כ עזרה נוסע לאוקראינה לחודש - סקס אדיר

עזרה נוסע לאוקראינה לחודש

1
שלום אני כבר כמה שנים בפורום עוקב, פחות מגיב , זה משתמש חדש
אני בן 23 אני מעוניין לנסוע לאוקראינה לחודש פלוס מינוס אני דובר רוסית פחות או יותר ומסתדר באנגלית
אז ככה יש לי כמה שאלות
1. עדיף לשכור דירה בairbnb או ללכת לסוג של מלון זול לילה
לא מבחינת המחיר מבחינת להכיר אנשים באיזור . (איפה אני יכול להכיר אנשים לבלות איתם שיראו לי את המקום?) אין לי חברים שרוצים לנסוע איתי אז אני נוסע לבד אני דווקא מסתדר לבד
2. יש לי מה לעשות באוקראינה חודש ? אני מתכנן לנסוע לבד בתחילת אוקטובר להתמקם בקייב מסיבה פשוטה יש לי הכי הרבה ידע על המקום בזכות הפורום .יש עוד מקומות שיוכל לבקר שיש בהם אטרקציות ?
3.יש עוד אתרי הכרויות חוץ מאתר הכתום ? שיוכל להכיר נשים ולבלות .
4.כמה כסף אתם חושבים כדאי לקחת איתי חשבתי סביבות 10-11 אלף לא כולל כרטיסי טיסה (אני יודע שזה תלוי איזה מלון אני לוקח איזה שרותים אני משתמש ,פחות או יותר )
5.יש מקומות בילוי שאני יכול ללכת להנות בהם לא קשור למין ? פארק מים שעשועים נופים בכל קייב או בכל אוקראינה ?
6.מבחינת בארים ומסיבות או כל דבר אחר אני קורא בפורום ורושם לי יש מקומות שאסור לי לפספס ?

2
מהיכרותי הצנועה של מדינות מזרח אירופה, יש בכולן אפשרות לשכור דירות במרכז העיר לתקופות קצרות, עשיתי זאת פעמיים בקייב ובמוסקבה. אם אתה דובר ואולי גם קורה רוסית עדיף לך לנסות באתרים מקומיים ולא ב-AIR BNB
אופציה זו תאפשר לך פרטיות, פקידי קבלה לא ינסו לסחוט ממך תשלום נוסף על שימוש זוגי בחדר ללילה בו היתה עמך מישהי.
בהצלחה ובילוי נעים.
אוהב חזה קטן ובתולי.

3
מהכרותי הקטנה עם קייב:
א. בהנחה שאתה מקצה 100$ ליום לבחורה שווה לשעתיים יומיות של פינוק, אז 30 יום זה 3,000 $, בקיצור התקציב שלך לא מספיק לבחורות (תזכור שיש גם אוכל, שתיה, יציאות וכו').
ב. יש הרבה דברים לעשות בקייב, תסתכל ב tripadvisor ותמצא שם פעילויות לפי האישיות שלך.
ג. די הרבה מהדירות ב AIRBNB מציעות תעריף מוזל כאשר זה לחודש (בשונה ממלונות), אבל בתמורה אני לא יודע מתי מנקים, מחליפים מצעים וכו'.
בהצלחה

4
אני ממליץ לך שלא תיסע עם כל כך הרבה כסף עליך.
סכום כזה נחשב שם להון תועפות.
אתה בכל זאת זר שם. המקומיים ישר יראו שאתה זר. ואם לא במבט ראשון אז במבט שני.

יש אנשים שישדדו אותך בשביל לשתות וודקה. אז בשביל משכורת שנתית לא ישדדו אותך?

תוציא דרך כספומט או בשיתה אלקטרונית אחרת.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”