מסע סקס מלוקסר בגן העדן הגרמני - חלק 5 ואחרון+סיכום מסע
סאמאיה - fkk samya
קישור לאתר שלהם:
Samya FKK Club - K?lns Bordell - Sex & Erotik in Perfektionנמצא בצד הדרומי של קלן. מרחק הליכה של 10 ד' מתחנת הרכבת הקרובה. זה היה היום האחרון שלי בגרמניה, ועדיין היה צרוב בי הפספוס שיום לפני הייתי בקלן כדי לבקר בבורדל הפאצ'ה הענק, לא התלהבתי ממנו, ושכחתי לגמרי שיש לי fkk ממש קרוב בעיר עצמה

ובמקום זאת נסעתי ל
אקפולקו בעיירה וילברג. רק באמצע הדרך נזכרתי בסאמאיה אבל זה כבר היה מאוחר. למי שרוצה לקרוא את החלק הקודם המסע הסקס הגרמני שלי יכול לעיין בשרשור הזה:
דיווח מקלן, דיסלדורף ודיסבורגאז כאמור היום האחרון של המסע הגיע. ופתאום נזכרתי שהטיסה שלי רק בערב! כלומר,
יש לי יום שלם לשרוף!!!

ונראה לכם שאני אבזבז יום שלם בגרמניה סתם כך?
זובי! אם כבר - אז כבר!!!

אתמול פיספסתי את הסאמאיה בקלן? אז היום ניסע לשם!

עשיתי צ'ק אאוט מוקדם מאוד מהמלון בדיסלדורף תוך שאני מדלג על הארוחת בוקר(אמרתי לעצמי שנאכל כבר מהבופה במועדון

) ויוצא לקלן. הגעתי בשעות לפני הצהריים, הפקדתי את המזוודות בלוקרים בתחנת הרכבת ויצאתי לסאמאיה. מגיע למקום רק כדי לגלות שיש חוץ ממני עוד 3 לקוחות וכ-15 בנות משועממות על הספות

. מה אכפת לי? יותר בנות בשבילי!

.
קיבלתי הסברים מהמארחת:
מחיר כניסה 50 יורו. מחיר לחצי שעה לבנות גם 50 יורו. פתוח כל יום מ-11:00 עד 3:00 לפנות בוקר, למעט סופשי"ם בהם פתוח עד 5:00. סמוך לקבלה יש גרם מדרגות שאיתו יורדים לקומת המלתחות והלוקרים. כספות נמצאות באותה קומה כמו הקבלה לפני הכניסה לאולם הראשי. בקומת המלתחות ישנה גם מרפסת קטנה לעישון, 4 סאונות שונות(רטובה, יבשה וכ'ו) וחדר מסזי'ם+מיטת שיזוף.
בקומה השנייה ישנם חדרים, ובקומה השלישית קולנוע+חדרים לבנות. כן, גם במועדון הזה חלק מהבנות גרות בתקופה שהן עובדות ואז חזורות הביתה לחופשה. בקומה המרכזית יש מעבר דרך המבואה עם הכספות לאולם הראשי+בר, מעבר לו יש את חדר האוכל, ובחוץ יש מרפסת גדולה לעישון. בתוך הקומה המרכזית יש גם במה באמצע עם מוטות חשפנות עליה.
לאחר שהתקלחתי ועליתי על חלוק ישר הלכתי לבופה לטרוף קצת

(הייתי רעב) וסקרתי את הבנות. יש כמה כוסיות אך בגדול רמה אחת מתחת לבנות במועדונים בפרנקפורט. ובכל זאת - עדיין ניראות בסדר גמור+. כמו תמיד - כבר התרגלנו לזה - רוב מוחלט לבנות הרומניות

.
אגב, היה לי שם איזה קטע שמילפית ממושקפת ניגשה והתחילה לדבר איתי. לאחר ששאלה אותי לארץ מוצאי ועניתי, שאלתי אותה למוצאה ולפני שהספיקה לענות אמרתי:
"את מרומניה נכון?" ענתה בחיוב. אמרתי לה שכמעט כל הבנות כאן מרומניה, היא קצת נעלבה מזה ושאלה אם אני גזען כלפי רומניות

. עניתי שממש לא(אני?! שונא נשים???

רק מי שלא מכירה אותי יכולה בכלל לעלות זאת על דעתה!

) וסתם זה נאמר כבדיחה. סבבה, צחקה איתי ונגמר העניין

.
בכל מקרה, ישבתי באולם וניגשה אליי צרפתייה ממוצא רומני(נולדה בצרפת) ששמתי עליה עין כבר בקבלה בשם
אינס. בלונדינית גבוהה(175 ס"מ) וסקסית בת 28 עם גוף חטוב+טיפה בשר עליו(שחקנית כדוריד לשעבר), תחת עגול מהמם

, וחזה בינוני טבעי ויפה. עשתה רושם טוב בשיחה ולקחתי אותה לחצי שעה שהתארכה לשעה.
אגב, בחדרים שם יש סרטי פורנו על פלסמה בכל חדר

. התחילה במציצה ארוכה, אח"כ זיון במספר תנוחות, שוב מציצה מושקעת, 69(אוחחחח!!! איזה תחתתת יש לה!

מזמין בטירוף!

), רכיבה שלה, דוגי, וזיון ארוך במיסיונרית עד לגמירה. בין לבין המון זרימה ו-GFE מצויין מצידה

. מותק של בחורה עם אופי מקסים ונינוח

.
אחריה חזרתי לאולם הראשי. מדי פעם ניגשו אליי בנות אבל לא מישהי ששמתי עין עליה. בסוף ננעלתי על אחת עם שיער צבוע לאדום בשם
סנדרה לאחר שראיתי אותה רוקדת על עמוד במועדון להנאתה יחד עם חברתה. בת 20 ממולדובה(אבל יודעת רומנית), 170 ס"מ, חטובה מאוד, חזה בינוני, ישבן מעוצב ובולט ורגליים חזקות וסקסיות. לפי מבנה גופה ותנועותיה נראתה לי מאוד אתלטית וחזקה

, וכמו שכתבתי קודם -
מניסיוני עם בחורות כאלה הסקס הוא מדהים כי הן בכושר מצויין

.
ישבה עם חברותיה אז חיכיתי שתסיים ואז ניגשתי אליה. לא לפני שאינס ממקודם עברה לידי עם מגש אוכל ואיחלתי לה בתיאבון

ובתמורה זכיתי לחיבוק ממנה+נשיקה חושנית על הלחי

. התגלתה כבחורה מתוקה וחייכנית

, שגם התאמנה בג'ודו 4 שנים בעברה עד לפציעה בצוואר+חשפנית מקצועית(לפי הביצועים שהפגינה על העמוד, היא באמת כזאת

). עלינו לחדר לפגישה של חצי שעה שהארכתי לשעה בגלל שבאמת היה לי קצת קשה לגמור לאור השבוע האינטנסיבי שעברתי ועשרות הבחורות שהייתי איתן. מצצה היטב(אבל לא אוהבת ללקק ביצים) וגם זרמה לצרפתיות המתוקה

.
החלטתי לבסוף שאת הפינאלה בטיול אני עושה בדרך האהובה עליי יותר מכל -
'גמירת פלחי ישבן מלוקסרת' כמובן

. סנדרה המתוקה הסכימה ונשכבה על הבטן לא לפני שהביאה קרם שלא שווה הרבה(לא היה לה שמן). ירקתי מעט על ישבנה הסקסי ושיפשפתי מס' דקות עד להשפרצה המי יודע כמה שלי(איבדתי מזמן את הספירה...

מצטער חברים

) בשבוע הזה. ניקיתי את המתוקה, קמנו להתרגן ונפרדתי ממנה בחום, וגם מאינס המקסימה שהייתה במבואה. התלבשתי ויצאתי לשדה תעופה.
כאן הסתיים מסע הסקס הכי מטורף
, מגוון
, אנרגטי
ואינטנסיבי
שחוויתי אי פעם בחיי!!!!

אפשר לומר שזאת החופשה הכי כיפית ומספקת שהייתה לי מאז ומעולם!!!!

לפני שנעבור לסיכום הכללי של חופשת הסקס הרשו לי לדרג את המקומות שהייתי בהם:1)
שארקס - חובה לבקר!!!!!! מועדון מס' 1 שהייתי בו. אתם תודו לי. עדיף עכשיו שעוד חם ומתחם הקיץ פתוח. אני מתכוון לחזור לשם בחורף כשמתחם הקיץ יהיה סגור ולראות אם הוא משתווה לארטמיס מבחינת האווירה והחשמל באוויר.
2)
פאלאס - שווה ביקור אחד או שניים בגלל הקלאסה שבו. גם לא ממש התרשמתי ממצבת הבנות המלאה כי באתי בצהריים. יכול להיות שפיספסתי.
3)
אואזיס - אפשר לוותר. כנראה שירד ברמתו ביחס לדיווחים ישנים ומפרגנים. הבנות שם ברובן - למעט יחידות סגולה - במרדף מתמיד אחרי הלקוח הבא ולא ממש משקיעות.
4)
מנהטן - יתאים לצעירים ולבליינים שביניכם בעיקר בגלל האווירה הכיפית והמשוחררת שבו. יכול להיות שזה כך רק בערב מוצ"ש שבו הייתי שם אבל בגדול התרשמתי לטובה מהמקום. שווה ביקור ולו בגלל האווירה.
5)
אקפולקו - לא הייתי נוסע במיוחד מרחוק ממש(נניח פרנקפורט) אבל אם אתם בדיסלדורף בהחלט שווה לבקר שם. מקום שקט ואיכותי, גם אם רמת היופי של הבנות שם קצת פחותה מהמקומות בפרנקפורט.
6)
סאמאיה - כנ"ל כמו אקפולקו. לא הייתי נוסע ספציפית מרחוק אבל אם אתם באיזור בהחלט שווה ביקור. תביאו בחשבון גם שהייתי שם מוקדם בצהריים ולא התרשמתי ממצבת בנות מלאה. אבל בלי קשר נהניתי ומומלץ למי שבאיזור.
7)
רובע החלונות האדומים בפרנקפורט - ממש לא הייתי נוסע במיוחד, אבל אם אתם באיזור וסתם בא לכם להסתובב שם. אתם יכולים לנסות ואולי תיפלו על מציאה. רק תביאו בחשבון שהרבה מהבנות שם - היגיינה בסיסית וניקיון אישי הם מהן והלאה, וזה עוד בלשון המעטה.
8)
רובע החלונות האדומים בדייסבורג - בהחלט שווה לנסוע למי שבאיזור דיסלדורף. לא מעט כוסיות, המוןןן אפריקאיות(לחובבי השחורות - כמוני

) ומחירים זולים ומשתלמים יותר מהרובע בפרנקפורט. הרבה מהבנות משוועות ללקוחות בעיר השוממת הזאת וסביר להניח שיש מציאות במחירים באמת נמוכים.
לסיכום כללי: מה אומר ומה אדבר... מישהו מכיר עו"ד טוב שיוכל לסדר לי דרכון גרמני?
כמו שאמרתי קודם - החופשה הכי מטורפת, אינטנסיבית ומספקת שהייתה לי אי פעם!
למה לא נולדתי באירופה? למה? למה? למהההההההה?????? הייתי מהגר לגרמניה ומזיין כל שבוע בעיר אחרת את כל המבחר(במידה והייתי מספיק
), ושהיו נגמרים הערים בגרמניה הייתי עובד למדינות השכנות. אה! נזכרתי!!
רציתי לשלב במקור בטיול הזה גם ביקור בפראג אבל זה לא הסתדר. נו, אולי בפעם הבאה. לגבי עולם הסקס בתשלום הגרמני - באמת שכל מילה מיותרת. כתבתי כבר הכל. אני לא צריך למות כדי להגיע לגן עדן. כבר ביקרתי בו על כל אגפיו השונים
(ארטמיס, שארקס וכ'ו). מודה ומתוודה - הייתי עצוב מאוד שחזרתי מגרמניה

ואפילו קצת עצבני. על כך שאני חוזר לבדיחה העצובה - וזה במקרה הטוב - שנקראת 'עולם הסקס בתשלום הישראלי'. להשוות בין גרמניה לישראל בתחום זה כמו להשוות את האוקיינוס(גרמניה) לכינרת(ישראל). עולם הסקס הגרמני הוא אינסופי בהיצע שלו(שעולה על הביקוש), באופציות המדהימות והמגוונות, באיכות, בקלאסה, פשוט בהכל. מועדוני ה-FKK הם גם עדן לאנשים כמוני, וניראים כאילו נבנו ספציפית לפי מפרט טכני אישי שלי. הרי אם תחשבו על זה - זה בדיוק מה שאני עושה בסבבי הדגימות שלי בישראל. מבקר אצל כמה בחורות אחת אחרי השנייה. בגרמניה יש לי את כל זה מרוכז במקום אחד. תזכרו דבר אחד - כל הדיווחים הארוכים שכתבתי, כל המקומות שבהם ביקרתי, הם אפילו לא 1% ממה שיש לעולם הסקס בתשלום הגרמני להציע. אני בקושי טעמתי פירור ממנו. ההיצע פה כ"כ מטורף ומגוון שזה מטמטם לחזור עכשיו ל"היצע" הישראלי. עד כדי כך שאני שוקל ברצינות את מה שכתב החבר badwanted:
[QUOTE=bodywanted]*לא מזיין בתשלום בארץ , אין מצב
[/QUOTE]
אני באמת מתחיל לשקול את זה. אבל זה בטח בגלל הדיכאון שאחרי החזרה לביצה - וזה עוד מחמאה לאיך שעולם הסקס בתשלום הישראלי נראה מול הגרמני - המקומית, ועוד שבוע החבר מקומה למטה כבר יתעורר וירצה לחזור לעניינים...
בכל מקרה, אני כבר עם הפנים קדימה ומתכנן טיסה לגלוב בשוויץ(זה היה התיכנון המקורי של הטיול הזה שלא הסתדר), ביקור בפראג, ביקור נוסף בארטמיס(מתגעגע
), ביקור חורפי בשארקס, ובעתיד הרחוק יותר פרוייקטים גדולים יותר כמו ביקור בתאילנד, בברזיל ובקולומביה. אבל זה בטווח הרחוק.
לפני סיום, רק בקשה אחת לי אליכם חברים: למי שיילך לפי המלצותיי ויפגש עם הבנות שכתבתי עליהן - אנא מכם תתנהגו אליהן בנימוס ובכבוד. כן, אני יודע. זה בכלל בגרמניה והם כביכול "לא משלנו"(כמה שאני שונא את המושג הזה!
כאילו שזה נותן לגיטימציה להתייחס חרא לנשים!
), אבל עדיין מדובר בבנות מקסימות, חינניות ומתוקות להפליא. אז בקשתי אליכם תהיו ג'נטלמנים ותכבדו את הבנות המדהימות האלו. תודה לכם.זה המקום להודות לכל מומחי גרמניה על העזרה וההכוונה.
תודה ענקית לכולכם!!

הרבה בזכותכם הצלחתי להפיק מהטיול הזה - אותו תיכננתי שנתיים - את המקסימום. בנימה אישית אומר שכרגע אני צריך קצת זמן להסתגל חזרה לשלולית הקטנה והמסריחה שיש לנו כאן בישראל, לעומת האגם העצום והזך שיש בגרמניה. אבל מאמין שזה יעבור. אני תמיד מתגבר ומסתגל בסופו של דבר

. הזמן יעשה את שלו.
שלכם תמיד - לקסר
מקווה שנהניתם לקרוא את הדיווחים. שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש שבעולם. רק בשורות טובות.