כ סקירה - שואו פארק פראג - Showpark - סקס אדיר

סקירה - שואו פארק פראג - Showpark

1
אחריי מספר פעמים בשואו פארק (מרקט), אני חושב שזה המקום הטוב באירופה בתחומו והוא נותן הכי הרבה ערך לכסף. הסניף הקטן (משמעותית) גם נחמד אבל שם הבנות מציקות ואין מבחר.
אני בעיקר משווה פה לגרמניה ולסצנת ה-FKK אבל אני חושב שהשואו פארק עולה גם על החלונות האדומים, בורדלים למינהם או כל מקום אחר באירופה.

1 - יש אפשרות ל-20 דקות ב 1200 קורונות שזה בערך 190 ש"ח - באיזו מדינה אירופאית תמצא זיון עם פצצה מדהימה ב 190 ש"ח? אין דבר כזה, לא קיים. זה מספיק כדי לתת עבודה, וברוב הפעמים הן לא הכלילו לי בזמן את המקלחת לפני ואחריי ככה שבתכלס זו חצי שעה.

2 - אין לחץ והצקות מצד הבנות, פשוט לא קיים. כל אחת בחדר שלה, אם תרצה, תבוא. אתה לא צריך לדחות בנות שלא מוצאות חן בעינייך, אתה פשוט נגש לאלו שכן. יצא לי לעמוד מול בחורות במשך יותר מ 20 שניות ולסרוק אותן כמו שצריך. צריך להתגבר על הבושה ולהבין שזו העבודה שלהן והמינימום זה שתוכל להסתכל עליהן לפני.

3 - כניסה זולה (40 שקל) ולא מחייבת. אם בא לך באותו ערב לאכול באיזו מסעדה אז אין בעיה, האוכל לא נכלל בכניסה ואם אתה אוכל בחוץ זה יוצא יותר זול מאשר לשלם כניסה 300 ש"ח שמגיעה עם בופה. בריכות/מאסג'ים/סאונות ניתן למצוא במספיק מקומות ולא לשם זה התכנסנו כאן אני חושב. בנוסף, הכניסה תקפה ל 2 המועדונים שלהם ול 24 שעות ככה שאם הולכים יום אחר יום אז ביום השני לא משלמים, הכרטיס תקף.

4 - גיוון ומבחר. בזמן שב FKK למינהם 80% הן רומניות, פה היתי אומר שאחוז הרומניות נוטה לכיוון ה 50% והשאר מתחלק בין אפריקאיות/צ'כיות/בולגריות/רוסיות/אסייתיות. גם בצורות הגוף יש גיוון וזה לא רק רזה מהסוג הרגיל, יש מלאות, רזות מאד, חזה קטן/גדול/ענק. בערב טוב זה יכול להגיע ל 50-70 בנות במשמרת, זה מבחר שכל אחד ימצא בו את מבוקשו.

5 - חווית משתמש ואווירה. השומרים מחוייכים, הברמנים/ברמניות אדיבים, שמירת מעילים בחינם, מזג אוויר נוח ולא חם כמו במקומות שבהן הבנות מסתובבות בעירום ולכן מגבירים את החימום בשבילהן בזמן שהגברים נוטפים זיעה כי הם הרגע זיינו, לבושים במגבת ולא שוקלים גרם וחצי. ישנם מחשבים לסקירת הבנות עם תמונות ונתונים שונים והדרכה איך להגיע לחדרן. יש אוכל נחמד מאד שניתן להזמין במקום אם רוצים. בנוסף אין מוסיקה רועשת ועשן סמיך.

6 - לוגיסטיקה. הכסף תמיד עלייך, מוציא ומשלם, בלי לפתוח תאים וצמידי מפתחות. מקלחות פרטיות בחדרים ולא עם עוד גברים חרמנים כמו בקאנטרי קלאב או בכלא או ללא מקלחת בכלל כמו בחלונות. ההגעה לוקחת בין 5 ל 10 דק ממרכז העיר, אין צורך לסוע מרחקים ארוכים או לשכור רכב. מחוץ למתחם תמיד עומדים שורה של מוניות.

תהנו ותזיינו - ואל תעשו בושות לישראלים קריצה

3
הדברים שבאמת חשוב לציין בשואו פארק זה שמדובר בתיקתוקיה לכל דבר .. המיטות הם של מסאזים , האוירה של גמור וצא וכן הבנות יפות אבל מחשיכים שם את האזור ככה שקשה לראות ממש טוב למי שלא עם בטחון בשמיים.
שוב זו האופציה הכי טובה בפראג אבל לא צריך להיסחף .. אין קשר בין זה ל FKK

והערה : היחס הכי טוב של בנות עובדות הוא של רומניות והם מנוסות מאוד.. לא מבין מה יש לאנשים פה נגד "הרומניות"

4
אני לא מבין איך אתה בכלל שם את שואו פארק ותיקתוקיה באותו משפט. לעולם לא דפקו לי בדלת, לעולם הגברת לא ניסתה להאיץ בי, להפך אפילו קיבלתי יותר זמן. אני לא חושב שיש לי בטחון בשמיים, צריך פשוט לעמוד ולהסתכל, אני בכלל לא מרגיש שאני צריך לאזור איזה שהוא אומץ בשביל זה. אם אתה חושב שFKK יותר טוב, מצויין בשבילך. לי FKK והיתי בכמה בחיי מרגיש כמו משאבת כסף ואם כבר איפה שתיקתקו אותי זה היה בFKK. אם אני אספר על החוויות הרעות שלי מ FKK, אנשים שלא היו יחשבו פעמיים אם לנסות. אני חושב שFKK זה over rated בקטע מטורף.

לגבי הרומניות, כולן נראות דיי אותו דבר שזו הבעייתיות. גם חלקן ערסיות וחוצפניות לא קטנות. אבל מי שאוהב שיבושם לו.

6
אם כשאתה אומר דיסקרטיות אתה מתכוון שאתה לא רואה גברים אחרים אז לא, אין דיסקרטיות בנושא הזה. מה שכן המקום ממוקם במיקום יחסית נידח, אין שם תנועה של עוברים ושבים.
כן אתה משלם לכל בחורה בחדר שלה. אתה מסתובב בין חדרים, הן עומדות בפתח בדרך כלל.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”