כ בנגקוק - דף 3 - סקס אדיר

בנגקוק

22
[QUOTE=החפוז המכני]תודה חבר ומה לגבי המלונות בקוסמוי וקופנגן? אני רוצה מלונות שיאפשרו לי להביא חברות [/QUOTE]

אתה לוקח חדר לבד או ביחד עם חבר או משהו?
בגדול אם תיקח חדר לבד רוב המלונות לא יעשו לך בעיות, מה שמומלץ זה מראש להתכוונן לאזור שתרצה להיות בו בקו סמוי למשל הצ'אוונג או הלמאי, להתחיל לבדוק מלונות בבוקינג, כשמצאת מלון שמתאים במחיר וברמה פשוט תחפש בגוגל
xxxx girl friendly
או
xxxx guest friendly

כש xxxx זה שם המלון, לרוב גוגל יספר לך מה מדיניות המלון לגבי הבאת אורחת, ממליץ ללכת על מלונות 3/4 כוכבים כי הם לרוב יותר משוחררים בגישה וקהל היעד הוא יותר כמוך שמחפש להביא מישהי לחדר מאשר זוגות בירח דבש ומבוגרים עם ילדים שרוצים לישון בשעה 21:00.

אם תרצה כמה שמות של מלונות בקו סמוי אתן לך בפרטי, מעדיף לא לתת יותר מדי פרטים מזהים Approve

בנגקוק

23
חברים יקרים וחרמנים
קניתי כרטיס
אני טס לתאילנד
אני מתרגש
אני חושש
החבר sds ציין שזיין קוקסינלים ושאי אפשר להבחין
זה בגדול התכנון שלי:
בפוקט: אזור פאטונג, בעיקר הטייגר בר והFBI
בקוסמוי: גרין מנגו קלאב
בקופנגן:בהאדרין
בפאטיה: גוגו באראקה (גם אם רק לראות), אינסומניה
בבנגקוק: אינסומניה, סוי ננה, סוי קאובוי, מונה ליזה
אשמח להערות החברים. ומי שרוצה להצטרף שיפנה בפרטי: עוד שבוע וחצי
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

בנגקוק

24
חפוזי היקר והמתוק......
אני מאחל לך נסיעה טובה ומהנה.
הייתי מת לבוא איתך מת ואתה יודע זאת
אך לצערי לא מסתדרבכי
תעשה חיים משוגעים ואל תשכח לתת דיווחים שוטפים
שנונים ומצחיקים כהרגלך בקודש
אוהב אותך.....
בהצלחה

בנגקוק

25
[QUOTE=NATAN455]
[QUOTE=החפוז המכני]תודה חבר ומה לגבי המלונות בקוסמוי וקופנגן? אני רוצה מלונות שיאפשרו לי להביא חברות [/QUOTE]
אתה לוקח חדר לבד או ביחד עם חבר או משהו?
בגדול אם תיקח חדר לבד רוב המלונות לא יעשו לך בעיות, מה שמומלץ זה מראש להתכוונן לאזור שתרצה להיות בו בקו סמוי למשל הצ'אוונג או הלמאי, להתחיל לבדוק מלונות בבוקינג, כשמצאת מלון שמתאים במחיר וברמה פשוט תחפש בגוגל
xxxx girl friendly
או 
xxxx guest friendly
כש xxxx זה שם המלון, לרוב גוגל יספר לך מה מדיניות המלון לגבי הבאת אורחת, ממליץ ללכת על מלונות 3/4 כוכבים כי הם לרוב יותר משוחררים בגישה וקהל היעד הוא יותר כמוך שמחפש להביא מישהי לחדר מאשר זוגות בירח דבש ומבוגרים עם ילדים שרוצים לישון בשעה 21:00.
אם תרצה כמה שמות של מלונות בקו סמוי אתן לך בפרטי, מעדיף לא לתת יותר מדי פרטים מזהים Approve 
[/QUOTE]
אני אשמח לוקח חדר לבד
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”