כ שחר סגל ברלין חלק א - דף 10 - סקס אדיר

שחר סגל ברלין חלק א

97
[QUOTE=Jummi]
שחר סגל אמנם במאי מוכשר ומוערך אבל לא נותן מידע.

בעיקר במה שהיה פעם מזרח ברלין. שם זה היה נהוג ועם האיחוד היו מאבקים על מנת לשמור את המנהגים האלו.
שני ספאים איכותיים- ( מודה שלא הייתי לצערי) תחפשו sauna textile free
ספא וואבאלי - לבחור ברלין (כן, וואללה בא-לי)
http://www.vabali.de
http://www.liquidrom-berlin.de/en/sauna-berlin.php

בדרך כלל בסאונה - ובחמאם - לבוש אסור בשום אופן.

חוות דעת של ישראלים על וואבאלי:

ישנם 11 סאונות שונות..... (בעירום מלא) שבהחלט היו "בעיתיות" למי שלא מורגל למראה. המתחם כולו מאוד מושקע ושקט. בהחלט נחמד.

[/QUOTE]

תודה Jummi על המידע המועיל כאן ופרטי !

ביקרתי ב-liquidrom ברלין בצהריים מנומנמות של אמצע השבוע.
מדובר על אתר סאונה ספא, עם כמה סוגי סאונות, מיני ברכות טבילה ובריכת הרגעות אחת מקורה.
מחייבים לבישת בגד ים בבריכת הטבילה, ובכל שאר הסאונות ומיני הבריכות בגד ים אסור !
בצהריים המנומנמות שהייתי הבמקום היה די ריק, בערך 10 נשים וקצת יותר גברים. להפתעתי רב הנשים היו פחות מגיל 25 נאות מראה.
חוויה נחמדה לפגוש את הארופאיות שלפני רגע ראית ברחוב נרגעות בעירום על כסא נוח, במרכז ברלין.

שחר סגל ברלין חלק א

99
אז ככה, מועדון avarus מסיבת אורגיה ביום רביעי מגיעים זוגות ובחורות מקומיות, כניסה בהרשמה, אני מגיע לשם ישר שם 80 יורו על הדלפק, היא שואלת אותי מה השם אני אומר לה, לא מוצאת אותי עד שמצאה צישהו עם שם דומה חחח נכנס מלאאא מבוגרות וכוסית אחת מקומית גרמניה, שעער שחור רזה באה לבד, עשר איטלקי מתלבש עליה, אני מחכה רבע שעה עד שהוא הולך להביא לה משקה, ואז ישר בא אליה, מנשק לה תיד ומתחיל לעשות לה מסאג', ואז האיטלקי מגיע, המניק ישר מנשק אותה, היא אוחזת לי תזיין עושה לי ביד, והוא לוקח אותה לחדר פרטי, משאיר אותי עם הזין ביד, שלף מהר ממני, אני יושב, הוא סיים איתה, אני רק לחדר, כבר ארבע גברים עליה, אני כמו נינג'ה מפנה לי מקום, מרוב שהיא פצצת עולם עם גוף צר ישבן עומד ואפילו פירסינג בכוס, הזין לא עומד חחח טוב אני משפשף אותו על הכוס שלה, מתחיל לעמוד ואז מזיין אותה בדוגי גומרררר וממשיך לזיין עוד שתי דקות כי הוא ממשיך לעמוד.... מספר שני אני ועוד ארבע גרמנים גומרים לה על החזה. יושב בבר, ברזילאית שנשואה לגרמני יושבת איתי, אני מנשק לה תפיטמות, הולכים לג'קוזי ואז ישר שלוש טורפים גרמנים קופצים עליה ומזיינים אותה, לקראת 23:00 בלילה מגיעוץ כל הכוסיות פצצות עם הגברים שלהם, אחד, המקום הזה סכנה כי אם אתה לא צייד יש מצב שאתה לא מזיין, שתיים מתוך 15 בנות היו שלוש כוסיות ורק אחת מהן באה לבד, חוויה מדהימה אבל לא לכל אחד, ואיזה כוססססססס היה לה, בסוף הערב נפרדתי מכולם ודפקתי לה נשיקה ב פירסינג מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףף

שחר סגל ברלין חלק א

100
Ani porsh זה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
פשוט לא, יש שם אחת שווה מתוך 10 קוראים לה ג'ני, בלונדה גרמניה כוסית כל השאר קווקזיות כהות, לגבי ג'ני, רזה עם סיליקון מפנקת חצי שעה לפחות אם לא שעה, דבר ראשון היא פותחת תרגליים אז ישר ירדתי לה עשר דק, כמוני ככה כולם, ואז מוצצת בלי קונדום ואז זיון קטן ולרוב היא עושה ביד כדי שתגמרו, אני פשוט הזיון הקצר הפך לגדול וגם כשהיא אמרה שכואב לה פשוט המשכתי וגם כשגמרתי פשוט המשכתי עוד שתיים שלוש דק, מיותר לציין שהיא לא רצתה לשכב איתי יותר חחח אבל היא הייתה שווה, לשאלה אם זה שווה 88 יורו זה החלטה שלכם....

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”