כ סבו סיטי פיליפינים - סקס אדיר

סבו סיטי פיליפינים

1
או קיי נדלג על מנילה {אחזור אליה אם תביעו ענין} ונעבור לסבו סיטי לא אתעכב על יופיו של המקום וסביבתו האוכל הטעים והאנשים שסוף סוף דוברים שוטף בשפתי אנגלית ונקפוץ ישר למנגו סקוור לאזור השופינג מול ודאוןטאון שם נמצאות המציאות במסה בגיוון באור שפחות מטעה ובשקט יחסי שעוזר למשא ומתן . הגעתי לכאן לפני 3 ימים ואודה זה עולה על כל הצפיות שלי האישיות שפה יש בנות יפות ונחמדות יש הן נקיות ונשיות .כמובן יש מכוערות רבות אך בשוק הבלתי נדלה עם סבלנות וציד נכון תמצא הכל וגם בכך יש הנאה לא קטנה תכלס מחזרים אחריך.תראו המצב הוא כזה הסתובבתי בברים במועדונים וזה היה דומה להפליא לתאילנד שהייתי בה 12 פעם .אך הרחובות להבדיל מפטאיה מלאים בלילה מכל טוב ופרילנסריות שהכל הולך אליהן. הסתובבתי ב1 בלילה מוצש במנגו סירקל לכיוון דאון טאון ואחרי כשעה של שיחות והתבוננות ברבות מהפיליפיניות ראיתי בחורה עם פנים יפות להפליא חיוך עדין והתחלנו לדבר ביקשה 2000 ללונג הצעתי 1000 וסגרנו על 1500 במלון היה פשוט כמו שאני אוהב מרי נישקה ליטפה ליקקה התגפפה והזדווגה כחתולה קטנה ומיוחמת.ציצים קטנים אך קשים וזקורים ישבנה חטוב לבן להפליא ומזמין ופותה ורדרד קטנטן ועסיסי. היא איתי עד עכשיו יום 3 1200 פזו כל יום וכל ההוצאות עלי הנאתי בינתים סבבית לגמרי. הלילה אשדלה לצרף עוד חתולית למען הגיוון ולמען החוויה נראה אם תסכים אם לא איך אומרים אצלינו השוק מוצף ואינגלס סיטי מחכה לי?

סבו סיטי פיליפינים

5
תקרא מה כתב זה שמעלי - זה בדיוק נכון.

אין מה להשוות את פאטיה לאנג'לס סיטי, אולי חוץ מהרוח של המקום. אם אתה מחפש משהו כמו פאטיה, טוס לבנגקוק וקח מונית לפאטיה, תהנה הרבה יותר מאשר באג'לס סיטי, אישית אני מעדיף את בנגקוק על פתאטיה, אבל זה כבר עניין של טעם.
אין לי מושג לגבי בורקאי.

סבו סיטי פיליפינים

9
וויתרתי על אנגלס סיטי אבל סבו וסביבותיה ממש מעניין ומבחינת הבנות יותר יפות ונשיות בעיני מהתאילנדיות ובטח פחות ערמומיות מהן! יצא לי להיות עם מרי ועוד אחת והיה פשוט יום שבת מהמם איתן. מנילה לא משעממת בכלל המון ענין וסקס זמין בלי סוף כמעט .הייתי רק יומים ובטח אחזור בסוף .נראה לי שאקח את מרי ואסע מחר לשבוע בבוהול . ככלל השהיה איתה מענגת. זה לא התאילנדיות שישר מדליקות טלביזיה מפטפטות בטלפון וככלל די תפסו תחת בשנים האחרונות.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”