כ zhuzha parties berlin - סקס אדיר

zhuzha parties berlin

1
אוקיי.. אתמול הייתי במסיבת גאנג באנג מבית היוצר של zhuzha, שזה מסיבות נודדות בכל רחבי גרמניה.
אני הייתי במסיבה בברלין. זה הלינק (אם הוא לא עובד פשוט תעשו גוגל ל zhuzha Parties
http://zhuzha.de/images/BER231216.jpg

המסיבה הייתה באיזה בר של סווינגרים... והחוויה... קשה לתיאור.. מספר המשתתפות היה 5. סוזה, קארינה, שרה, סמירה ומנדי... עכששיו כבר לפני שהגעתי ראיתי הרבה וידאוים של סוזה, קארינה ומנדי... הן סוד של כוכבות פורנו סוג בגרמניה ושלושתן קינקיות בטירוף. קיצור הגעתי ב 12. וישבתי עם הבר, דיברנו קצת כולם.. ולאט לאט לקראת 1 התחיל מישהו לעשות סקס עם שרה ממש על הבר. עברו כמה דקות וכל שאר הבנות התפצלו לשני חדרים קטנים ואז התחיל האקשן, האמת שהיחס היה טוב, מקסימום 3 גברים על בחורה והרבה פעמים גם הייתי לבד או שסתם היה מישהו ליד שעשה ביחד. אבל הבנות הם נימפומניות אמיתיות... מנדי סמירה וסוזה השפריצו מלו, כאשר מנדי השפריצה הכי הררבה וכל הזמן, רק נגעת שם והוא דפקה שפריץ, כשזיינתי אותה היה השפריצה הרטיבה אותי לגמרי... ככה עברו להם שעתיים וזיינתי את כולן חוץ משרה שהייתה הכי עמוסה.. אולי כי היא הכי יפה, אבל היא נראתה לי פחות קינקית, וביזבזה יותר זמן בבר בפלירטוט. בזמן ההפסקה מנדי המשיכה לקבל זמן בכל מקום, במסדרון, על הספות בבר... לא יכלה להפסיק. אחרי ההפסקה שוב כולם לחדרים, סוזה עשה דפיקת פה גרון חבל על הזמן וגרגרה שם נוזלים בכמות מטורפת, החדרים הפכו לרטובים מזיעה ומיץ כוס.... לא יאומן.. ולא לכל אחר, מילא נימפומנית אחת... אבל 5... ועוד בלי הפסקה.. מ 12 עד 6... כולן ביחד.. שווה לדעתי יותר ממוסטפה. לקראת הסוף שרה קצת התפנתה הלכה לבר ודווקא היה קליל.. לקחתי אותה בסוף והיה ממש כיף, גם דיברנו הרבה... היא בלגית והיא באה במיוחד מבלגיה כי המסיבות בגרמניה יותר טובות, היא עושה גם מסיבות בבלגיה, קיצור נימפומנית, אבל קשקשנו הרבה והזדייננו בתשוקה, והיה גם מצחיק איתה.. חיבור טוב, וגיליתי שהיא קינקית, אכלה לי את התחת בכוח... כולם כבר עזבו וכל הבנות לבד על הבר אבל היא לא נותנת לי מנוחה, בסוף גם השפריצה... ואז כבר עזבתי, לא היה נעים.. לא נשאר אף אחד חוץ מהבנות האחרות שהיו ממש ליד על הבר..
קיצור חוייה אדירה... מי שמגיע לברלין או לגרמניה שווה לו לברר על המסיבות האלו...
אגב מישהו יותר איפה קונים טיייגר קינג או ויאגרה או משהו דומה בברלין?

zhuzha parties berlin

3
אני רואה שיש להם בשבוע הבא אירוע במרחק של שעה וחצי נסיעה מפרנקפורט (רשטאט)
הדיווח הזה עשה לי חשק ואני מתכוון להגיע
אבל איך זה עובד צריך לכתוב להם? להרשם מראש? או פשוט להגיע?

zhuzha parties berlin

5
בהחלט דיווח מעניין ואשמח לבחון את האירוע בעצמי
מעניין מה תדירות האירועים שלהם בברלין, כי ראיתי ששאר האירועים שמפורסמים כרגע הם במקומות לא מצויירים ברחבי גרמניה

zhuzha parties berlin

6
תודה נמרוד על הטיפ. את הקמגרה עוד לא ניסיתי.
בכל מקרה, אין צורך להרשם לארועים האלו, בברלין בערך פעם בחודש את הארוע של zhuzha. המפגש גאנג בבת ים מאד מהנה אבל בגרמניה כמו בגרמניה הכל יותר טוב. א. במסיבה הזאת לפחות (לא יודע אם זה תמיד ככה) היחס בין בנים בנות היה טוב יותר, היו יותר בנות, כל העסק היה 5 שעות נונ סטופ, והכל עלה 120 יורו. ואתה מקבל 3 דרינקים ללא אלכוהול מהבר (אגב, אני מעדיף ככה שלא יהיה אלכוהול כי לדעתי בגאנגבנגים אחרים זה לפעמים יוצר בעיה) האווירה הייתה ממש סבבה ואתה אשכרה יכל לדבר עם הבנות והם ממש חמודות ונחמדות. זה לא אטמיטיס, הן לא פצצות בנות 20... זה אחרת... האוכלוסיה שבאה הייתה ממש סבבה והיה הרבה צחוקים.

והנה טיפ חשוב מאד - איך מוצאים מסיבות : וגם אתה המסיבות של zhuzha.
אתר kaufmich - אתר מצויין שמכיל הכל- בנות פרטיות, מסיבות, בנות שמגיעות לעיר ספציפית לזמן מסויים, הכל... כל אחד נרשם, לקוחות ובחורות עובדות וכל אחד לעצמו, יש פירוט לכל בחורה מה עושה ומה לא וביקורות שכל אחת מקבלת (לפעמים הם גם נותנות ביקורת ללקוחות) - קיצור גן עדן, מסוכן, אפשר לצלול לשם ולא לצאת :-) שם גם מפרמים מסיבות קטנות יותר (לא אינסומניה, מוסטפה וכדומה) אלא מסיבות קטנות יותר או ממש גאנגבאנג על בחורה אחת (שהיא גם זאתי שמפרסמת) מה שטוב באתר שאתה יכל לשלוח הודעה ולנהל צט עם בחורות ובמקרה של מסיבות גם סוג של להגיד שאתה בא... או לקבל מספר טלפון בצורה פרטים. קיצור שווה, יש שם כל מני וריאציות של מסיבות למי שמאס ממוסטפה

אתר 2 - berlinintim זה יותר כמו אתר פרסום ופחות אתר קהילתי של תקשורת והוא מתייחס רק לברלין, שם גם אפשר למצוא מסיבות ופרטים עליהם- גם של zhuzha אבל גם את כל המסחריים, מוסטפה, אנני פורשה, אינסומניה. בין לבין לפעמים מפרסמים ארועים אחרים, הפקות סרטים שאפשר להשתתף, ארועים של GGG וכל מני כאלו.

למי שיש שאלות אשמח לענות ואם מישהו מגיע לפה אז שידבר איתי אני אשמח להראות גם מה מי מו

zhuzha parties berlin

8
אני דובר גרמנית בסיסית בנתיים. אבל בהחלט אפשר להתסדר עם גרמנית. לא הייתי בהרבה מסיבות וזאת הראשונה של zuhuzha שהייתי. אבל היו כמה תיירים , אבל הרבה פחות ממש שראיתי במסיבות מסחריות יותר... אבל ככה זה יש פחות אנשים יש פחות תיירים. אבל בכל זאת יש, ואני הייתי בעצם תייר ולא מקומי. אגב zuhuzha מדברת רוסית ושאר הבנות דיברנו אנגלית. בכלל נראה לי הם רגילים בגרמניה לזרים שבאים לכל מקום... לא יודע למה התכוונת בשאלה אבל אתה אני לא הרגשתי זר.. להפך, במסיבות שיש יותר זרים הרגשתי זר יותר :-) מסובך להסביר אבל נראה לי קל להבין.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”