כ באנסקו בולגריה - סקס אדיר

באנסקו בולגריה

1
שלום לכולם,
אני טס מחר לבאנסקו לטיול סקי והשאלה שלי (ברורה מעליו :) ) מישהו היה שם לאחרונה ויכול להמליץ או שיש לו אזהרה לגביי מסאז'/מועדון חשפנות/נערות עובדות?
ראיתי שהיו פרסום בנושא אבל הם לא הכי מפורטים וגם דיי ישנים.
תודה.

באנסקו בולגריה

2
המועדנוי חשפנות שם פועלים בחורף כשבקיץ כולם עוברים לבורגס. יש שם כמה "מועדוני חשפנות". שכחתי את שמם.
אחד, בו הכניסה בתשלום, 10 לבה, הבנות עושות סקס בחדר צדדי ב 150 לבה בערך. אפשר לשכנע לפעמיים עד חצי שעה. לא שווה, כל כך, אין אופציות לתנוחות ואין הרבה שיתוף פעולה.
בשני, שהוא יותר בית זונות ממועדון חשפנות, הכניסה חינם ויש אפשרות למספר מהיר בחדר צדדי ב 100 לבה שזה בערך 200 ש"ח או ב 180 עד 200 שעה אצלך בחדר. שווה להתמקח ולסגור את כל הפרטים מראש.
הכל מסחרי, מציצה עם גומי, לא נראה לי שמישהי עושה משהו שדומה ל gfe. מה שכן, יש שם כוסיות צעירות למדי.
לא ניסיתי יותר מידי אז אם יש לך סיפורים טובים שתף כשתחזור.

באנסקו בולגריה

4
כבר 3 ימים מאז שחזרתי ועדיין לא פרסמו את התגובה האחרונה שלי....
בכל מקרה, הלכתי לנסות.
לצערי זה היה היום האחרון שהמועדונים פעלו בונה הנוכחית, נכנסתי קודם לאפרודיטה, מקום קטן מאאווד.
היו שם 2 בחורות ו5 לקוחות כולל אותי, הבנות התיישבו על 2 אנגלים ולאזזו מהם.
ריקוד לא ראיתי הם רק קישקשו בזמן שהמלצרית דחפה משקאות לבנות והכריחה את הלקוחות לשלם, ברחתי מהר.
אחרי זה נכנסתי ל גוגו גירלז, כניסה עולה 10 לב שזה בערך 20 ש"ח, שם היו 5 בחורות, 1 מבוגרת עוד אחת עם פנים מוזרות 2 נחמדות ואת האחרונה לא ראיתי.
השוס הגדול שהייתי לבד שם!! היו שם עוד 2 זוגות אבל הם ישבו בפינה ולא היו קשורים לנעשה במקום, כל בחורה עלתה לבמה ואז באה אליי חיוך גדול
בסוף החלטתי שאני רוצה חוויה חדשה ולקחתי 2 בנות למציצה בחדר פרטי (160 לב=320 ש"ח בערך)היה נחמד אבל לא יותר מזה.
צריך לנסות שוב בשיא העונה...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”