כ Happy garden - סקס אדיר

Happy garden

1

לפני כחודש ביקרתי במועדון נחמד שנקרא HAPPY GARDEN ששמו לא אוזכר בפורום באזור מנשנגלדבאך גרמניה.

מדובר במועדון בסדר גודל בינוני שנמצא ליד עירייה קטנה בשם Unrath. עדיף להגיע עם רכב כמובן אבל אם אתם מתניידים בתחבורה ציבורית אז: שלוש תחנות רכבת מהתחנה המרכזית במנשנגלדבאך ומונית מתחנת הרכבת למועדון (20 יורו) ואתם שם.

המועדון מאובזר ברמה הגבוהה ביותר: מתחם בר עם ספות, חדר אוכל עם ספות, סאונה, בריכה, קולנוע, חדר מסאזים, אוכל ושתייה חופשי [בירות ושתיה קלה] אלכוהול בתוספת תשלום.

המתקן עצמו חדש ויפה והחדרים חדשים ונקיים.

הרעיון דומה ליתר המועדונים המוכרים בגרמניה. תשלום בכניסה 50 יורו ולכל סשן 50 יורו נוספים.

הליין אפ מאד מגוון תוכלו למצוא שם רומניות, גנאיות, רוסיות, גרמניות וסוגים וצורות שונות של גברות צעירות.

הגעתי לשם בשעות אחה"צ המאוחרות ויצאתי באזור השעה 20:00 לפני שהתחיל כל הבלאגן וחבל.

מאחר שהייתי בלחץ זמן נכנסתי עם שתי רומניות שהיו בינוניות מאד בשירות וגם במראה. לא משהו לספר לפורום...

אני כן מוצא לנכון להמליץ על המקום כי אני חושב שיש לו המון פוטנציאל ולדעתי מי שיבלה שם

Happy garden

4
אני, בניגוד למרחיב ישבנים, דווקא אהבתי מאוד את הדיווח, לא מכיר את המקום, וזה נחמד לדעת עם מקומות נוספים.

לדעתי צריך להיות פתוח לדברים חדשים ולא להיתקע רק על פרנקפורט.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”