[QUOTE=דני החרמן]תמיד מפתיע אותי שאין מידע על קולומביה, אז הגיע הזמן לשפוך קצת אור על הנושא:
קודם כל קולומביה זה מקום מדהים!
יש שם אנשים מיוחדים עם אווירה מיוחדת שלא נתקלתי בה בשום מקום אחר. הקולמביאנים הם פשוט עם שאוהב להינות מהחיים ובכללי יש משהו קסום באווירה הלטינית בעיני.
מבחינת מקומות מרכזיים שיש בקולומביה אז יש בקולומביה 3 יעדים מרכזיים: בוגוטה(העיר בירה) מדיג'ין וקרטחנה (כמובן שיש עוד מקומות מדהימים, אבל הם לא כוללים אקשן מהסוג שאנחנו מחפשים ;).
מבחינת המזג אוויר, אז בבוגוטה קריר, במדיג'ין מזג האוויר מושלם ובקרטחנה חם מאוד ולח.
אז ככה מביחנת הבחורות אני מאוד אוהב את הבחורות הקולומבאניות, רובן יתנו לך יחס של GFE, הן נראות מעולה, רוקדות מצוין ומחפשות בעיקר לעשות כיף חיים!!!
אבל ויש אבל גדול! אין לך מה להגיע לקולומביה במידה ואתה לא יודע בכלל ספרדית! עדיף שתיסע לתאילנד!
מה גם שאני ממליץ לך לטוס לפחות לחודש.בנוסף בניגוד לתאילנד ששם הכל קל ואיך שאתה נוחת אתה יודע בדיוק מה לעשות, קולומביה היא פחות ידידותית לתיירים ולוקח איזה שבוע להיכנס לאווירה.
במידה ואתה יודע ספרדית אז יש מספר דרכים להכיר בחורות, אבל לפני זה חשוב לזכור שהבחורות הקולמביאניות מאמינות גדולות בחיזור ורומנטיקה! יש לך סיכוי מאוד טוב למצוא את עצמך עם בחורות מדהימות, אבל אתה צריך להשקיע, בניגוד לתאילנד ששם כל אחת היא זונה במחיר המתאים!
כעקרון אם אתה מחפש לזיין בקלות ובערימות, אז סע לתאילנד, אם אתה מחפש משהו שיש בו יותר מרק לזיין, אז הבחורות הקולומביאניות הם התשובה בשבילך...
מבחינת הקאסות, אז בכל עיר יש קאסה עם הרבה מאוד חברה צעירים בד"כ אחרי צבא (אז שים לב אם זה מפריע לך), בניגוד לתאילנד ששם אתה ישן במלונות הקאסות הם הוסטלים לכל דבר! ואתה יכול למצוא את עצמך ישן בחדר עם עוד 5 גברים(כמובן שאתה יכול רק לבוא לבלות בקאסה ולא לישון, מה שהרבה אנשים עושים), בכללי האופציה הכי טובה שלך היא לשכור דירה, או חדר במלון(המחיר נע ב- 100K-200K קולומביאן), הבנתי שיש מלונות שעושים בעיות להכניס זונות, אז שים לב לנושא זה.
כל יום בקאסה בגדול נראה אותו דבר, מגיעות בנות שרוצות לכייף בשעות הקטנות של לילה, אתה קונה לבחורה שמוצאת חן בעינך סמים/שתיה/אוכל (אתה תישמע הרבה את צמד המילים regalo me שזה אומר בעצם תפנק אותי) ואז אתם נהיים "חברים" ואתה מעביר איתה את הזמן עד שנמאס לך, כמובן שאם נדלקת על מישהי, אתה יכול לקחת אותה איתך לטייל בקולומביה, לצאת איתה למועדנים, ממש כמו חברה(שים לב שבזמן שמישהי חברה של מישהו אחר, אז היא כביכול "תפוסה" לאורך כל התקופה שהבחור הזה נמצא בקאסה, ככה שההיצע יכול להיות בעייתי לפעמים).
בכל קאסה יש מטבח שפתוח 24/7, ואתה בעצם רושם דברים על החשבון ומשלם ב- צ'יק אוט, ככה שמאוד קל לא לשים לב כמה כסף בזבזת.
בוגוטה (קאסה יפתח) -המקום נמצא בשכונת בשם la candelaria שזה מוקם דיי פח ומאוד לא סימפטי להסתובב בו בלילה! הבנות מתחילות להגיע לקאסה בערך ב- 1 בלילה ויש מסיבת טראנסים עד הבוקר.
יש שם בנות שהן זונות ויבקשו ממך כסף בשביל להיות איתן, כ- 150K קולומביאן.
מדיג'יו (קאסה שלומי) - המקום נראה יותר איכותי מקאסה יפתח ,מבחינת המקום, אז הוא נמצא במקום טיפה פחות טוב, מכיוון שצריך לקחת מונית למועדונים ולאיזור התיירות המרכזי( parque lleras), בקאס שלומי אין זונות, ככה שאתה צריך שמישהי תהיה חברה שלך בשביל לזיין אותה.
קרטחנה(קאסה בנג'מין) - שם לא הייתי, אבל ממה ששמעתי זה בית זונות אחד גדול, כל אחת היא זונה והמחיר הוא 150 אלף קולומביאן, לפי מה שהבנתי מסיפורים אז יש שם קטע מוזר של קליקות של בנות ולמרות שאתה משלם למישהי אז אחר כך אתה לא יכול להיות עם מישהי אחרת מאותה קליקה.
חיי לילה
אז מבחינת החיי לילה, החיי לילה של קולומביה מצוינים!!!
חשוב לציין שבקולומביה האקשן הוא בסופ"ש(שישי שבת) ולכן בד"כ מה שעושים הוא שיוצאים לקאסה בימים הרגילים, כי זה המקום היחידי שפתוח אחרי 12 בלילה ובסופ"ש יוצאים לבלות(ואילו גם בדרך כלל ימים יותר חלשים בקאסה, כי גם הבנות של הקאסה אוהבות לצאת לבלות בסופ"ש), מדי פעם יש גם מסיבה שנקראת פינקה, שזו מסיבת טראנסים מטורפת במשך יום שלם.
בוגוטה:
אז בבוגוטה יש איזור בשם ה- zona T שפעיל בסופ"שים, שזהו האיזור העשיר היפה והבטוח בבוגוטה ששם נמצאים כל העשירים והמועדונים, המחירים לא זולים(כניסה יכולה לעלות בין 20-40 אלף קולומביאן) ובקבוק שתייה עם שולחן עולה בין 150K- 300K קולומביאן.
כל יום שלישי יש מסיבה שנקראת gringo tuesday - עם הרבה בחורות קולמביאניות ותיירים, מאוד ממולץ(גם ככה אין משהו יותר טוב בימי שלישי).
מדיג'ין
אחד המקומות היותר כיפים בקולומביה!!!
בסופ"ש כולם נוסעים ל- parque lleras, שכל סופ"ש נראה שם כמו מסיבת רחוב, יש הרבה אנשים ששותים בחוץ ובכללי יש אווירה כיפית ברחובות, פה אני ארחיב טיפה יותר על המקומות:
ה- calle 9 זה מקום עם הרבה תיירים ועם מוזיקת דאפס סטייפ בעיקר, מקום כיפי ודיי זול עם בחורות שהם יותר מהסוג של הבת של השכן ופחות עם המראה הסילוקני שאופייני בקולומביה.
ה- babylon - טוב בימי חמישי, כי יש לבנות כניסה ושתייה חינם.
ה- bendito seas - גם טוב בימי חמישים, כינסה לבנות 15K ולבנים 30K והשתייה חינם (למרות שממליץ לקנות בקבוק, כי השירות בבר דיי חרא) שווה להתמקח בכניסה על דיל עם בקבוק במידה ואתם 5 אנשים ומעלה.
ה- rio sur - קניון שבסופ"שים בקומה השביעית שלו יש כ- 7 מועדונים, המועדון הכי טוב נמצא מאחורי המעלית והכניסה אליו עולה 25K, המקום דיי פנסי ויחסית יקר משאר המקומות למעלה, אבל עם בחורות שוות במיוחד.
ה- vintras - גם מקום עם הרבה תיירים, שיש בו 4 רחבות שבכל רחבה סוג אחר של מוזיקה(המקום טוב, אבל דיי צפוף, כדאי להגיע לשם עם משיהיא, כי דיי מעצבן לזוז שם), הכניסה עולה 25K.
קרטחנה
היתרון שיש שם ים, מבחינת מסיבות לא התחברתי למקום, למרות שיכול להיות שלא חיפשתי מספיק, כי הגעתי לשם עם מישהי, ככה שלא היתה לי מוטיבציה לחפש...
הרבה אנשים שוכרים שם דירה וחיים שם כמו מלכים למשך שבוע, עם עוזרת אישית, שמשבשלת ומנקה ופשוט מביאים את הזונות לשם, מבחינת זונות הבנתי שזה המקום!
מבחינת תחבורה הכי טוב זה להתנייד עם uber, שזה הכי בטוח והכי זול.
טינדר
דרך מעולה להכיר בחורות, אבל תתחיל לעשות לייקים מהארץ(בערך חודש לפני שאתה מגיע), ככה שאתה מגיע תקבע עם הרבה בחורות ותבחר לך את הזאתי שהכי מצאה חן בעינך, שים לב שרוב הבחורות שם הן בחורות רגילות שבאמת מחפשות להתאהב, שזה מוביל לדייטים ולסקס הכי כיף שיש! רק המלצה שלי היא שתנסה למצוא בחורות שהזמינות שלהן לצאת איתך תהיה גבוהה...פגשתי הרבה בחורים שיוצאים עם בחורות, שיש להן ילדים ושעובדות בשעות היום, ככה שהזמינות שלהן היא נמוכה...עדיף לחתוך את הבחורות האלו מראש.
טוב קצת על הזונות:
בגדול יש שם מכוני עיסוי שעובדים בשיטה הבאה:
אתה נכנס ומתיישב ומגיעות בנות, שמציגות את עצמן אחת אחת ואתה צריך לזכור את השם של הבחורה שאתה רוצה, ואחר כך היא לוקחת אות לחדר ושם בדרך כלל יש מסאג' מציצה מקונדמת וסקס קלאסי…
בזמן שהן מציגות את עצמן, חשוב לשים לב איך הבחורה מציגה את עצמה, כיוון שהסיכוי לנפילה קטן משמעותית אם היא מציגה את עצמה עם חיוך ושומרת על קשר עין בזמן הלחיצת יד.
בבוגוטה ההבדל הוא הן באות אליך כולם ואתה צריך להצביע על מי שאתה רוצה (בגדול לא אהבתי, מה גם שהבנות הרבה פחות יפות מהבנות במדיג'ין) והבעיה היא שבצורה הזו, היא שאתה לא יודע איזה בחורה היא בטוח נפילה..
במדיג'ין הייתי בשלושה מקומות:
ה- thi spa - מקום דיי טוב ברמה גבוהה מאוד אבל הוא ניסגר בדיוק לפני שעזבתי(שווה להתעדכן באינטרנט אם הוא ניפתח מחדש), מקום מאוד מומלץ!
ה- energy- הייתי שם פעם אחת, היתרון שם הוא שיש מבחר מאוד גדול, והחדרים יחסית ברמה גבוהה, המחיר הוא 160K לשעה.
ה- new life - הלכתי לשם הרבה בעיקר בגלל שיש שם מבחר עצום של בנות (באותה רמה כמו של ה- energy רק בחצי מחיר) כ- 25 ב- 75K לשעה(בערך 120 שקל), יש הרבה לא יפות, אבל תמיד מצאתי מישהי שווה ברמה של לפחות 7.
המקום והחדרים דיי פח(למרות שבכל חדר יש מראה גדולה על כל הקיר, שזה דיי כיף),הבחורות חמודות ועם שירות טוב, במידה ואתה נותן טיפ של 30K אז אפשר לקבל מציצה בלי קונדום.
תכלס אם זורם לך על מישהי, אז אני מאמין שאתה יכול לבקש ממנה את המספר פלאפון ולצאת איתה בערב למועדון...
תכלס עולם הזנות ממש שונה שם מתאילנד…
יש גם מועדוני חפשנות שפתוחים בלילה שהמומלצים הם ל- la isla ו- fase dos הלכתי פעם אחת ל- fase dos, אבל הכל שם דיי יקר ואתה צריך לשלם 10K לכניסה ו- 170K עולה לקחת בחורה למוטל ליד שעובד עם המועדון ובמידה ואתה רוצה למקום אחר, אז יש תופסת של take out,מה גם שכל פעם אחרי שבחורה רוקדת היא עוברת בין כולם ומבקשת טיפ ואם אתה לא מסכים להביא לה, אז יש כאלה שעושות סיצנות וזה עוד לפני מה שאתה מוציא במועדון על שתיה, ולא לדבר על זה שכל דבר שאתה קונה לבחורה עולה כפול וכל זמן שהיא מדברת איתך היא מנסה לגרום לך לקנות לה דברים(בקיצור אחרי פעם אחת הספיק לי) לדעתי בשביל באמת להינות אתה צריך להוציא בערך 600K שתכלס זה לא כזה הרבה(כ- 200 דולר) אבל שאתה מזיין ב- 100 שקל זה מרגיש לך כמו בזבוז.
יש גם מקום שקראתי עליו שנקרא the mansion, שזה כמו מלון עם בר שמגיעות לשם זונות, ואתה יכול לשבת ולדבר איתם ולסכם איתם על התנאים מראש ובמידה ומתאים לך לעלות איתן לחדר. הבנתי שהמחיר שם יותר יקר, אבל ממליצים ללכת ולהתחיל שם, סוג של נחיתה רכה ובטוחה, אתה מוזמן לחפש ולקרוא על המקום...
בנסוף ב parque lleras יש הרבה בחורות פרטיות עובדות (גם הן במחיר של 150K) מה שכן אתה יכול לצאת לבלות איתן ואחר כך לקחת אותן אליך למלון או לדירה.
לגבי קרטחנה, אז שוב אין לי הרבה מידע, כי פשוט הייתי שם עם איזה מישהי שבוע שלם…
בקיצור הייתי ממליץ לך ללכת לשם להרבה זמן, מינימום חודש…
שים לב שרוב החברה שמגיעים לשם הם חברה אחרי צבא, ככה שאם אתה מעל גיל 35, כנראה פחות תתחבר לאווירה בקאסות, מה גם שלא ראיתי הרבה בחורות צעירות שיוצאים עם גברים ממש מבוגרים, כמו שרואים בתאילנד.
[/QUOTE]
תודה חבר על המידע אני בן 24 מת על מסיבות טראנס וגם על התחת הקולומביאני. יש לי חולשה לטוסיק גדול ומועגל האווירה בקולומביה שונה מתאילנד כי תאילנד סוענת 24/7 ואין חשיבות לימים שאת זה אני אוהב .נראה לי שאני פשוט יטוס לשני המקומות לתאילנד ולקולומביה אחד אחרי השני וזהו פשוט מרגיש חייב לחזור לתאילנד וחייב לבקר בקולומביה . קולומביה לפי המחירים שפרסמת פה קצת יקרה יותר מתאילנד במעט .בעיקר בשכירות של דירה 100 שקל לפחות ליום זה הרבה . תאילנד חצי מחיר 50 ליום אני כמובן נוסע לתקופה אין לי מחויבות פה לעבודה או לדירה לימודים ולא לאישה . אני בנאדם חופשי שעובד כדי להנות מהחיים