כ דיסלדורף - סקס אדיר

דיסלדורף

5
בדיסלדורף ובסביבה יש מועדוני הכל כלול.
בשני ביקורים שם בעבר הייתי בשני מועדונים saskia farell ו intim אין לקדם אתרים. שניהם מארגנים מסיבות סקס ויש להם אירועי גנג בנג. נריך לבדוק באתרים שלהם לפרטים מדוייקים. תגגל את השמות שלהם. שווה לנסות. גם אם זה לא ממש הקטע שלך חוויה מעניינת

דיסלדורף

6
מקרה שקרה לי אתמול עם בחורה יפנית זיינתי אותה עם קונדום וכשגמרתי בתוך הקונדום המשכחתי לזיין והקונדום נקרע לי מה הסיכוי להדבק מאיזשהו מחלה ??

דיסלדורף

7
HIV - סיכוי אפסי!

מחלות אחרות יש סיכוי יותר גבוה.

[QUOTE=assaf24]מקרה שקרה לי אתמול עם בחורה יפנית זיינתי אותה עם קונדום וכשגמרתי בתוך הקונדום המשכחתי לזיין והקונדום נקרע לי מה הסיכוי להדבק מאיזשהו מחלה ??

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

דיסלדורף

9
את רוב המחלות מרגישים לבד תוך כמה ימים (הפרשות מאיבר המין, חום או פריחה חזקה וגירודים), מקסימום תוך שבועיים - שלוש.

לגבי- HIV (איי.דס), הסיכוי שואף ל-0. זאת מחלה שקשה מאוד להעביר מהאישה לגבר ביחס מין לא אנאליים!

[QUOTE=assaf24]אני צריך לחכות חודש בשביל לעשות בדיקת דם ובדיקת שתן ?? או שיש עוד בדיקות ? [/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

דיסלדורף

10
בנוגע לדיסלדורף, מי שלא רוצה להתחיל לנסוע רחוק, הייתי מתמקד בשני מועדוני FKK המגנום והליוניג רום. לדעתי הם הכי טובים והם ממש קרובים - אפשר לקחת מונית.

החיסרון של הליוינג רום זה הקטע של הסיגריות, המקום קטן והן כולן מעשנות - זה פסיכי לגמרי.

המגנום יותר רגוע, גם מקום יותר יפה, ולדעתי באותה רמה של בחורות.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”