הי לכולם
אני בשלבי תכנון של גיחה לתאילנד (פאטיה) לשבוע
מישהו רוצה להצטרף ?
אני בדיוק לפני הזמנת כרטיסים וסגירת תאריך ..
ניתן לפנות אלי בפרטי .
שותף לגיחה לתאילנד
2כדאי שתמתין קצת לפני שאתה רץ לקנות כרטיסים
המצב הפוליטי לוטה בערפל ועלול להיות שמה כאוס שלטוני בתום האבל על מות המלך
נכון לרגע זה כל בתי התענוגות או סגורים או פועלים באופן חלקי ומוגבל..המועדונים סגורים, הבארים בחלקם פתוחים אבל ללא תאורה ומוזיקה..מגישים משקאות בכוסות נייר..
על מסיבות פול והאלף מון אין בכלל מה לדבר..
לא סימפטי בכלל לתייר שמגיע לבלות ולא בטוח שזה יסתיים חודש לאחר מותו..
בנוסף יורש העצר לא ממש בשל לתפקיד ולא מאוד אהוד על העם כמו אביו מה שעשוי לגרור את הצבא לעימות כדי להרחיב את השליטה שלו ויתכן שיפרצו מהומות בתום האבל..
אני מעריך שלא אבל הסיכוי קיים..
לתשומת ליבך
לסיכום..
אין שום בעיה לטוס וכנראה גם לבלות אם כל זה לא מפריע לך, אפשר לשתות ולזיין גם בחושך ובלי מוזיקה אבל אם זה כן אז כדאי אולי לחכות עד שהעניינים יתבהרו
המצב הפוליטי לוטה בערפל ועלול להיות שמה כאוס שלטוני בתום האבל על מות המלך
נכון לרגע זה כל בתי התענוגות או סגורים או פועלים באופן חלקי ומוגבל..המועדונים סגורים, הבארים בחלקם פתוחים אבל ללא תאורה ומוזיקה..מגישים משקאות בכוסות נייר..
על מסיבות פול והאלף מון אין בכלל מה לדבר..
לא סימפטי בכלל לתייר שמגיע לבלות ולא בטוח שזה יסתיים חודש לאחר מותו..
בנוסף יורש העצר לא ממש בשל לתפקיד ולא מאוד אהוד על העם כמו אביו מה שעשוי לגרור את הצבא לעימות כדי להרחיב את השליטה שלו ויתכן שיפרצו מהומות בתום האבל..
אני מעריך שלא אבל הסיכוי קיים..
לתשומת ליבך
לסיכום..
אין שום בעיה לטוס וכנראה גם לבלות אם כל זה לא מפריע לך, אפשר לשתות ולזיין גם בחושך ובלי מוזיקה אבל אם זה כן אז כדאי אולי לחכות עד שהעניינים יתבהרו
שותף לגיחה לתאילנד
3הי אני דווקא מסכיםר איתך
אבל אני גם קצת מכיר את תאילנד והייתי שם גם בתקופות קצת יותר קשות של שביתות ומתיחות
כלכלת תאילנד מבוססת באופן ניקר על תיירות והיותה שער לדרום מזרח אסיה , ולכן לעולם לא חווויתי בעיה כלשהי כתייר שם
דווקא ההפך ,התאילנדים הם עם מאד חביב ובזמנים שכאלו בם מתעמצים אפילו יותר להתחבב עליך.
כך שחוץ מפקקים וקשיי תנועה שבין כה קיימים בתאילנד אין לתייר ממה להירתע
וכן כדאי ועדיף לתת לדברים קצת להירגע למי שלא חייב לנסוע עכשיו עכשיו
אני מתכנן נסיעה בעוד 3-4 חודשים אני מאמין שעד אז הכל ירגע
שותף לגיחה לתאילנד
4אתה מערבב מין בשאינו מינו
אין קשר בין חביבותם של התאילנדים לעובדה שהם באבל שמעשית אולי יסתיים כעבור 30-70 יום אבל רשמית הוא שנה.
וישנה גם מתיחות ומאבקי שליטה שיכולים להתפתח לעימותים (את זה לא אני אומר..אומר פרשנים ומומחים שבקיעים במה שקורה שמה הרבה יותר ממני וממך)
גם אני אגב חושב שבסוף האילוץ הכלכלי יביא אותם ל"קצר הליכים" ולעגל פינות באזורים המתויירים, נהיה חכמים יותר בעוד חודש
כרגע האווירה ברוב האזורים המתוירים הרבה הרבה פחות שמחה מכרגיל ויש גם עסקים שאו לא פותחים או פועלים במתקונת אבל..ישנם גם דיווחים על תיירים שעוזבים..למי שאין עם זה בעיה לא צריך לדאוג.
סתם דיעה אישית
חשוב שכל תייר שבכל זאת נוסע יכבד את העם התאילנדי ולא יתנהג כמו קוף וינקר עיניים..תחשבו איך זה נראה מעיניים של אדם באבל שעושים לא מסיבה על הפרצוף או לצורך העניין איך יראו בעיניכם תיירים שירקדו ויעשו מסיבה גדולה ביום אבל לאומי בארץ) אז תכבדו!! גם אם זה נראה לכם מוגזם או כל דבר אחר להתאבל שנה על מנהיג/מלך ואל תשכחו שאתם בסה"כ אורחים... זה המצב..מבאס לאללה אבל אם לא מתאים לכם סעו למקומות אחרים בשנה הקרובה.
אין קשר בין חביבותם של התאילנדים לעובדה שהם באבל שמעשית אולי יסתיים כעבור 30-70 יום אבל רשמית הוא שנה.
וישנה גם מתיחות ומאבקי שליטה שיכולים להתפתח לעימותים (את זה לא אני אומר..אומר פרשנים ומומחים שבקיעים במה שקורה שמה הרבה יותר ממני וממך)
גם אני אגב חושב שבסוף האילוץ הכלכלי יביא אותם ל"קצר הליכים" ולעגל פינות באזורים המתויירים, נהיה חכמים יותר בעוד חודש
כרגע האווירה ברוב האזורים המתוירים הרבה הרבה פחות שמחה מכרגיל ויש גם עסקים שאו לא פותחים או פועלים במתקונת אבל..ישנם גם דיווחים על תיירים שעוזבים..למי שאין עם זה בעיה לא צריך לדאוג.
סתם דיעה אישית
חשוב שכל תייר שבכל זאת נוסע יכבד את העם התאילנדי ולא יתנהג כמו קוף וינקר עיניים..תחשבו איך זה נראה מעיניים של אדם באבל שעושים לא מסיבה על הפרצוף או לצורך העניין איך יראו בעיניכם תיירים שירקדו ויעשו מסיבה גדולה ביום אבל לאומי בארץ) אז תכבדו!! גם אם זה נראה לכם מוגזם או כל דבר אחר להתאבל שנה על מנהיג/מלך ואל תשכחו שאתם בסה"כ אורחים... זה המצב..מבאס לאללה אבל אם לא מתאים לכם סעו למקומות אחרים בשנה הקרובה.
שותף לגיחה לתאילנד
5חברים לצערי אני עכשיו לא בתאילנד אבל חבר טוב עושה שם חיים מטורפים...
אז באמת המועדונים על הפנים כי אין מוסיקה והכל נסגר מוקדם-ללמד אתכם כמה זונות עכשיו בבלגן כדי להמשיך להתפרנס.
המחירים לבחורה צמודה אליך לכל היום והלילה ירדו ל1500 באט לכוסיות שבדרכ לוקחות 5000 לכל היום והלילה.זה ברמה שמוכנות להכל כולל הכל כי הם הלחץ מטורף של התפרנסות-בקיצור הוא חוגג כמו מנייאק ואני כאן מתבעס מהתחת
שותף לגיחה לתאילנד
7התקופה הכי טובה לזיונים בתאילנד
זה החודש הכי טוב שמגיע פעם ב50 שנה
רק אם הייתי יכול מי היה חושב פעמיים
שותף לגיחה לתאילנד
9אז מי טס?
האמת שאותי החבר sds הפחיד באומרו שאפשר אפילו להגיע למצב אינטימי ביותר ורק אז מגלים שזה גבר עם שטרונגול
האמת שאותי החבר sds הפחיד באומרו שאפשר אפילו להגיע למצב אינטימי ביותר ורק אז מגלים שזה גבר עם שטרונגול

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?