כ נוסע לברלין ב06.09 עד 10.09 - סקס אדיר

נוסע לברלין ב06.09 עד 10.09

1
שלום לכולם,נוסע לברלין בפעם השנייה כי בפעם הראשונה לא מיציתי את עצמי בעיר הנהדרת הזאת,רק שהפעם אני מקווה שיהיה יותר טוב !. הייתי בארטמיס פעמיים בטיול הקודם שלי, הפעם הראשונה היית גרוע מאוד !. הפעם השנייה היית חוויה שאין כמותה בעולם כיף לא נורמלי הייתי אם 3 בחורות שבאמת הפעם המזל היה איתי! כל השלושה (מקווה שאני כותב את זה נכון)נתנו לי הרגשה של (GFE) נשיקות הכל באמת היה מושלם.
הפעם אני חוזר ורוצה ללכת לעוד מקומות ולא רק לארטמיס!
אני צריך עזרה ממכם חברים קוד לבוש אם יש דברים כאלה ,איך זה עובד כל מה שצריך לדעת על המקומות האלה!
1- הדירה של מוסטפא - ERlebniswohnung.com
2- avarus ביום רביעי
3-אינסומניה יום חמישי! אתר שלהם לא פעיל!
המקומות 2ו3 אפשר לבוא לבד איך זה עובד?
תודה

2
הי קולומבוס.
אני הייתי בברלין לפני כמה חודשים
וביקרתי בארטמיס והיה שם אחלה יקר אבל שווה בהחלט.
גם בדירה של מוסטפא הייתי ושם אכזבה גדולה הייתי כ4 שעות לצערי זה הזמן שהיה לי והתנהלות המקום בקטע של הבנות במשמרת הייתה גרועה מאוד בשעה הראשונה היו שתי בנות ואחרי שעה הם הלכו להפסקה ובמשך כשעה וחצי שעתיים לא היו בנות כל שניה איזה בחורה מגיע אבל אף אחת לא באה לתת עבודה וכבר הינו איזה 8 גברים שמסתובבים ולא יודעים מה לעשות ומה קורה ממש באסה.
לעומת לפני שנה בדירה הקודמת של מוסטפא שהיה לי אחלה חוויה שם. אבל זה יכול להיות מקרה בודד
בכל מקרה לא הייתי מוותר על מוספטא עם אתה אוהב את הסיגנון הזה כי זה ממש לא כמו ארטמיס.
במקומות 2,3 לא הייתי אז אין לי מה להוסיף
רק אל תלך לקליגולה זה מקום חרא ממש גזל וביזבוז זמן וזרע.
יש עוד מקום אחד מומלץ אבל לא הספקתי לבקר בו זה הair port Girls ממש ליד שדה התעופה שונפלד
שווה שתבדוק לפני הנסיעה עם זה מתאים לך
זהו מקווה שעזרתי.

חיים רק פעם אחת וגם זה בקושי...

3
מקווה שלא מאוחר מדי
אני יכול לסייע לך לגבי מוסטפא, למרות שנכתבו כבר מאמרים על המקום בפורום
קוד לבוש - אין חיוך גדול
95% שמים את הבגדים בלוקר ומסתובבים עם עם מגבת, השאר שמים תחתוןחולצהגם וגם בין הפעילויות
פשוט נכנסים לאחד מ-3 החדרים בהם יש פעילות באותו רגע וזורמים.
כל הבנות עושות אוראלי בלי, יש כאלה שנותנות אוראלי עד הסוף ולעיתים כאלה שנותנות אנאלי וחדירות כפולות.
אל תשכח לדווח!

5
שלום חברים,חזרתי מברלין בבוקר היה פשוט מושלם!כל מה שאני יכתוב פה לא יוכל לתאר את החוויה שעברתי ב4 ימים האלה פשוט וואו.
איך שהמטוס נחת הלכתי להשכרת רכב נסעתי לעיר לאכול משהו וישער לארטמיס בלי יותר מידי מחשבות!
יום שלישי זה ליין דאנס משהו טוב, כבר ב 15:00 בצהריים היה כמות של אנשים כולל (הנשים) לפחות 40+ בצהריים! בלילה היה איזה 60+ אני לא צוחק 60+ כמות מטורפת של כל כך הרבה נשים יפות פצצות במקום אחד! כבר הרגשתי יותר טוב מהפעם הקודמת שלי שם,זאת בעצם הפעם השלישית שלי בארטמיס לאותו יום 06.09.
טוב נכנס כבר מקבל בפנים שלושה בלונדיניות פצצות, אני חושב פולניות וואו! ממשיך לבר שותה יושב לי בכיף בספות מול הבר ופתאום שומע עברית שני חיילים משוחררים מהמרכז חברה ממש טובים שבאו לתת בראש, מאותו רגע היינו ביחד למשך 13 השעות הבאות.
1.טוב אז הראשונה שלי היית אחת הבלונדיניות בכניסה כמובן! וכן הם שלושה חברות מפולין,60 יורו חצי שעה הבחורה הייתה בסדר גמור+,לא זוכר את השם שלה אבל היה לה קעקוע גדול בגב. טוב בחורה אחת עד אוכל ב 18:00 היה בסדר גמור האוכל לא משהו בכלל!.
2.טוב יושבים בחוץ ומחפשים את המטרה הבאה שלנו שעה 18:20 אני חושב, מגיע רומניה פצצה הכי יפה שתראו בחיים שלכם ואני לא מגזים לרגע עיניים כחולות וואו ושוב וואו.לא סגור על השם זה או ג'ני או ג'סי שברנו אותה אחד אחרי השני במשך שעה וחצי היא מאוד רגישה ונשאר לה כמה סימנים בגוף נו טוב שעה וחצי בלי הפסקה חחח אבל היה כיף לא נורמלי היא מומלצת ביותר!
3.JOY בלונדינית שעה 20:40 רואה אותה יושבת לבד הלכתי תפסתי אותה ביד אמרתי לה lets go baby היא שמחה כמובן עוד פולניה חחח נו מה רע. סקס מטורף היא היית קצת גבוהה למי שאוהב,יואו היא גמרה איזה 10 פעמים לפחות אני לא יודע איך להסביר את זה אפילו זה היה קצת מצחיק כי אני לא גומר מהר בכלל והיא גומרת וגומרת היא היית כל כך רטובה בכוס שברתי אותה שם מסכנה אבל זה היה לטובתי כי היא חזרה אליי לבד אחריי יומיים נגיע לזה.אחרי שגמרנו היא לא יכלה לזוז ישבתי איתה בחדר עוד 10 דקות ואז ירדנו שלחתי אותה לאחד מהחברה נשיקה וביי.
22:00 בבר מסיבה של דאנס הבנות רקדו זרמו שם היה נחמד מאוד.
4.גבריאלה כן חברים עוד פולניה חחח בחורה ממש חמודה בסה"כ היה בסדר איתה עד עכשיו לא היה נפילות אם הבחורות וזה חשוב מאוד!
עצרנו קצת כי אנחנו לא מכונות ירדנו לחמאם לבריכה איזה שעתיים היינו שם חזרנו לבר עם אנרגיות חדשות!
5.בלונדינית קטנה חמודה לא זוכר את השם גם היה כיף מאוד המציצה הכי טובה עד עכשיו 20 דקות אם זאת לא גמרתי כי אני לא גומר ממציצות אבל היה שווה.
6.ואחרונה להיום!כבר איזה 02:00 אנחנו גמורים,פתאום איזה רומניה עם שיער אדום עוברת מולנו ואנחנו מבסוטים כי לא ראינו אותה היום בטח היית עסוקה הגברת חחח היא רצתה את שלושתיינו מה נסרב? אין מצב שברנו אותה אבל הפעם ביחד היה כל כף כיף אחד מזיין ולשתיים היא מוצצת ומחליפים עד שגמרנו,וקרה משהו מוזר שעל גמירות בפה היא לא לקחה לנו כסף! מוזר אבל לא שעלנו מה מי מו כלום תודה רבה וביי.
זה היה היום הראשון בארטמיס חברים !
80 יורו כניסה
60 יורו כפול 6 בחורות חצי שעה כל אחת 440 יורו הכל, והיה שווה כל יורו.
07.09 המשך יבוא.....

6
שלום חברים,חזרתי מברלין בבוקר היה פשוט מושלם!כל מה שאני יכתוב פה לא יוכל לתאר את החוויה שעברתי ב4 ימים האלה פשוט וואו.
איך שהמטוס נחת הלכתי להשכרת רכב נסעתי לעיר לאכול משהו וישער לארטמיס בלי יותר מידי מחשבות!
יום שלישי זה ליין דאנס משהו טוב, כבר ב 15:00 בצהריים היה כמות של אנשים כולל (הנשים) לפחות 40+ בצהריים! בלילה היה איזה 60+ אני לא צוחק 60+ כמות מטורפת של כל כך הרבה נשים יפות פצצות במקום אחד! כבר הרגשתי יותר טוב מהפעם הקודמת שלי שם,זאת בעצם הפעם השלישית שלי בארטמיס לאותו יום 06.09.
טוב נכנס כבר מקבל בפנים שלושה בלונדיניות פצצות, אני חושב פולניות וואו! ממשיך לבר שותה יושב לי בכיף בספות מול הבר ופתאום שומע עברית שני חיילים משוחררים מהמרכז חברה ממש טובים שבאו לתת בראש, מאותו רגע היינו ביחד למשך 13 השעות הבאות.
1.טוב אז הראשונה שלי היית אחת הבלונדיניות בכניסה כמובן! וכן הם שלושה חברות מפולין,60 יורו חצי שעה הבחורה הייתה בסדר גמור+,לא זוכר את השם שלה אבל היה לה קעקוע גדול בגב. טוב בחורה אחת עד אוכל ב 18:00 היה בסדר גמור האוכל לא משהו בכלל!.
2.טוב יושבים בחוץ ומחפשים את המטרה הבאה שלנו שעה 18:20 אני חושב, מגיע רומניה פצצה הכי יפה שתראו בחיים שלכם ואני לא מגזים לרגע עיניים כחולות וואו ושוב וואו.לא סגור על השם זה או ג'ני או ג'סי שברנו אותה אחד אחרי השני במשך שעה וחצי היא מאוד רגישה ונשאר לה כמה סימנים בגוף נו טוב שעה וחצי בלי הפסקה חחח אבל היה כיף לא נורמלי היא מומלצת ביותר!
3.JOY בלונדינית שעה 20:40 רואה אותה יושבת לבד הלכתי תפסתי אותה ביד אמרתי לה lets go baby היא שמחה כמובן עוד פולניה חחח נו מה רע. סקס מטורף היא היית קצת גבוהה למי שאוהב,יואו היא גמרה איזה 10 פעמים לפחות אני לא יודע איך להסביר את זה אפילו זה היה קצת מצחיק כי אני לא גומר מהר בכלל והיא גומרת וגומרת היא היית כל כך רטובה בכוס שברתי אותה שם מסכנה אבל זה היה לטובתי כי היא חזרה אליי לבד אחריי יומיים נגיע לזה.אחרי שגמרנו היא לא יכלה לזוז ישבתי איתה בחדר עוד 10 דקות ואז ירדנו שלחתי אותה לאחד מהחברה נשיקה וביי.
22:00 בבר מסיבה של דאנס הבנות רקדו זרמו שם היה נחמד מאוד.
4.גבריאלה כן חברים עוד פולניה חחח בחורה ממש חמודה בסה"כ היה בסדר איתה עד עכשיו לא היה נפילות אם הבחורות וזה חשוב מאוד!
עצרנו קצת כי אנחנו לא מכונות ירדנו לחמאם לבריכה איזה שעתיים היינו שם חזרנו לבר עם אנרגיות חדשות!
5.בלונדינית קטנה חמודה לא זוכר את השם גם היה כיף מאוד המציצה הכי טובה עד עכשיו 20 דקות אם זאת לא גמרתי כי אני לא גומר ממציצות אבל היה שווה.
6.ואחרונה להיום!כבר איזה 02:00 אנחנו גמורים,פתאום איזה רומניה עם שיער אדום עוברת מולנו ואנחנו מבסוטים כי לא ראינו אותה היום בטח היית עסוקה הגברת חחח היא רצתה את שלושתיינו מה נסרב? אין מצב שברנו אותה אבל הפעם ביחד היה כל כף כיף אחד מזיין ולשתיים היא מוצצת ומחליפים עד שגמרנו,וקרה משהו מוזר שעל גמירות בפה היא לא לקחה לנו כסף! מוזר אבל לא שעלנו מה מי מו כלום תודה רבה וביי.
זה היה היום הראשון בארטמיס חברים !
80 יורו כניסה
60 יורו כפול 6 בחורות חצי שעה כל אחת 440 יורו הכל, והיה שווה כל יורו.
07.09 המשך יבוא.....
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”