כ בחורה לחודש בתאילנד - דף 2 - סקס אדיר

בחורה לחודש בתאילנד

11
תקשיב, גם אני חששתי המון בהתחלה וחשבתי כמוך שאולי עדיף לסכם עם איזו אחת ולזרום עם זה, אבל זה כלכך כיף לעשות מה שבא לך שם, להחליט באותו רגע שאתה לוקח מישהי, להחליט כמה שעות אחרי שהיא פחות מעניינת אותך ואחרי יומיים פתאום להגיד וואלה היה לי נחמד איתה ננסה שוב זורם כלכך בכיף ובקלות, אתה לא צריך להיות יפה ולא חכם, קצת נחמדות וכסף בכיסים מסדרים שם הכל.

תיקח בחורות ללונג טיים תשלם אפילו קצת יותר מהמקובל ותיקח אותן בצהריים עד למחרת, עשיתי ככה כמה פעמים הראו לי את מיטב המקומות שבחיים לא הייתי מגיע אליהם בתאילנד, טיולים פינוקים, הכל הן יראו לך עם התמורה הנכונה, יש אחת שהכניסה אותי לאיזה מקום שהייתי בו פעמיים לבד, העבירה אותי דרך שתי מקומות בפנים שלא הייתי חושב בחיים לעבור ופתאום מצאנו את עצמנו על מסעדה באמצע מזח בחוף בפטאייה, מקום מדהים שלא הייתי מגיע אליו בחיים, תוכל לקבל מלא חוויות כאלו, מציע לך לא להתקבע.

קצת תאיפרינדלי, קצת באדו ובעיקר טינדר ואתה מסודר אפילו אם לא בא לך לצאת מהמלון כדי שהיא תבוא, רק חשוב שתסכם איתה מראש שזה לזמן ארוך ומאוד חשוב שתבהיר לה שאם פתאום בא לה ללכת אחרי שעתיים אתה תשלם ממש ממש מעט, נניח שהיא רוצה 2000 באט אחרי מיקוח על לונג טיים מהצהריים עד לבוקר שלמחרת אתה אומר לה שהיה והיא מחליטה ללכת אחרי שעתיים היא תקבל 700, שיהיה ברור מראש, שלא יהיה שווה לה לבוא ולדפוק לך ברז אחרת הן אוהבות להרוויח את הערב אפילו שהן סיכמו על לונג, שים לב לזה.

בחורה לחודש בתאילנד

14
אין שום סיבה לקחת בחורה לחודש בתאילנד.

אם אתה מחפש מישהי לזמן מעט ארוך... קח אותה ליום או יומיים... או שלושה, מבטיח לך שאחרי זה בעצמך כבר תרצה להחליף למישהי אחרת :)

בכל מקרה תעשה מה שבא לך... בכסף אתה קונה שם הכל... הבחורות שם מבינות את העסקה ומצפות לכסף.

אגב, כשבחורה לא מצפה ממך לכסף, אתה צריך להיות מעט מודאג, כי אז היא מצפה למשהו "רציני" ולא לחודש... אלא שאולי תוציא אותה מהחור שבו היא חיה ותביא אותה לפה...

ולכן, בתאילנד, עדיף לך ללכת על משהו קצר... ולא משהו ארוך ומחייב.

בחורה לחודש בתאילנד

15
אתה בשוק ורוצה לקנות לחודש ? כדאי שתשנה את הגישה שלך .תלך תכיר כמה הרי לא תיקח לחודש את הראשונה שתראה.תנסה להיות בקשר לפני באתר כמו תאי פרנדלי האם יש לה עבודה נורמאלית האם יכולה לבוא איתך? בפאטייה אין בעיה רובם זונות חלקם גם עובדות במספרות או חנויות ומשלימות הכנסה אבל לא יעזבו את העבודה לחודש בשבילך.ואים ימאס לך אחרי שבוע ? איזה גיל אתה מחפש ? הצעירות יכניסו אותך לסרטים ואז גם תתאהב וכו המבוגרות יותר רגועות[אני מתכוון 30-35].בכל מקרה תכבד אותה אל תתקמצן אבל תדע לשים את הגבול
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”