אני הייתי במסיבה בברלין. זה הלינק (אם הוא לא עובד פשוט תעשו גוגל ל zhuzha Parties
http://zhuzha.de/images/BER231216.jpg
המסיבה הייתה באיזה בר של סווינגרים... והחוויה... קשה לתיאור.. מספר המשתתפות היה 5. סוזה, קארינה, שרה, סמירה ומנדי... עכששיו כבר לפני שהגעתי ראיתי הרבה וידאוים של סוזה, קארינה ומנדי... הן סוד של כוכבות פורנו סוג בגרמניה ושלושתן קינקיות בטירוף. קיצור הגעתי ב 12. וישבתי עם הבר, דיברנו קצת כולם.. ולאט לאט לקראת 1 התחיל מישהו לעשות סקס עם שרה ממש על הבר. עברו כמה דקות וכל שאר הבנות התפצלו לשני חדרים קטנים ואז התחיל האקשן, האמת שהיחס היה טוב, מקסימום 3 גברים על בחורה והרבה פעמים גם הייתי לבד או שסתם היה מישהו ליד שעשה ביחד. אבל הבנות הם נימפומניות אמיתיות... מנדי סמירה וסוזה השפריצו מלו, כאשר מנדי השפריצה הכי הררבה וכל הזמן, רק נגעת שם והוא דפקה שפריץ, כשזיינתי אותה היה השפריצה הרטיבה אותי לגמרי... ככה עברו להם שעתיים וזיינתי את כולן חוץ משרה שהייתה הכי עמוסה.. אולי כי היא הכי יפה, אבל היא נראתה לי פחות קינקית, וביזבזה יותר זמן בבר בפלירטוט. בזמן ההפסקה מנדי המשיכה לקבל זמן בכל מקום, במסדרון, על הספות בבר... לא יכלה להפסיק. אחרי ההפסקה שוב כולם לחדרים, סוזה עשה דפיקת פה גרון חבל על הזמן וגרגרה שם נוזלים בכמות מטורפת, החדרים הפכו לרטובים מזיעה ומיץ כוס.... לא יאומן.. ולא לכל אחר, מילא נימפומנית אחת... אבל 5... ועוד בלי הפסקה.. מ 12 עד 6... כולן ביחד.. שווה לדעתי יותר ממוסטפה. לקראת הסוף שרה קצת התפנתה הלכה לבר ודווקא היה קליל.. לקחתי אותה בסוף והיה ממש כיף, גם דיברנו הרבה... היא בלגית והיא באה במיוחד מבלגיה כי המסיבות בגרמניה יותר טובות, היא עושה גם מסיבות בבלגיה, קיצור נימפומנית, אבל קשקשנו הרבה והזדייננו בתשוקה, והיה גם מצחיק איתה.. חיבור טוב, וגיליתי שהיא קינקית, אכלה לי את התחת בכוח... כולם כבר עזבו וכל הבנות לבד על הבר אבל היא לא נותנת לי מנוחה, בסוף גם השפריצה... ואז כבר עזבתי, לא היה נעים.. לא נשאר אף אחד חוץ מהבנות האחרות שהיו ממש ליד על הבר..
קיצור חוייה אדירה... מי שמגיע לברלין או לגרמניה שווה לו לברר על המסיבות האלו...
אגב מישהו יותר איפה קונים טיייגר קינג או ויאגרה או משהו דומה בברלין?