כ תאילנד - דף 5 - סקס אדיר

תאילנד

41
[QUOTE=neil]תודה לכולם על העזרה.
עוד מספר שאלות על ההתנהגות וההתנהלות בתאילנד.
1. ישנה איזו אמירה (שכנראה די מופרחת) שהתאילינדיות מחפשות אולי "חתן" תוצרת חוץ, האם טבעת נישואין על היד תעזור או תפריע? (ככל הנראה אצל זונות מיקצעיות לא ממש משנה)
2. התשלום, האם מתבצע לפני (כמו בארץ) או אחרי?
3. התאילינדית מעדיפות מגולחים אן שעירים (למטה)? ידוע שהגברים התיאלנדים הם חלקים ולכן אולי מעדיפות שעירים
4. סתם אשמח לדעת כללי התנהלות בסיסים בתאילנד
5. האם חוץ מכל מה שמסופר פה ישנם גם מקומות ורובעים יותר אקסלוסיבים עם בנות מקומיות ברמה גבוה יותר (לא בהכרח זונות מיקצעיות) משהו כמו פיק אפ ברים וכאלו.

אשמח לשמוע מהנסיון של החברים פה
[/QUOTE]

1. אמירה שאין לה קשר למציאות לא מפריע לאף אחת.
2.תשלום רק אחרי-כמו שחברי מעליי אמר אם מישהי רוצה כסף לפני כניראה השירות גרוע-רק נציין שאם הלכת לברפאב ולקחת מישהי לחדרים למעלה משלמים למטה למאמא-סאן וזה בסדר ונהוג.
3. היא תעדיף שתהיה נחמד אדיב וברגע שסגרת סכום כסף לא משנה אם אתה מגולח או שעיר או איך אתה ניראה.
4. אני נוהג להתנהג אליהן כן בכבוד חשוב מאוד לכבד את הבודהה המלך(שרק נפטר) ואת הדת שלהם בכלל. ולא להיות נוכלים( כלומר אחרי שסגרת מחיר-על כל דבר זיון /קנייה אין דבר כזה להתחרט ולהתחיל להתווכח עוד פעם זה נתפס בצורה לא טובה.).
5. לך לאיזור הRCA בבנגקוק מפוצץ בנות גם עשירות ו"רגילות" .

בגדול הייתי מוכן לשלם הרבה כסף להתחלף איתך.
תהנה

תאילנד

42
[QUOTE=החפוז המכני]מה עדיף למטרות סקס: לטוס לתאילנד או להישאר בארץ?[/QUOTE]

מתפלא עליך מחדש כל פעם על השאלות האלה
טוס לתאילנד פעם אחת תחווה בעצמיך תחזור ותספר
מבחינתי עדיף תמיד להיות בתאילנד
לגור שם לא אבל גיחה לחודש פעם בחצי שנה שנה זה הכי מומלץ
גם חוויית טיולים וגם חוויית זיונים זולים
אין נפילות בתאילנד אם נפלת זה 50 שקל מכסימום
אז לך תהנה תחזור ותספר

תאילנד

44
[QUOTE=החפוז המכני]החבר פלאטו,

זה בגלל החבר sds. הוא טען שכל מי שזיין בתאילנד בהכרח זיין קוקסינלים כי מאוד קשה עד בלתי אפשרי להבחין [/QUOTE]

אחי שתדע כלל במועדונים בתאילנד ליידיבוי לא נכנסים בודקים להם תעודות.

אם תלך לברברחוב ו"תיפול" על ליידי בוי הן אומרות שהן ליידי בוי לפני שהן נכנסות איתך לחדר ובאות איתך.
בקטע זה התאילנדים אמינים מאוד.

אל חשש

תאילנד

45
[QUOTE=החפוז המכני]החבר פלאטו,

זה בגלל החבר sds. הוא טען שכל מי שזיין בתאילנד בהכרח זיין קוקסינלים כי מאוד קשה עד בלתי אפשרי להבחין [/QUOTE]

קיבלת תשובה עשר פעמים גם ממני
אין מצב שתתבלבל כי 99 אחוז אם התבלבלת אתה תגלה במוקדם או במאוחר
ליידי בוי בתאילנד ב99 אחוז אם התבלבלת הוא / היא יגיד / תגיד לך
אם לא אז כשתגיע למלון הם לוקחים את התעודה של התאילנדי/ת הם במלון יגידו לך שמדובר בליידי בוי
ואם פיקששו באחוז אחד של סיכוי אז תגלה לאחר שהתפשטת וגם הוא/יא
אז גם זה לא נורה פשוט תהיה לך חוויה שלא תישכח
ואם בכל זאת לא תזרום עם זה תוכל לבטל ולא קרה כלום
אתה פוחד מזה כמו ילד קטן שאין לא נסיון בזיונים
זאת לא הבעיה בתאילנד תוציא את זה מהראש
סע לתאילנד בראש שקט הסיכוי שירצחו אותך באחד ממדינות ארופה או דרום אמריקה
יותר גדולים מזה שתזיין קוקסינל בתאילנד בלי רצונך

תאילנד

46

שמע אין מצב שאתה מתבלבל בין ליידי לליידי בוי,
אתה רואה על הפנים, על הגובה, על הגוף, גרגרת,

מתחיל לדבר איתה/איתו, אני שאלתי כל אחת שיצאתי איתה, עוד שאלתי בטינדר למען הסר ספק,
אם היא מתעצבנת מהשאלה שתלך לחפש, יש עוד כמה מיליונים כמוהה,

בקיצר לא צריך להוציא בגרות בשביל להבין שזה ליידי בוי, אתה שומע בקול שלה/שלו שהוא מנסה להסתיר משהו.

ותמיד לשאול, כמו שאמרו מעליי, הם אומרים את האמת!

תאילנד

47
חפוז יקר יש לך טראומה מליידי בוי ? מה אתה מפחד ? ברור שמזהים אותם גם את היפות כי מזהים את הזיוף המוחצנות והאגרסיביות.ככלל יש להם את הברים שלהם ולא נותנים להם לעלות למועדונים רגילים

תאילנד

48
[QUOTE=parakr33]
שלום חברים
אני כרגע בפוקט ואכתוב מספר חוויות מפוקט ומהצפון
התחלתי את הטיול בצפון,בצ'אנג מאי.
בצ'אנג מאי יש סצינת חיי לילה וסקס די מפותחת.
הייתי בצ'אנג 3 לילות וזיינתי כל ערב.
בערב הראשון,עשיתי טעות של טירון ונסעתי למועדון עם טוק טוק,במועדון היו כ 30 בנות שהמחיר ל90 דקות הוא 2000 באט.
ה 90 דקות כללו אמבטיה שהבחורה מקרצפת אותך בכל הגוף + בודי מסאז',לאחר מכן מסאג' בכל הגוף וזיון.
אני יודע שכתבו על זה הרבה,אבל הבחורות התאילנדיות פשוט אוהבות לתת שירות אלו 90 דקות של פינוק וסקס ללא הפסקה.
לאחר שלמדתי את העיקרון,הייתי מתחיל את היום במסאג' + הרפיה או מציצה,תאי מסאג' או מסאג שמנים.
מחירים לדוגמא,מסאג שמנים 300 באט לשעה+ 150 באט להרפיה או 250-300 באט למציצה.
בערב השני לאחר שהבנתי איפה המועדון שביקרתי פה לילה לפני ,הלכתי עצמאית והמחיר שהיה לילה לפני 2000 באט הפך ל1400 באט כולל בירה או קוקטייל.
סך הכל העברתי 3 לילות בצ'אנג מאי
ביום רביעי הגעתי לפוקט,נחתי ובלילה יצאתי לבנגלה רוד.
חברים החלום בהתגשמותו.
עד עכשיו אני מביא כל לילה בחורה ללונג,הכי יקר עלה לי 1800 באט,הכי זול 1200 באט.
פה קיבלתי מסאג' +זיון ב1400 באט,לדוגמא אתמול בלילה לקחתי מישהי ב22:00 בלילה מהבנגלה,בהתחלה היא רצתה 2500 באט בגלל השעה המוקדמת, לאחר מו"מ ירדה ל1800 באט.הייתה איתי עד בערך 9:30 בבוקר שבאמצע הלילה יצאנו לאוכל,סך הכל היו 4 מספרים וזה רק בגלל שכבר לא יכולתי יותר.
אני חייב לציין שלפני הנסיעה קראתי וחקרתי את כל נושא תאילנד בפורום המבורך הזה.
היה לי קשה להאמין לחלק גדול מהדברים שקראתי,עד שהגעתי בעצמי.
מחר אני עובר לקוסמוי ומקווה שגם משם אוכל לדווח על חויות.
עכשיו לבקשה קטנה,למרות כל המחקר שעשיתי בפורום,לא הגעתי להחלטה על מלון בפטיה.
אשמח לקבל המלצות על מלון לא יותר מידי רחוק מהבלגאן במחיר סבבה,נגיד עד 1300 באט ללילה.
תודה חברים

[/QUOTE]
שלום
חזרתי מהטיול ועכשיו תור הדיווחים.
קוסמוי: מבחינת מחירים סדר גודל של פוקט,נע בין -1000-800 לשורט 1200-2000 ללונג.
יש כמובן יוצאי דופן,למשל בלילה האחרון שלי בפוקט הבאתי מישהי ב 04:00 בבוקר לשורט ב 400 באט אבל זה לא מייצג.
בקוסמוי המבחר הרבה יותר מצומצמם מפוקט,הרוב מתרכז סביב המועדונים וברחובות הסמוכים,כמובן שיש בעוד איזורים אבל הרוב המכריע של הבנות נמצאות באיזור הגרין מנגו ושאר המועדונים.
הבאתי בחורה בת 20 לשורט ב 1000 באט, היה נחמד לא מעבר לזה.
המקום שהכי נהנתי בקוסומוי זה בניאו מסאג' (קימונו מסאג') שמנוהל ע"י ישראלי קצת רחוק מהמרכז,אומרים לנהג מונית קימונו מסאג' והוא לוקח אותם למקום.
המחיר קצת יקר נע סביב 2600 לטיפול הבסיסי עם בחורה אחת ובחדר רגיל ל 60 דקות.
לבסביבות 4000 באט ל2 בחורות בחדר VIP
אני בחרתי בחורה אחת בחדר VIP ופשוט זה בדיוק כמו שרואים בסרטים.
הבחור מקלחת אותך,מסאג' בודי מסאג' אחרי זה היא לוקחת אותך למקלחת ועל מזרון ים ענק עושה בודי מציצה וכל מה שאתה רוצה פרט לחדירה,(גם זה תלוי בכושר המו"מ שלכם)
לסיכום בקוסמוי קצת התאכזבתי,מי שבא נטו לזיין אין לו מה לעשות יותר מידי בקוסמוי.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”