כתבה שהייתה באולפן שישי על חיי המין בבוקרשט
2וואלה לא מצאת חן בעיניי בכלל המזרחיים האלו. אבל בדבר אחד הם צדקו והרגיזו את האישה הישראלית...הישראליות לא זורמות ובחו''ל יותר קל, האמת התפוצצה בפנים של האישה הישראלית וטוב שכך.
גם דנה וויס אמרה שלא כל הגברים מתנהגים ככה.
בכל מקרה, מעניין אותי לפגוש את הנשים שלהן ומה הן אמרו אחרי שראו תכתבה, כי אני רואה פה פוטנציאל לבגידה וגירושים בעתיד.
גם דנה וויס אמרה שלא כל הגברים מתנהגים ככה.
בכל מקרה, מעניין אותי לפגוש את הנשים שלהן ומה הן אמרו אחרי שראו תכתבה, כי אני רואה פה פוטנציאל לבגידה וגירושים בעתיד.
3השתיה מהבוקר עד הלילה נראת רע מאוד והיא פוטנציאל לבעיות לא חיוביות לדעתי היא הבעיה העיקרית בכול הסרטון
מעבר לזה שיסעו ויהנו ממוסיקה מועדונים וסקס זה הגיל .
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.
4כאחד שהיה ברומניה לפניי 4 5שנים. רומניה הייתה נדירה. סקס זמין וזול עם כוסיות במכונים. המועדונים היו מלאים בבנות רומניות פצצות והיה אפשר לדבר איתן ולהזמין אותן למשקה.
יצא לי לבקר שם לפניי שנה וחצי והמקום הרוס. בכל מועדון אתה מרגיש כאילו אתה במועדון בישראל. המחירים במכונים גבוהים ברמה מטורפת. אז מה ששידרו בכתבה זה לא נכון באמת. הכל יקר
יצא לי לבקר שם לפניי שנה וחצי והמקום הרוס. בכל מועדון אתה מרגיש כאילו אתה במועדון בישראל. המחירים במכונים גבוהים ברמה מטורפת. אז מה ששידרו בכתבה זה לא נכון באמת. הכל יקר
5כשמחירי הטיסות לחול יורדים,והמחיר לבחורה עובדת בארץ עולה,הרבה עושים את אותו החישוב. לא שווה לזיין בארץ כאשר מזרח אירופה כל כל קרובה,זולה והבחורות שם בכמה רמות מעל מה שיש פה,גם ביופי וגם באופי.
6בדיוק לקסר. כל המקומות מתחילים להיות ממוסחרים. זה התחיל מתיאלנד והמשיך למזרח אירופה.
לגביי השפות בארטמיס יש שם אפילו את השפה עברית חח. אז זה אומר המון.
אם פעם הקפידו שם על היחס והשירות. היום זה מתחיל להיות תיקתוקיה אלא אם שילמת הרבה מעבר למחיר הבסיסי
לגביי השפות בארטמיס יש שם אפילו את השפה עברית חח. אז זה אומר המון.
אם פעם הקפידו שם על היחס והשירות. היום זה מתחיל להיות תיקתוקיה אלא אם שילמת הרבה מעבר למחיר הבסיסי
7הבעיה עם רומניה היא שבגלל הטיסות הזולות והקצרות הרבה מאוד ישראלים טסים לשם גם בשביל הקזינו, ולרוב זה חומר אנושי לא משהו, שגורם נזק לכולנו.
אני יודע שחלק מהכתב היה מבויים, אבל האנשים לא היו מבויימים והם אמרו דברים אמיתיים (למשל ההוא שסיפר שהיה צריך לשחד את אשתו ב 5000 ש"ח בזבוזים וטיסה לברצלונה כדי לנסוע ... כבר יותר זול לקחת נערת ליווי:)
8לפניי 4 שנים נכנסו בבוקרשט למכון נעמדו שם 10 פצצות שהתחחננו שניקח אותן (ברמה שלא ידעתי אפילו את מי לבחור) . המחיר היה אז 250 שקל לשעה שלמה וכולל פינוק אמיתי. סע היום לאותו מקום אתה תראה שהמקום מפוצץ והמחיר כמעט הוכפל.שכחתי את השם של המקום אבל כל נהג מונית מכיר אותו שם
9אני הייתי ברומניה עם חבר לפני יחסית הרבה שנים .
אז באמת המחירים היו מצחיקים והבנות זמינות בכל מלון ובכל בר.
אני חייב לציין דבר אחד - הרומניות היו פשוט יפיפיות . חלקם גם עם גוף מושלם .. אבל מה שבלט יותר מהכל זה ,כמה שהן יפות.
אז הכל היה יותר מאולתר וזורם והרבה מהן היו בנות צעירות שחפשו השלמת הכנסה (על ידי הכנסה...) ולא ממש מקצועיות ובטח לא יבוא מכל מיני ארצות אחרות .
אז הכל היה יותר מאולתר וזורם והרבה מהן היו בנות צעירות שחפשו השלמת הכנסה (על ידי הכנסה...) ולא ממש מקצועיות ובטח לא יבוא מכל מיני ארצות אחרות .
אבל כמובן שהיום הכל שונה ,ממוסחר ולפי מה ששמעתי מאחרים ,כבר לא זול בכלל.
לצערנו ... עולם שהולך ונעלם בקצב מהיר והרבה ""בזכות"" הישראלים סטייל אורן חזן שהפכו את הכל לעסק.
לצערנו ... עולם שהולך ונעלם בקצב מהיר והרבה ""בזכות"" הישראלים סטייל אורן חזן שהפכו את הכל לעסק.