אז גם אני חזרתי מתאילנד לפני כמה ימים,
אז דבר ראשון ובגדול, חוויה מהנה, כיף חיים, חוף, בריכה, מסאגים, זונות והכול מהכול במחירים שווים לכל אחד,
אז נתחיל, בתאילנד כמות מטורפת של זונות, בחורות צעירות שבאות להתפרנס וימכרו את גופן גם בשביל 70-100 שקל (700 בהאט) לקוויקי .
אז זה כולכך קל בתאילנד, בוא נגיד שאני לא הלכתי עד הסוף עם זונות (מעדיף לשמור על האיבר עדיין בחיים), אני לקחתי מסאגים עם הרפיות של מציצות,
אז זה הולך ככה, אתה מסתובב בתאילנד , יש מלא מכוני מסאג'ים ברחוב שהבנות יושבות בחוץ וצועקות מסאג כל הזמן, אתה נכנס סוגר עם מסאג עם שמן שעולה 300 בהאט, ובאמצע המסאג אתה סוגר איתם הכל, אני תמיד הלכתי על מציצה ב1000 בהאט, לא הייתי מוכן לשלם יותר, וגם ביקשתי שתתפשט ותמיד הן הסכימו, אז בשביל 100 שקל קיבלתי איזה 20 דקות של מסאג עם מציצה, חוויה מטורפת,
לכמובן איך שמגיעים להפעיל ישר טינדר ובדאו, ישר אפשר להכיר בחורות לצאת איתן לבלות ולגמור את הערב במיטה,
אני נסעתי עם חבר ובקוסמאוי הכרנו 2 בחורות דרך טינדר, יצאנו לבלות איתן, ובסוף הערב הן היו חרמניות ורצו לחדר אבל לא רצינו לקחת אותן לחדר כי היינו בחדר אחד וזה היה כבר לילה ולא אפשרות במלון לקחת עוד חדר אז קבענו איתן ליום למחרת ונפגשנו איתן בעבודה שלהן (מלון) והיינו איתן כל היום (יש לאחת מהן רכב) , לקחנו עוד חדר במלון והן באו לישון אצלו, אני הייתי עם הבחורה עוד יום שלם, והבחורה של חבר שלי עזבה למחרת בבוקר כי היתה צריכה לחזור לעבודה, היה מדהים, זיונים בלי הפסקה, היא פשוט היתה חולת מין...
המלצה למי שבקוסמאוי ורוצה להביא מישהי ללילה בתשלום, לכו לגרין מנגו, כמעט כולן שם זונות,
בקיצור תאילנד שווה ביותר, אני עוד יחזור לשם, התאילנדית שלי מחכה לי :)