כ שאלה למומחי גרמניה - דף 4 - סקס אדיר

שאלה למומחי גרמניה

31
שוב תודה רבה לכולם על העזרהאצבע למעלהStar.

סגרתם לי את כל הפינותמוחא כפייה. עכשיו אני מוכןחיוך. ו... מודה, מתרגש לקראת הטיול שלי לגרמניהEmbarrassed. שנתיים תיכננתי את זה, מאז הביקור שלי בארטמיס בברלין. זה לא התאפשר לי מסיבות שונות(בעיקר חוסר זמן) וכעת סוף סוף זה קרם עור וגידים!Tongue

על כל פנים, מעבר ל - FKKים בפרנקפורט מתכנן לבקר גם ברובע החלונות האדומים שם, ברובע החלונות האדומים בדייסוברג ובבורדלים הגדולים בקלן.

בנוגע ל - OASE: עברתי שוב על הדיווחים בפורום הבינלאומי והם אכן מציינים ירידה מסויימת ברמה ובשירות שם. מצד שני האואזיס הוא המועדון הכי מדווח שם, אפילו יותר מהארטמיס. אני חושב שפשוט אסתמך על האינסטינקטים הטובים שלי שיעזרו לי להימנע מנפילות. בארטמיס לפני שנתיים זה עבד לי מצוייןחיוך.

יודעים מה, שינוי אופציונלי אחרון בתוכנית - החבר Jummi כתב שחבל שאף אחד לא מרים את הכפפה לגבי ביקור ב- world. אוקיי. אז ככה: אני אבקר בכל זאת באואזיס, אך אם הוא לא ימצא חן בעיניי(מתכוון להגיע לשם מוקדם כמו שהמליצו בפורום הבינלאומי) אני אמשיך צפונה ואבקר ב - world, וזאת למרות שהדיווחים עליו עדיין מאוד פושרים בלשון המעטה.

האואזיס ממילא נמצא בערך בחצי הדרך בין פרנקפורט ל - world, אז אם לא תמצא חן בעיניי שם האווירה/השירות/הבנות אני אמשיך צפונה וארים את הכפפה לגבי המקום הזה.

שוב תודה מכל הלב לכולם על העזרהStar. כמובן שאדווח.
zooz

שאלה למומחי גרמניה

32
תכננתי ללכת ל WORKD אבל בקריאה בפורמים בינלאומיים כמות הבנות נמוכה ... אאוזים הייתי ונפלתי וחשבתי לתומי שזה היה חד פעמי , בביקור השני לאחר שנתיים שוב אותו דבר .. בחורות סופר נחמדות ואז יחס גרוע.
בעיני השארקס הטוב בעולם , הארטמיס מקום שני , ומרינה שלישי :)

שאלה למומחי גרמניה

33
ואם לא מספיק לך הטיול בין בתי הזונות פרנקפורט - כולם 4-5 קומות בלי מעלית ולדעתי מאות בנות במשמרת
אז בפרנקפורט יש עוד רובע קטן ומתוייר פחות עם עוד4-5 בניינים
צריך כושר רב וההמלצה היא לעלות קודם הכי למעלה ..
לסדר דופק והתחיל לסרוק למטה
כמובן שיתכן שתפספס מישהי שבדיוק בחדר והסיכוי לסרוק אותו בניין פעמיים תלוי רק בכושר שלך
אפשר להתסובב שם שעתיים. לפני שראית את כולן

שאלה למומחי גרמניה

36
לקסר
נסיעה טובה לך
לגביי אואסה
ככה יש רומניות יש צכיות יש מלבנון יש הונגריות ויש מגרמניה
באזור של האוכל יש שולחנות עגולים יותר גבוהים בדכ הצכיות יושבות שם אחת שיער שחור ואחת שיער בלונד שפתיים מנופחות
לך על הבלונד תגיד לה שחבר מישראל המליץ עליה היא לא מתקתקת ואוהבת את מה שעושה
יש גרמניה גבוהה עם קעקועים גם טובה
הלבנונית עם שיער מקורזל וקצת שמנמונת גם בסדר
הרומניות מתהלכות בקבוצות וחלקם בעיתיות ותקתקניות
אבל חלקם בסדר
הכוסיות על יודעות שכל דקה איתך זה על חשבון מציאת הלקוח הבא שבדרך כלל ממתין להם
שים לב לבנות עולה 100 יורו להכנס ליום והם צריכות לוקוחות
שעות הערב יכולת להיות מאוד עמוסות
בשביל לקבל יחס מצוין אתה צריך להזמין לשעה ולא לחצי שעה ואז הם יחיכו ותקבל יחס מדהים
תעשה חיים
אני אישית מוותר על הבתים ליד האוףבנהוף
זה טוב להתעמלות העליה במדרגות עם עשן הסיגריות אבל הורס את הבריאות
בחיים לא מצאתי שם כוסית
אם אתה יכול תעשה הכל
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”