי רמות יופי, הוא מארגן כמה ילדים , כמו יחצנים במסיבות בארץ , והם כל היום מסתובבים ברחובות קייב להביא תיירים לדירות. עכשיו בגלל שהם עובדים גלובאלי הם חייבים לתת הספק ( נניח כל ילד צריך להביא לפחות 100 לקוחות בחודש ) אם לא הוא "מפוטר" הם עובדים על משהו כמו 200$ בחודש פחות או יותר. ברור שיש בונוסים לילדים שמביאים יותר לקוחות ועובדים יותר קשה .
הם יהיו יותר זולים מהיחצניות הדוברות אנגלית .
בגדול עדיף לך למצוא את הילדים האלו מאשר את ה"מתווכות " שמדברות אנגלית, אלו שמדברות אנגלית הכי חריפות והכי עוקצות. הו יהיו ממש נחמדות, ילכו איתך לכל מקום, יראו לך את העיר , "יעזרו לך" אבל היא מכפילה את המחיר של הזונה לפעמים ( לפעמים היא מרוויחה יותר מזונה עצמה בגלל זה היא בעצה לא זונה ) . כל הקטע שלה שהיא מדברת אנגלית , וגם בחורה ( לפעמים כוסית ) אז לא בעיה לה לצוד חרמנים שהולכים עם הזין עומד ברחובות קייב.
רק שתדע שיחצניות האלו סוגרות יותר ממשכורת של כל אחד מאיתנו פה בפורום שלא תטעו ( בסביבות 3000$-5000$ ) . את הערבים הן הכי תופרות כי ערבי לא חושב על הכסף בשביל כוס הוא ימכור את אישתו גם וגם יש לערבים מלא כסף , עם איטלקים הכי קשה להן כי איטלקים לא מבזבזים . ככה בערך הולך
קייב 2016
13חברים הכל עניין של נוחות
מילה בחורה סקסית ונעימה על אף שכרגע הריונית אבל
כנראה שבעבר היתה בביזנס .
היא מכירה באופן אישי את כל בעלי הבתים של הדירות
מילה שלה זו מילה.
סרגי עסקן קטן יותר , כך שמסתפק בפחות
אני ממליץ להתחיל עם מילה , להזמין דרכה אחת או שתיים
מילה לוקחת אותך לסיבוב מענין ומרתק של בתי בושת באיזור טיול רגלי ומעניקה שירות VIP ועל כך משלמים
אל תשכחו שההבדל במחירים הוא בגריבנות כלומר הפרש של 300 גריבנה בין סרגי למילה זה 40 ש"ח בערך
אפשר לספוג בהתחלה , לאחר מכן רשמו את שמות הבחורות בפלאפון ותזמינו דרך סרגי
מילה נחשבת מעוד בקרב בעלי הבתי בושת וגם הבחורות מכירות אותה ורוכשות לה כבוד.
חברים המלצה : לא להתפתות לשכב ללא קנדום , ישנן בחורות שלא איכפת להן
אחר כך מצטערים וחבל .
קייב 2016
14אני הייתי מציע לחפש כמה ימים לפני באתרי ליווי אוקראיניים מקומיים.
אלו שכתובים ברוסית עם המחירים של המקומיים
לעבוד עם תרגום לשלוח וייבר לכמה מקומות שישלחו תמונות אמיתיות
וכמובן לבקש כתובת ושאר פרטים מדויקים על טיב השרות
אני התכתבתי עם כמה כאלו הם כותבים לך באנגלית כנראה מתרגמים
קיבלתי תמונות ומחירים של כ 50- 60 דולר לשעה בחורות נראות מצוין . אבל בסוף לא הלכתי .
חושב שזה אפשרות למי שאין כח להתחיל לתקשר עם בנות בממבה