כ מידה על INSOMNIA ברלין - סקס אדיר

מידה על INSOMNIA ברלין

1
קראתי הרבה על ברלין אבל לא מצאתי מידעה על INSOMNIA. האם קשה להכנס? חייבים קוד לבוש רגיל? איזה ימים מומלצים? מה האקשן בפנים ואיך הוא לעומת הדירה של מוסטפה? האמת שאני רוצה לקצת יזיזה שלי שגם רוצה לבוא.. בגלל זה חשבתי על אינסומניה.. הדירה של מוסטפה לא נראת לי מתאימה למקרה הזה...
כל מידע יעזור ומבטיח לדווח על כל חוויה מיוחדת מברלין :-)

מידה על INSOMNIA ברלין

4
[QUOTE=רונלדו]בקשר לאינסומניה , אני יודע שימי חמישי זה ערב כמו חילופי זוגות , כמובן שרובן שם זונות בתשלום שמתמזגות
עם האנשים ומכניסים גם בודדים לא חייב זוגות. אין קוד לבוש מיוחד כי יש בפנים מעין אורגיה המונית והלבוד היחיד שם הוא מגבת
על החלציים. אולי מישהו יודע לגבי ימי ראשון אם מכניסים בודדים,למסיבת סקס וחילופי זוגות.?
[/QUOTE]

לא הבנתי דבר אחד. אם זה זנות במסווה של מסיבת חילופי זוגכות, אז גבר בודד שמגיע משלם רק בכניסה או על כל בחורה שהוא שוכב איתה ? הרי היא באמת זונה ולא בחורה אוהבת מין ואורגיות באמת....

מידה על INSOMNIA ברלין

5
[QUOTE=רונלדו]בקשר לאינסומניה , אני יודע שימי חמישי זה ערב כמו חילופי זוגות , כמובן שרובן שם זונות בתשלום שמתמזגות
עם האנשים ומכניסים גם בודדים לא חייב זוגות. אין קוד לבוש מיוחד כי יש בפנים מעין אורגיה המונית והלבוד היחיד שם הוא מגבת
על החלציים. אולי מישהו יודע לגבי ימי ראשון אם מכניסים בודדים,למסיבת סקס וחילופי זוגות.?
לגבי המקום של מוסטפה שהיה המקום הכי שווה לדעתי בברלין למי שלא מפריע סקס ליד כולם... אז המקום הזה נהרס לגמרי
ודעך טוטלית, הבחורות שם מבוגרות ,לא יפות ובקושי יש 4-5 בנות במהלך היום. אם נסעתי לברלין במיוחד למקום של מוסטפה
אז בביקור הבא אני כבר אדלג על המקום הזה

[/QUOTE]
ראיתי באתר של אינסומניה, יש אירוע שגבר משלם עליו 10 יורו ואירוע אחר שגבר משלם עליו 80 יורו, מה ההבדל בין האירועים ?

מידה על INSOMNIA ברלין

6
באניסומיה לא כל מסיבה מוגדרת מסיבת סקס. באתר שלהם יש לכל ארוע סרגל מידה שקצה אחד שלו זה מסיבת ריקודים והאחר מסיבת סקס. 10 יורו זה בדרך כלל למסיבות ריקודים ( זה לא שאסור להזדיין זה פשוט לא באג'נדה )
its 4 in the morning the end of December

מידה על INSOMNIA ברלין

7
[QUOTE=נימרוד_M]באניסומיה לא כל מסיבה מוגדרת מסיבת סקס. באתר שלהם יש לכל ארוע סרגל מידה שקצה אחד שלו זה מסיבת ריקודים והאחר מסיבת סקס. 10 יורו זה בדרך כלל למסיבות ריקודים ( זה לא שאסור להזדיין זה פשוט לא באג'נדה ) [/QUOTE]
נו ושילמתי 80 יורו, מה ההמשך? אתה יכול לשגול כל מי שנמצאת שם ופנויה או צריך לשלם בנפרד לכל בחורה על כל אקט בנוסף ?

מידה על INSOMNIA ברלין

9
[QUOTE=נימרוד_M]תשלום חד פעמי. ושום דבר לא מובטח לך. זה מועדון לא FKK ולא בורדל. כלומר אם לא קיימת סקס אין לך זכות להתלונן. בפועל זה עובד. ימי רביע מ 14 טובים במיוחד. [/QUOTE]
שני שאלות
1. הבנתי שפשוט צריך להיות בחור חתיך באינסומניה על מנת לזיין, אבל מהמבט שלך, כל הגברים שם זיינו ? גם המכוערים?

2. הדבר הזה נכון גם לגבי המועדון קיט קט?

מידה על INSOMNIA ברלין

10
[QUOTE=נימרוד_M]תשלום חד פעמי. ושום דבר לא מובטח לך. זה מועדון לא FKK ולא בורדל. כלומר אם לא קיימת סקס אין לך זכות להתלונן. בפועל זה עובד. ימי רביע מ 14 טובים במיוחד. [/QUOTE]

לא מבין את זה.... נכתב ש"כמובן שרובן שם זונות בתשלום שמתמזגות עם האנשים ומכניסים גם בודדים לא חייב זוגות. " ואתה כותב ש" ושום דבר לא מובטח לך. זה מועדון לא FKK ולא בורדל. כלומר אם לא קיימת סקס אין לך זכות להתלונן. ", זה ממש דאבל זונה, הבחורה עובדת כזונה ואין זיונים ?
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”