כ בולעת החרבות בארץ הזונות...אוקראינה/קייב - דף 2 - סקס אדיר

בולעת החרבות בארץ הזונות...אוקראינה/קייב

12
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=נראה מצויין ושרירי]אגב יש לי איזה חבר הוא אבא של חברה של אח שלי הוא בן 65 והוא אמר לי רק אוקראינה חבל על הזמן הוא גר שם 5 שנים והוא הביא כוסיות אש צעירות מזדיינות חבל על הזמן בכול הגילאים שווה רצח לנסוע בעזרת השם חודש הבא אני בקייבקריצה[/QUOTE]

יש לי רעיון למימוש פנטזיה בשבילך.מוחא כפייה

קח את החבר שלך עם אחיך והחברה שלו לאוקראינה.

באוקראינה תוכל להינות מהניסיון של החבר שיעזור לך להביא כוסיות אש צעירות מזדיינות חבל על הזמן.

בגלל המראה שלך בנות אוקראינה יפלו לרגליך בשלל תנוחות מפתות כדי לזכות בחסדיך, וגם אחיך לא יקופח.

לפני חזרתכם ארצה תארגנו שם אורגיה וצרפו לארבעתכם ממיטב תוצרת אוקראינה.

שובו הביתה בשלום.
[/QUOTE]

חחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה סופר לטיב אחי היקר חולה עלייך תותח אתהההההההההההההההךצחוקצחוקצחוקצחוק

נראה מצויין וסקסי לשרותכם! זמר מזרחית ודיכאון מופיע כול שבוע בפאבים בתים חתונות קריוקי ובר מצווה ומקבל על זה 5000 שקל כול הופעה ולפעמים יותר ... מודה לבורא עולם שנתן לי הכול בחיים!! אלפא רומאו בדם שלי !!

בולעת החרבות בארץ הזונות...אוקראינה/קייב

13
כמעט דגמתי.
קבעתי עם הגברת לשעה 21:30 (1400 גריבנה לשעה אחרי מיקוח, לא זול בעליל. אפשר להביא דוגמנית במחיר הזה. אבל כבוד להמלצה של רוני)
בשעה 21:30 פתאום שולחת SMS אומרת שמגיעה עוד 40 דקות (היא גרה בבוריספיל) - אמרתי לא תודה כי קבעתי דברים אחרים להמשך הערב.
קצת התבאסה, ביקשה שאשלם לה על המונית - אמרתי שזה לא אשמתי שלא הגיעה בזמן שקבענו + לא הודיעה לי שהיא מגיעה באיחור לפני שעלתה למונית.

אגב - לא יודעת אנגלית בכלל. משתמשת בטרנלייטור דיי עילג

יש לי כמה מבוגרות ברשימה שאולי אבדוק בפעם הבאה, אנסה לגלות בועלת חרבות אחרת.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”