כ אודסה..וסקס אדיר שלהם - סקס אדיר

אודסה..וסקס אדיר שלהם

1
מישהו כבר שאל על האתר אבל האמת שזה מרשים-אם זה אמיתי
אמנם מבחינת תמונות נהיר שכמו פה אז גם יש בלופים ובשפע
אבל גם להם יש מדור תמונות מאומתות
מה שמרשים -
א. רשום אצל הרבה בנות שיודעות אנגלית. לפחות קצת נקווה
ב. המחירים מצחיקים 1000 במטבע שלהם שזה 146 שקל ויש בנות גם 600 שזה 80 שלנו או 400 שזה 60 שח...
ג. יש בנות שנראות טוב בתמונות המאומתות
ד. יש טלפונים

השאלה אם אלו באמת המחירים ואלו הבנות
כי זה בהחלט מרשים

מישהו מכיר אתר כזה לקייב גם?

זה האתר-רק תוסיפו נקודות
odessa relaxportal biz eng

אודסה..וסקס אדיר שלהם

2
הייתי באודסה לפני כחודש.... במילה אחת - אכזבה!
אולי כי באתי עם יותר מדי ציפיות, אבל רוב התמונות בפרסומים שם מזויפות, בכל פעם שהייתי מחזיר זונה הייתי צריך להשאיר לה 100 גרביאן שזה כמו 15 שח. יש שם קטע במלונות שבשביל להכניס בחורה קוראים לך מהחדר לזהות אותה ובמלון נימו אם נכנסת איתה אחרי 11 בלילה לוקחים לך תוספת של 150 שח. לא הכי נעים...
החוויה הטובה ביותר שהיתה לי שם זה דרך האתר הכתום עם בחורה שעוד מהארץ התכתבתי איתה, לקחה לי מאה שח עבור שעת פינוק 2 מספרים ויחס באמת מעולה, אך היא הייתה אצלי בסוף סדר העדיפויות ובלית ברירה אחרי מספר אכזבות קבעתי איתה.
ממליץ לך לברר עם רוסים שחיים בארץ שמכירים שם איך להסתדר, כי אותי חופשי גזרו שם, בייחוד נהגי מוניות, נדיר לתפוס שם מישהו ברחוב שיודע אנגלית.
מה שכן כל השאר מעולה, האוכל זול, האיבזה פצצה, ונרגילות בכל מקום. אבל לא בשביל זה באנו....

אודסה..וסקס אדיר שלהם

4
הייתי באודסה לפני חודש אז ככה התקופה הטובה שם זה בין חודש 6 לתחילת לחודש 9 שזה תקופת הקיץ.
המעדונים החמים שם נמצאים באזור שנקרא ארקדיה בי'ץ רוב הבנות שם לא מדברות אנגלית והסיכוי שמישהי תסכים לקפוץ עליך שואף לאפס מה לעשות אוקראינה זה לא תאילנד .מלא טורקים באזור הזה

לגבי האתר שרשמו למעלה 99 אחוז מהתמונות שם לא אמתיות או שעברו עבודה טובה של פוטושופ.

יש מלא דירות בעיר כול נהג מונית מקומי יכול לקחת אותכם המחיר מאוד קרוב למחיר של הזמנת בחורה לדירה/מלון אז ככה שלא ביקרתי בדירות האלה, בממבה החל מ 1000 גרבינה לא כולל המונית ניתן להזמין לחדר עם המונית זה יוצא עוד 200 כמעט 50 דולר,חלק לא קטן מהבנות בממבה משפרות מעט את התמונות על ידי צלם מקצועי ומעט פוטושופ חלק מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל ,יש גם בנות בממבה שלא דופקות חשבון ודורשות 200 דולר לשעה כמובן שגם שם הכול נתון למיקוח ואפשר להוריד את הסכום.

לגבי דייטים עם מקומיות במידה והצלחתם לתפוס מישהי בממבה גם אם היא דוברת אנגלית ורצתה דייט איתכם קחו בחשבון דבר אחד לא משנה איפה תלכו איתה בית קפה או מסעדה היא לא סופרת אותכם עלולה להזמין לכם חצי תפריט במסעדה ושם תחטפו כאפה 200 דולר במסעדה.

יש ברים במרכז העיר בסנטר אם אתה דובר רוסית יש מצב שאתה יכול להכיר שם בנות ואלה שמדברת אנגלית עילגת שיסכימו ויבאו ישבו אתכם גם לא ידפקו לכם חשבון אתה משלם על המשקאות הן יכולות להזמין משקה לטעום ואחרי שנייה להזמין משהו אחר,אל תשכחו הן מודעות לזה שאתה תייר שבא לבלות כמה ימים ולבזבז כסף,
המשכורת הממוצעת שם בחודש עומדת על 4 אלף גריבנה בחודש אז ככה שהן רואות תייר עם 200 דולר בכיס הן חושבות הוא עשיר לא מעט בנות בברים האלה שמנסות למצוא חתן שייקח אותם אייתו הביתה ויתחתן אתם, מנסות לברוח מהעוני ולקוות לחיים יותר טובים במדינה שלו.
אני הבאתי מישהי מהממבה אחת הכוסיות סיפרה שלי שהיא סטודנטית ולא עושה תא זה על בסיס קבוע ויש לה חלום לגמור את הלימודים ולמצוא עבודה עם משכורת של 10 אלף גריבנה בחודש.

לסיכום באורקאינה יש את הבחורות היות בעולם אלה שניראות כמו דוגמניות מודעות לזה ועושות הצגות בהתאם
פגשתי שם בחור ישראלי בחוף בארקדיה במועדון איבזה שלח פתק דרך מלצרית לאחת שמוגדרת כדוגמנית על שתבוא לשבת איתו היא ניגשה אליו הצביעה על בקבוק בתפריט שעולה 1500 דולר אמרה לו תקנה לי את זה אני אשב אתך הבחור ישראלי דובר רוסית יצא עליה ברצף של קללות וסיליק אותה זה מה שהבנות עושות מחכות שיבוא אחד שלא ממש מפריע לו הכסף ולמצוץ אותו.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”