לאחרונה הייתי במוסקבה, היה קצת משעמם והחלטתי למצוא מישהי לבלות אתה ערב 

שלא ייצא כמו בפעמים הקודמות שאתה מזמין מישהי אחת ומגיע אחרת (כנראה בגלל שהכתובת היא מלון...), החלטתי להגיע לדירה של בחורה
חרשתי במספר אתרים עד שמצאתי מישהי שמוצאת חן בעיניי ושמה ויולטה (vitaliya):
http://r.intimcity.com/indi/anketa521554.htm
האתר ברוסית, אבל בטוח תמצאו דרך לתרגם, במיוחד שאין בעיה לאתר מספר שלה
, והמקום די במרכז העיר

תמונות אמיתית, דרך אגב
מגיע למקום, מצלצל אליה, אומרת לי מה קוד לדלת, עולה לקומה ראשונה
בחורה באמצע-סוף שנות ה-30, נמוכה, רזה, ספורטיבית, פחות מ-50 קילו, חזה קטן (באתר כתוב מידה 3, אבל זה דבר יחיד שלא מדויק)
קודם סוגרים ביננו מה בתפריט (שעה ב-5000, כל תוספת 2000), קצת צחוקים, שולחת אותי להתקלח, מזכירה לעשות את זה היטב 

חוזר, מתיישב על המיטה, היא ניגשת אלי, מתחילה בליטופים ונשיקות, משכיבה אותי ומתחילה עם המאסג', כאשר היא נוגעת בי פה ושם...
מתחילה לנשק אותי ובמקביל להתפשט, מתקרבת לחבר הקטן, מתחילה עם הנשיקות ולאט-לאט בולעת יותר ויותר עד שכולו נעלם..
מכאן היא עוברת ל-69, כאשר נפתח בפני מראה של כוס מצויין שאני מיד מתחיל ללקק, בזמן שהאצבעות שלי עושות את דרכן פנימה ולאחר כמה דקות עוברות גם לטוסיק שלה..
אנחנו מחליטים שהגיע זמן לצעצועים והיא מוציאה מהמגירה שליד המיטה את דילדו בגודל קטן-בינוני ומחברת אותו ל-strapon בזמן שאני מתהפך על הבטן ונאמד על ארבע..
היא נכנסת בזהירות ומתחילה בתנועות זהירות...
אחרי כמה דקות של פמפום היא שואלת האם להגדיל, מקבלת תשובה חיובית, מחליפה ו.. אני באמת מתחיל להרגיש משהו גדול מאחור 

כמה דקות של פמפום בזמן שהיא עושה לי ביד, לא מצליח לגמור ומתחיל כבר לכאוב, אז היא מוציאה..
מתאושש דקה, משכיבה אותה על הגב וחודר לה ישר לטוסיק - מתחיל בתנועות, כאשר זה נמשך כעשר דקות בזמן שהיא נאנחת...
גומר ונשכב על הגב בזמן שהיא מורידה קונדום ומנגבת את האזור...
אחרי מנוחה של כמה דקות וקצת סיפורים על החיים ממשיכים 

שוב נותנת לי ללקק את הכוס שלה, אך מהר מאוד מתיישבת עלי ומתחילה בתנועות, שלאחר כמה זמן מסתובבת אליי עם הפנים...
מספר תנוחות, עדיין לא מצליח לגמור, מבקש ממנה מציצה עם חדירה של שתי אצבעות אלי במקביל..
זה עושה את שלו ואני משפריץ אחרי שתי דקות 

אני שמח, היא גם, מציעה פעם נוספת, אך אני מוותר, כי אני כבר ריק להיום )))
היא שולחת אותי למקלחת, מזכירה לשטוף פה עם איזה חומר חיטוי
לסיכום:
גוף 8-9
GFE 9-10
נשיקות רגילות, נמנעת מצרפתיות
עושה אנאלי, רימינג, שליטה למעוניינים וכו', תלוי מה תסגרו איתה
הייתי חוזר אליה שוב, אך מוסקבה עיר גדולה ויש עוד המון אתגרים