כ בוקרשט לקמצנים - סקס אדיר

בוקרשט לקמצנים

1
שלום לכולם , אחריי שהייתי בבוקרשט לפני מספר חודשים הגיע הזמן לשתף את הפורום בטעויות חוויות שעברתי בשביל שאתם לא תעברו !
בגדול רוב החומר נכתב אך עדיין יש פה אנשים שמטעים אנשים באתרים לחיפוש מין !
אוקיי נתחיל בהגעה לבוקרשט , הרבה רשמו פה לקחת מונית ב1.39 (מונית הכי זולה בבוקשרט בהמשך נגיע לנושא המוניות )..
ישלכם אופציה לקחת מונית ב3.49 הפעם היחידה שאני באמת ממליץ לקחת אותה זה מהנמל תעופה , כי ישלכם בשפע כאלה מוניות

אוקיי הגעתם למלון בגדול בצהריים אנחנו טיילנו בקניונים ושיחקנו בקזינו לא בשביל זה באנוקריצה
היינו ברדיסון עכשיו ליד הרדיסון נמצא הקזינו ברדיסון קזינו מאוד משתלם שתייה פירות כריכים חינם בקומה א' שלא דורשת תשלום !
ואילו בקומה ב' ישלכם אופציה לשלם כניסה 50 ליי( 1 ליי = 1 שקל ) שמומרים בז'יטון 50 ליי שעליו צריכים להשים זיטון בשווי 50 ליי ז''א שמת זיטון 50 ליי ועוד את הזיטון כניסה בבלק ג'ק זכית ב200 ליי ..
אבל לא בשביל הבלק ג'ק נכנסת ! ישלך שם בופה שאתה אוכל כפי רצונך !

אוקיי המוניות והטעות של הישראלים !
נתחיל בזה בבוקרשט רק מונה ז''א מוניות 1.39 אפשר להזמין מהקבלה ויש גם עמדות שלוחצים אליהם שאפשר להזמין מש מונית
אישית אנחנו עלינו על מונית אם מונה מזויף ז''א יקר פי 10 היה כתוב בצג של המונה 10.9
..תמיד תבדקו אם כתוב במונה 1.39 שימו לב שהמונה תמיד יהיה בזווית עין עליכם ..

הגענו לחלק הכי חשוב אל תלכו למוניות לבקש זונות , אנחנו הלכנו יום 1 נהנו הכל טוב אבל לא שווה מחיר כמו בארץ 300 ליי !
המכונים של התיירים כבר מכירים את הישראלים ומנצלים את זה ! בזמן שיש לך כוסיות פרטיות ב150 ליי !!!!!
עכשיו איך אנחנו מגיעים לפרטיות של רומניה !!??
פשוט מאוד מתחברים לעובד ברדיסון שיודע לדבר אנגלית ורומנית קריצהמביאים לו טיפ 5 ליי ונכנסים איתו לאתר nimfomane !
ממליץ להיכנס לווידפוני חנות של פלאפונים ברומניה ולקנות סים מקומי אם שיחות ואינרנט יעלה בערך 50 ליי (לא זוכר כבר )
תקשיבו אני וחבר שלי מצאנו דירה בדירה הייתה 3 בחורות בחורה אחת שמנה בחורה אחת סבבה שווה בארץ 300 ואת הדובדבן שבקצפת בחורה בגיל 18-20 טענה 20 אני בטוח פחות .. תקשיבו הבחורה פשוט הייתה פצצה חזה גדול עומד תחת מושלם ושבלול עוד יותר פשוט מושלמת במחיר של 70 ליי !! כן כן חברים זה המחיר !!
מה שיש להוסיף הרומניות המקומיות עדיין לא התקלקלו ובואו לא נקלקל אותם ולא נתמוך בעושק של הזונות שם !
שמעתי שישראלים לקחו בחורה מהמון שרי ב450 ליי הייתי בהלם !

מועדונים ואלכוהול !
ממליץ להביא בלוגות וטרי אוליבס מהדיוטי.
המועדונים ברומניה מטורפים ! כאחד צעיר שהיה באיביזה יכול להגיד שהמועדונים ברומניה זה פשוט חוויה מסוגה ישלכם ממש מוזיקה ובמה אם בחורות בעירום חלקיקריצה והדובדבן שבדבר שאתה מזמין בקבוק במועדון בחורות באמת באות !
אוקי יום ראשון התקפלנו מוקדם כולם היו עייפים !
יום שני - הטירוף התחיל !!
רוצים לבמבו הנהג מונית שוב פעם תפר אותנו משכנע אותנו ללכת לבליגיו האמת התפירה הכי טובה שיצא לי בחיים !
הולכים לבלגיו לוקחים מאיתנו 50 ליי כניסה סבבה תפרו אותנו ..
נכנסים פותחים שולחן ברגע שהבקבוק וודקה נוחת בשולחן בחורות מתחילות להסתכל ופשוט באות לבד!!
זה לא שולחן בקלרה או באומן 17 שולחן ברומניה זה שולחן גדול שבאמת אפשר לשבת בכיף !!
כל אחד מהחברה תופס בחורה ופשוט כיף הרומניות זורמות ממש (** הרומניות חולות פוזה ז''א כסף ז''א מכופתרות נעלי אלגנט וזקט ובקבוק על השולחן יעשו את העבודה גם אם תהיה בן 50 ! )ראיתי מלא מלא מבוגרים בני 50 במועדונים שם ישראלים !!
אני וחבר מביאים בחורה לחדר פינוק מטורף שמעתי על בחורות שמבקשות כסף מבחורים במועדונים לא שמעתי לא ראיתי ..
היום היחידי שהבאנו בחורות .. תכף תבינו למה
יום שלישי הלכנו לבמבו - בקצרה המועדון מטורף ממש ממש יוקרתי פלצני ז''א מחירים כמו בארץ בלוודר 800 שקל ..
היינו שם כמה שעות וחתכנו
ושתבינו שאנחנו כל יום מזיינים בודי מסאזים בודי מסאז שהיינו ואישית אהבתי ושירות 60 דק על השעון הלכנו פעמיים jade palace
היום הרביעי - סיבוב ברים
בגדול אנחנו לא מיצינו את בוקרשט חוזרים בקרוב !

אם יש ישאלות הם יתקבלו בברכה קריצה

בוקרשט לקמצנים

2
20 מטר למטה מהרדיסון יש לך סופר של MEGA מחירים של אלכוהול בריצפה , לא צריך כלום מהדיוטי ...
לגבי המוניות צריך להיות ערני ולשים לב שהמונית באמת 1.39LEI , ושהמונה פעיל ולא קופץ פתאום ...
כמו שרשמתי בפוסט שלי אני אישית הרבצתי ב150LEI והיה פצצה , בנוסף הנהג מונית לקח אותנו לאחלה מקומות , בשבילנו היה צחוקים , אז היו פה ושם עקיצות קטנות אבל גם זאת חוויה לפחות בפעם הראשונה שאתה מבקר שם בפעם הבאה נהיה חכמים יותר :) אגב כמה הפסדת ? חחחחח :)

בוקרשט לקמצנים

5
ברלד- לפי הכותרת הרווחתי בקטנה 100 יורו ..
צפלין -רוב התמונות לא אמיתיות אבל ההבדל היחידי בין בוקרשט לארץ כול הפרטיות שם יהיו בחורות ממש צעירות בנות 18 22 חופשי !..
הגלובר- מקום של הבודי מסאז קצת ''יקר'' למקום jade palace המקום בין הבודדים שדיברו אנגלית והביאו מסאז ..
הבחורות עצמן חלק מדברות אנגלית חלק לא זה מקום של מקומים לגביי המחיר משתנה בין 150 -200
150 זה בחורות יפות 200 זה '''כוסיות''
ורשמתי למעלה להיכנס לאתר nimfomane אתר של מקומיים כמו סקסאדיר ופשוט בחורות מפרסמות שם תתחבר לאיזה עובד מלון תן לו טיפ והוא כבר יקבע לך פגישה אם איזה 3 בחורות במקביל ותטייל בין הבתים תיראה על מי באלך ..

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”