כמובן התבלבלתי והתכוונתי שהחוק יאסור למין אוראלי חשוף ע״י נותנות שירותי מין בתשלום
לא ידוע לי על חוק שנכנס כבר לתוקף, אני מסתמך רק על מה שאני קורא בעיתונות, אז זה לא משנה כמה זמן גרת בברלין, אלא האם אתה מדבר על עובדות או שמועות.
ארחיב לספקנים שבינינו:
ארחיב לספקנים שבינינו:
ב-1 ליולי יכנסו לתוקף שורת חוקים בנוגע למתן שירותי מין בתשלום בגרמניה.
התקנה המדוברת ביותר שנוגעת לכלל המיינסטרים של התחום היא איסור על מתן אוראלי ללא גומי, לכן הכתבות מתמקדות בהסבר על תקנה זו, כי זה משהו שנוגע כמעט לכל צרכן מין ולא למשוגעים שבינינו שהולכים לזיין ללא הגבלה
התקנה המדוברת ביותר שנוגעת לכלל המיינסטרים של התחום היא איסור על מתן אוראלי ללא גומי, לכן הכתבות מתמקדות בהסבר על תקנה זו, כי זה משהו שנוגע כמעט לכל צרכן מין ולא למשוגעים שבינינו שהולכים לזיין ללא הגבלה

החוק מתמקד בעוד דברים כמו מה שאמרתי ועוד כל מיני דברים כמו איסור על לינה של הבנות באותו מבנה בו ניתנים שירותי המין כדי למנוע מראית עין של סחר בבני אדם...
ניתן לקרוא בכתבה כאן:
http://m.dw.com/en/germany-plans-new-law-to-protect-prostitutes/a-19020747
ואף אצטט חלק ממנה:
״The regulation would also prohibit practices and "offers often called 'flat-rate sex' or 'gang bangs.'"״
עוד הוכחה לבאות היא שמוסטפא פתח לפני כחודשיים בבניין שלו דירה נוספת בשם Venus palace (כמעט כל הצוות חופף לדירה העליונה) שפועלת מתחת ל-erlebniswohnung
בדירה חדשה ניתנים שירותי מין בצורה יותר מסורתית בסגנון fkk וזה לדעתי מבשר על זה שמוסטפא מנסה לרקום תוכנית ב׳ למקרה שלא ניתן יהיה לתחמן את החוק החדש...
אולי אם הוא ייקח סכום תשלום בכניסה ו-1€ עבור כל סשן זה לא ייחשב flatrate, מי יודע, ימים יגידו...
[/QUOTE]ניתן לקרוא בכתבה כאן:
http://m.dw.com/en/germany-plans-new-law-to-protect-prostitutes/a-19020747
ואף אצטט חלק ממנה:
״The regulation would also prohibit practices and "offers often called 'flat-rate sex' or 'gang bangs.'"״
עוד הוכחה לבאות היא שמוסטפא פתח לפני כחודשיים בבניין שלו דירה נוספת בשם Venus palace (כמעט כל הצוות חופף לדירה העליונה) שפועלת מתחת ל-erlebniswohnung
בדירה חדשה ניתנים שירותי מין בצורה יותר מסורתית בסגנון fkk וזה לדעתי מבשר על זה שמוסטפא מנסה לרקום תוכנית ב׳ למקרה שלא ניתן יהיה לתחמן את החוק החדש...
אולי אם הוא ייקח סכום תשלום בכניסה ו-1€ עבור כל סשן זה לא ייחשב flatrate, מי יודע, ימים יגידו...
לא מעניין אותי שום חוק העיקר שלא יקחו את גאנג באנג בברלין !