כ חוויות מתאילנד - סקס אדיר

חוויות מתאילנד

1

אז גם אני חזרתי מתאילנד לפני כמה ימים,

אז דבר ראשון ובגדול, חוויה מהנה, כיף חיים, חוף, בריכה, מסאגים, זונות והכול מהכול במחירים שווים לכל אחד,

אז נתחיל, בתאילנד כמות מטורפת של זונות, בחורות צעירות שבאות להתפרנס וימכרו את גופן גם בשביל 70-100 שקל (700 בהאט) לקוויקי .

אז זה כולכך קל בתאילנד, בוא נגיד שאני לא הלכתי עד הסוף עם זונות (מעדיף לשמור על האיבר עדיין בחיים), אני לקחתי מסאגים עם הרפיות של מציצות,
אז זה הולך ככה, אתה מסתובב בתאילנד , יש מלא מכוני מסאג'ים ברחוב שהבנות יושבות בחוץ וצועקות מסאג כל הזמן, אתה נכנס סוגר עם מסאג עם שמן שעולה 300 בהאט, ובאמצע המסאג אתה סוגר איתם הכל, אני תמיד הלכתי על מציצה ב1000 בהאט, לא הייתי מוכן לשלם יותר, וגם ביקשתי שתתפשט ותמיד הן הסכימו, אז בשביל 100 שקל קיבלתי איזה 20 דקות של מסאג עם מציצה, חוויה מטורפת,

לכמובן איך שמגיעים להפעיל ישר טינדר ובדאו, ישר אפשר להכיר בחורות לצאת איתן לבלות ולגמור את הערב במיטה,

אני נסעתי עם חבר ובקוסמאוי הכרנו 2 בחורות דרך טינדר, יצאנו לבלות איתן, ובסוף הערב הן היו חרמניות ורצו לחדר אבל לא רצינו לקחת אותן לחדר כי היינו בחדר אחד וזה היה כבר לילה ולא אפשרות במלון לקחת עוד חדר אז קבענו איתן ליום למחרת ונפגשנו איתן בעבודה שלהן (מלון) והיינו איתן כל היום (יש לאחת מהן רכב) , לקחנו עוד חדר במלון והן באו לישון אצלו, אני הייתי עם הבחורה עוד יום שלם, והבחורה של חבר שלי עזבה למחרת בבוקר כי היתה צריכה לחזור לעבודה, היה מדהים, זיונים בלי הפסקה, היא פשוט היתה חולת מין...

המלצה למי שבקוסמאוי ורוצה להביא מישהי ללילה בתשלום, לכו לגרין מנגו, כמעט כולן שם זונות,

בקיצור תאילנד שווה ביותר, אני עוד יחזור לשם, התאילנדית שלי מחכה לי :)

חוויות מתאילנד

4
לא מבין את הגברים שהכירו זונה תאילנדית בבר. היא מתנהגת כאילו הגבר היחיד שזיין אותה זה רק הם והם מאמינים לשטויות האלה ועוד שולחים כסף לתאילנדית שלהם.
פעם הכרתי מישהו שזיין זונה בפיליפינים מאז הוא חושב שהיא חברה שלו. חבר שלי נסע לפיליפינים אז אותו בחור מטומטם שלח איתו כסף לזונה הפיליפינית וחבר שלי זיין את הפיליפינית ושילם לה עם הכסף שהבחור שלח. כמה גברים מבוגרים יכולים להיות מטומטמים. למה שזונה פיליפינית תרצה אותך ? אלא רק כדי שתשלח לה כסף.

חוויות מתאילנד

5

חחח אתה חמודים אתם ,
147nanush - היא לא התילאנדית שלי, לא שילמתי לה, אולי שילמתי עליה, אבל אני ממש לא רוצה חברה תאילנדית וגם אמרתי לה את זה, וגם היא יודעת, היא לא ביקשה כסף בכלל, וגם באה בעצמה פעם אחת לשלם כשיצאנו אבל לא נתתי לה.

platosaron- לא הבנתי אותך על מה אתה מדבר מחקה, לקח לי דקה עד שנפל לי האסימון שאתה מתכוון למחכה , בכל מקרה היא יכולה לחכות עוד 20 שנה ושתמשיך לשכב עם עוד 30 אנשים, אני מפרגן לה, כי היא לא חברה שלי ואני לא שולח לה כסף וגם היא לא ביקשה כסף, שתהנה.

בכל מקרה חברים, עניין ההודעה מדבר על כמה קל להביא מישהי לתאילנד, ולהביא מישהי מקומית בלי כסף, מוציא אותה לדייט, מראה לה שאתה בחור טוב, קונה לה לאכול , שתיה, סיגריות, והופ בלילה היא אצלך או אתה אצלה , תהנו.

חוויות מתאילנד

7
[QUOTE=מרחיב ישבנים]סיפור יפה מוציא תאילנדית לדייט מראה לה שאתה נחמד והיא באה איתך בחינם אוכל שתיה וזהו.חרטא שום תאילנדית לא תבוא בחינם כולם בכסף ומעניין לה את התחת אתה נחמד או לא הכל כסף ושתהיה בן 60 גם [/QUOTE]

כמה שאתה צודק
אין תאילנדית בחינם
גם לא בצחוק

חוויות מתאילנד

8

תהנו חברים,

אין לי שום אינטרנס לשקר לכם, אני לא מכיר אותכם ואתם לא מכירים אותי,
אני בחור צעיר, לא טרח זקן, יש שם הרבה בחורות מקומויות שמעוניינת להכיר ולהנות עם מישהו לא מקומי, משלם עליהם, לוקח אותם לדייט, בילוי, קונה להם לאכול, כיף להם, יש משיכה, אז בסוף החרמנות עולה לראש.

תהנו חברים, גם אם לא בא לכם להאמין, אני אמרתי את שלי.

חוויות מתאילנד

9
זה עניין של תרבות אחרת ממה שאנחנו מכירים פה בארץ. ברגע שמבינים את הראש של הבחורות שם, אז יותר פשוט, לתת לה כמה גרושים בשביל זיון ולהמשיך הלאה.
אם תהיו עם בחורה בלי כסף - תבינו ישר שהיא חושבת שאתם הולכים להתחתן איתה... הכסף הופך את העניין לעסקה פשוטה וכנה, בלי כסף, אולי תרגישו ש"דפקתם את המערכת" אבל הבחורה תרגיש שרימיתם אותה.

חוויות מתאילנד

10
אני הבאתי לפחות 4 תאילנדיות בחינם בחופשה של חודשיים .. ולאלה ששלמתי שברתי את המנוש כשהייתי שיכור עד שאחת התחננה שהגמור אחרי שקבלה את הכסף תפסה את הרגליים וברחה אני מאמין שהיא הלכה עקום מהמלון שלי . זה היה חוויה.
בתאילנד יש חינם ועוד איך .השאלה איך אתה נראה ומה אתה שווה עם אתה צעיר או בחור שנראה טוב אתה יכול להביא חינם עם אתה זקן בן 60 גם אפשר להביא חינם אבל בחורות בהתתאם לגיל שלך . אני לא מקשיב פה לאנשים בנושא הזה כי אני הייתי והבאתי חינם ומהניסיון שלי אני יודע שזה אפשרי .
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”