שלום לכולם
לאחר 7 נסיעות השנה והיעזרות בפורום (קריאת חוות דעת ורשמים) מצאתי לנכון לסכם לכם את היעד באופן הכי ממצה שאני יכול:
אז ככה, השנה נסעתי לקייב 7 פעמים, ומהנסיעה האחרונה חזרתי שלשום, מכל נסיעה למדתי דברים חדשים והכרתי מקומות חדשים, והכי חשוב למדתי למצות את העיר הזאת.
כל ההמלצות שלי יתחילו מהדברים הבסיסיים כמו מה לעשות ולאן ללכת ואיך ואחרי זה אגיע לדבר החשוב ביותר שזה הבנות.
לפני הכל אני יספר לכם על המטבע שלהם כי אני יכתוב פה מחירים, כל שקל שלנו שווה בערך 7 גריבנה אחרי כל ההמרות.
איך שנוחתים תקנו סים מקומי שכולל אינטרנט, בשדה תעופה זה עולה בערך 7 דולר ובעיר זה עולה בערך 3 דולר.
ביטחון:
קייב היא עיר מאוד בטוחה, במיוחד במרכז, אף אחד לא יכייס אותכם, לא יגנוב ממכם ובטח שלא ישדדו אותכם, הסיבה היא מאוד פשוטה, רוב העסקים אשר קשורים לתיירות, מין, וסצינת הלילה שייכים בצורה כזאת או אחרת למאפיה המקומית, ומבחינתם הם רוצים שאנשים ירגישו בטוחים ויבואו לקייב לשפוך כסף.
לינה:
ישנה אפשרות לקחת מלון וישנה אפשרות לקחת דירה, כל אחד ומה שמתאים לו.
הכי חשוב ששני האופציות יהיו בטווח הקילומטר וחצי בין מיידן לארנה (רחוב חרשטיק לכל אורכו), היתרונות של דירה זה שיש לך שקט להכניס בנות לדירה, החסרונוץ הינם שאין שירות חדרים וניקיון יום יומי, ולאלה שלוקחים את טיסות הערב חזרה לארץ: 19:00 בחברה האוקראינית, 20:00 בחברה האוקראינית או 23:00 באל על, אין להם איפה לשים את המזוודות לאחר הצ'ק אאוט ואז הם צריכים להסתובב יום שלם עם המזוודות, לגבי צ'ק אאוט מאוחר בדירות זה דבר שהוא די נדיר ותלוי בעונה, בעונת הקיץ בטוח שלא תצליחו לקבל הסכמה מבעל הדירה אפילו בתשלום נוסף.
לגבי מלונות (האופציה המועדפת עליי), החסרון המשמעותי הוא באמת שפקידי הקבלה והשומרים עושים קצת בעיות לבנות שמגיעות אליכם, אפשר לפתור את זה בצורה מאוד פשוטה, קודם כל מזמינים חדר זוגי, דבר שני נותנים בתחילת הטיול לשומר בכניסה איזה 100-200 גריבנה טיפ וכמובן ל פעם שבאה מישהי אליכם תרדו לפגוש אותה למטה, בצורה הזאת אף אחד לא יעשה לכם בעיות, היתרונות מן הסתם הם ברורים, בכל מלון יש חדר לשמירת חפצים, ומי שרוצה יכול לשלם עוד קצת כסף ולעשות צ'ק אאוט מאוחר, יתרון נוסף זה ניקיון יומיומי של החדר ומגבות נקיות.
המלונות המומלצים לטעמי: לחסרי תקציב: מלון אוקראינה, מלון דניפרו ומלון פרמייר רוס. לבעלי תקציב מלון אינטרקונטיננטל ומלון חרשטיק סיטי סנטר (המועדף עליי).
קניות:
מבחינת קניות המחירים בקייב די דומים למחירים של הארץ, אבל לפחות לנשואים שבינכם שמוכרים לאישה שהם במסע עסקים כלשהו, תחזרו לפחות עם מתנה קטנה, לצורך זה ניתן לעשות קניות בכלבו "צום" שעל חרשטיק, לחובבי מותגי העל כמו שאנל ולואי ויטון וכו' ניתן למצוא בארנה ואפילו ברחוב שחותך את חרשטיק (ליד המטרו), בנוסף יש את קניון גוליבר שליד הארנה וקניון חדש יחסית שנקרא אושן פלאזה. תעשו טובה לעצמכם, תחזרו עם מתנה קטנה ותראו איך זה פותח לכם דלת לנסיעה הבאה.
בנוסף אל תקנו סיגריות בארץ או בדיוטי פרי, סיגריות בקייב עולות פקט של פרלמנט בערך 40 שקל ומלבורו פקט בערך 35 שקל, כן כן לא קופסא אלא פקט.
תחבורה:
נתחיל בטיסות: לקייב טסות 2 חברות – החברה האוקראינית וחברת אפ של אל על, בחברה האוקראינית יש בערך 5-6 טיסות יומיות בכל שעות היום, לאפ יש 2 טיסות בוקר וערב.
בדרך כלל הטיסה בחברה האוקראינית כולל מזוודה ובאפ לא, חשוב מאוד שמי שלא מזמין מזוודה באפ מותר לו לנסוע רק עם מטען יד שלא עולה על 8 קילו, בהלוך אף אחד לא יבדוק אתכם על זה אבל בחזור הם בודקים ואם יהיו לכם אפילו 300 גרם אובר יחייבו אתכם לשלם 90 דולר על מזוודה, על אף האמור, אני אישית עדיין מעדיף לטוס באל על ולא בחברה האוקראינית, פשוט תזמינו מראש מזוודה, המחירים דרך אגב דומים בין 2 החברות לאחר הזמנת המזוודות.
לגבי תחבורה בתוך העיר: אל תיסעו באוטובוסים ואל תיסעו במטרו, מיותר. המוניות בעיר זולות ומגיעות לכל מקום, מונית צריך להזמין דרך הטלפון או דרך אובר, למה? כי אם תעצרו מונית ברחוב המחיר של הנסיעה יהיה גבוה בערך פי 2-3 ממחיר דרך הטלפון במיוחד שרואים שאנחנו תיירים. נסיעה בעיר דרך אפליקצייה תעלה בערך 50-70 גריבנה ודרך עצירת מונית ברחוב היא תהיה בין 100-250 גריבנה.
שפה:
אני מניח שרובכם כמוני אינם דוברים את השפה הרוסית או האוקראינית, מלבד כמה מילים בודדות שלמדתי במהלך השנה, אינני דובר את שתי השפות, אז לכל אלה שמפחדים לנסוע בגלל שלא יודעים את השפה-בולשיט.
אמנם רוב העם לא דובר אנגלית, אך ניתן להסתדר עם גוגל טרנסלייט מצויין ברחבי העיר.
לעניין להתחיל עם בנות במועדונים, גם ככה יש רעש של המוזיקה והן לא שומעות אתכם, בהמשך אסביר איך להתחיל במועדונים.
מן הסתם יהיה לכם יותר קל אם תיסעו עם חבר שדובר רוסית אך שוב פעם הדבר לא מחייב וניתן להסתדר מצויין גם ללא רוסית או אוקראינית.
אוכל:
קייב בשנים האחרונות מלבד זה שהא יעד לתיירות מין, הפכה להיות יעד קולינרי חזק.
רוב המסעדות בקייב הן ברמה גבוהה ביותר, ובמחירים מצחיקים ביותר, כמו כן, כמעט כל המסעדות מחזיקות בתפריט באנגלית ותסמכו עליי המחירים בשני התפריטים הם אותם מחירים (אף אחד לא יעקוץ אותכם).
לכל אוכלי המקדונלסים וכו', תעשו לעצמכם טובה ותשתחררו מזה, מקדונלס יש גם בארץ.
פתחו טריפ אדוויזור ותלכו למסעדות טובות באמת, יעלה לכם גג 80 שקל לאדם במסעדה ממש ממש ממש יקרה בארוחה שכוללת מנה ראשונה עיקרית קינוח ושתייה.
מסעדות שאני יכול להמליץ עליהן הן: מסעדה אודסה, ביף מיט אנד ויין, פיצה נאפולי, מסעדת חצ'פורי במיידן.
מסעדות כשרות יש גם בקייב, לא ניסיתי אותם ככה שלא יכול להמליץ, כמעט כולם נמצאים ליד קניון גוליבר איפה שהבית כנסת.
חיי לילה:
אז ככה, בקייב יש את חיי הלילה לדעתי בין הטובים בעולם,חיי הלילה הם תמיד בסופשים בין יום חמישי ליום ראשון, חיי הלילה מתחלקים לפאבים ולמועדונים -
פאבים אני יכול להמליץ על 2 שהם טובים מאוד (בפאבים לא משלמים כניסה):
בודהה בר: נמצא על רחוב חרשטיק 14, מעוצב ברמה מטורפת, שתייה טובה ואוירה טובה, תמיד על הבר אתם תראו בנות שיושבות לבד עם כוסית משלהם, הן בדר"כ ציידות שמחפשות איזה ספונסר, הן יהיו נחמדות אליכם ותזמינו אותם לאיזה דרינק וכו' ובסוף שתרצה לקחת אותה לדירה היא תבקש "מתנה" בסביבות 200-300 דולר והיא תבוא לאיזה 3 שעות.
הבר במלון אינטרקונטיננטל: לא זוכר איך קוראים לו אבל הוא נמצא על הגג של מלון אינטרקונטיננטל, אותו דבר כמו הבודהה בר רק פחות מעוצב, אוירה דומה וציידות דומות.
לגבי פאבים אני רק יכול להמליץ לכם להתחיל את הערב שם ואז לעבור למועדונים, לגבי הדיווחים על מחירים יקרים בבודהה בר, אני אתן לכם דוגמא, בקבוק קורונה בפאב בארץ עולה בערך 30 שקל, בבודהה בר שהוא בין היקרים בקייב בקבוק קורונה עולה 75 גריבנה שהם בערך 11 שקל, אז תעשו את החשבון שלכם.
מועדונים:
בקייב יש המון מועדונים, יש המון המלצות ברחבי האינטרנט ורובם פשוט מדברים שטויות. למ ועדונים יש 2 אופציות להיכנס, הראשונה להיכנס רגיל ולשלם כניסה והאופציה השנייה אם אתם באים כמה חברים היא לפתוח שולחן, בכל מועדון המחיר של השולחן שונה והוא תלוי בקרבה שלו לרחבה, כמו כן מחיר השולחן זה המינימום הפקדה ובסכום הזה אתם מזמינים שתייה ואוכל. לגבי הבנות במועדונים יש שם המון זונות שבאות לחפש לקוח, אבל יחד עם זאת הן לא אוהבות להרגיש זונות, בשום מועדון משפט כמו "כמה את עולה? או בואי עכשיו איתי לחדר ואני ישלם לך" לא יעבוד לכם למרות שהבחורה היא זונה, הן אוהבות להרגיש שמתחילים איתם, משקיעים בהם, מנסים לדבר איתם ואז אפשר להציע להן להמשיך את הערב.
להתחיל עם בנות במועדון זה די קל, אם רואים בחורה לבד רוקדת פשוט מתקרבים ומנסים לתפו לה את היד בעדינות ולהצטרף לריקוד (רוב הסיכויים שהיא תזרום). אם רואים בחורה יושבת לבד פשוט להתיישב לידה ולנסות לפתח שיחה גם בגוגל טרנסלייט, בבחורה על הבר אפשר להזמין אותה לדרינק (11 שקל בערך).
אם אתם פותחים שולחן ויהיה בו הרבה אלכוהול ונרגילה אתם תראו שהבנות יבואו וינסו להתחיל איתכם. בנוסף לכל "החתיכים" שבינכם שחושבים שהם ישיגו לבד במועדון בלי לשלם, כנראה שאתם טועים, זה לא המראה אלא עובי השטרות בכיס. אבל זה לא אומר שיש לכם סיכוי קטן שזה יצליח.
מועדון הצ'י: המועדון בקייב, כניסה עולה 400 גריבנה לבן אדם, ואם פותחים שולחן זה מתחיל מ 12,000 גריבנה, כל החנייה של המועדון מלאה ברכבי יוקרה וזה יסביר לכם על הרמה של הבנות שמגיעות לשם, הבנות במועדון מתחלקות ל2: 60 אחוז נשים שבאו למצוא מישהו להעביר איתו את הלילה בתשלום ו 40 אחוז שפשוט באו להנות.
דאלי פארק: מועדון גדול ליד הצ'י, פתוח רק בקיץ, אוירה טובה כמו בצ'י.
שוטרס: תעשו לעצמכם טובה ואל תתקרבו.
סקיי בר: נמצא בארנה, מועדון טוב ואוירה טובה, סביר להניח שיתנו לכם להיכנס רק אם אתם פותחים שולחן, 80 אחוז זונות.
קריביאן: מועדון חמוד קטן, טוב מאוד בימי חמישי בלילה, 90 אחוז זונות.
דל לוקס: כמו הקריביאן.
אוואלון: מועדון חדש ברמה של הצ'י רק קטן יותר, גם די הרבה זונות.
פארסאז': מועדון קטן ליד האוניברסיטה, כמעט ואין זונות אלא סטודנטיות וילדות בנות 16-22, מועדון זול אבל סבבה.
וודקה בר - בדיוק כמו הקריביאן.
מועדוני חשפנות:
יש המון מועדונים כמו הריו והסקארלט שזה אותם בעלים כמו בריו ויש עוד הרבה באיזור הארנה - אין יותר מידי מה לעשות שם זה לא כמו בפוסיקט בארץ, שם הן רק רוקדות על עמוד, ריקוד פרטי של 5 דקות בערך עולה 600 גריבנה וצריך לבקש מהמנהל החדר את הבחורה שאתה רוצה, כמו כן אם הזמנת חשפנית לשבת לידך היא תזמין את השתייה הכי יקרה במועדון, אפשר לקחת חשפנית הבייתה זה עולה בין 300-500 דולר ל 3 שעות בערך, מה שכן אלה הבנות הכי יפות בקייב, כל אחת דוגמנית מהלכת.
ממבה:
כשבועיים לפני שאתם טסים תורידו את האפליקציה ותירשמו, תשלמו 10 דולר לעשות VIP ותשנו את המיקום לקייב, תעשו חיפוש לבנות בקייב ותסמנו בנות שמחפשות סקס, שלחו הודעה לכולן גם ככה 90 אחוז מהתמונות שם מזוייפות, תבקשו תמונה אמייתי ומחיר וניתן להתמקח איתם. מחירים נעים בין 60 דולר לשעה ל 100 דולר לשעתיים.
טינדר:
כמו ממבה, 90 אחוז מהתמונות מזוייפות.
מכוני ליווי:
לא ניתן להיכנס למכון בעצמך, אם אתם רוצים תבקשו מנהג מונית והוא יעלה אותכם, אני אישית מעדיף להזמין ואם היא לא מתאימה לשלם לה על המונית ולשלוח אותה חזרה, אחרי שזה יקרה הבעל מכון ישלח לכם עוד מונית עם 4-5 בנות לבחירתכם, מחירים החל מ 1200 גריבנה לשעה.
מסזים:
יש כמה מכוני מסזים כולל בודי והרפייה, מפוזרים מלא במרכז, תכתבו בגוגל מסז בקייב והוא יראה לכם את המיקומים, מסזים באמת טובים ומפנקים, מחירים סביב 600-800 גריבנה לשעה.
בריכות:
רק בקיץ, אם בא לכם לשטוף את העיניים בבנות בביקיני, יש ליד קניון אושן פלאזה את cty beach club על גג של חניון, ויש מועדון שנקרא בורה בורה על הנהר. אני אישית מאוד אוהב בימים חמים ללכת לשניהם.
סיכומים:
לכל אלה שהאכילו אותם שימצאו בנות ב 20-30 דולר בקייב, כשתגיעו אתם תתאכזבו, בחורה מתחילה ב 60 דולר לשעה ויש כאלה גם ב 100 דולר וצפונה לשעה.
גם אם תמצאו ב 50 דולר סביר להניח שזאת זונת ביטוח לאומי.
כל הבנות בקייב יפייפיות, כולן גבוהות ומתוקתקות ובד"כ הולכות על עקבים כאילו נולדו עם העקבים, רגליים ארוכות ומושלמות.
לחובבי החזה הגדול, קשה למצוא שם.
בסיכום הבנות בקייב זה עם של זונות, הן נולדו, גדלו וחונכו להיות זונות.
כולן במועדון יחייכו אליך ואפילו ילטפו את היד כאילו מזמינות אותך, שתדעו אלה ציידות ואתה תשלם על זה.
הן לא אוהבות גברים אוקראינים כי מבחינתם הם סמרטוטים שלא מרוויחים מספיק, הן אוהבות גברים חזקים ואסרטיבים ומן הסתם גברים עם כסף.
תזכרו תמיד הן מחפשות כסף אבל לא אוהבות שמתמקחים איתם וכו', חוץ מהישראלים יש גברים מטורקיה, גרמניה, ערב הסעודית וכו' שבאים לשפוף שם ביום כמה שרובנו מרווחים בשנה.
אני אישית נוסע רק בסופי שבוע, אם זה בקיץ אז בצהריים הולך לבריכה או לקניות, בערב יוצא לבודהה בר ומשם זורם למועדון, רק אם לא הצלחתי לתפוס מישהי מהמועדון אז אני מזמין זונה. אבל כל אחד והסדר יום שלו, לאלה שנוסעים בחורף שתדעו שהטמפרטורות יורדות למינוס 16 גם אז תיזהרו שלא יקפא לכם הבולבול
בנוסף לכל החובבי מילה וסרגיי וכו', הם סתם גנבים ועוקצים וכולכם יכולים להסתדר לבד, תקחו כרטיסי ביקור שנותנים לכם ברחוב, ותשתמשו בממבה או בטינדר ואם לא הסתדרתם תכתבו בגוגל kiev אין לקדם אתרים ותמצאו שם ים טלפונים, רק תזכרו התמונות מזוייפות ותבקשו תמונה אמיתית שישלחו לכם.
תשתמשו או בוואטסאפ או בוויבר.
לגבי טלפונים, אני אישית לא שומר כי אני תמיד מנקה את הטלפון כשאני חוזר (אני נשוי) אז אין לי לתת לכם, תעשו כמוני, כל פעם מחדש מפעיל ממבה לפני שאני טס וגם שם מסתדרים על טלפונים, אתם תראו גם מלא ישראלים ברחוב ותמיד יכולים לבקש.
תהנו חברים,
במידה ויהיו שאלות אשתדל לענות לכולם
קייב - רשמים והמלצות לאחר 7 נסיעות השנה
2דיווח איכותי ומסודר. סטייל הדיווח של לקסר ומעלליו בגרמניה..
דיווח מהימן בהחלט!
3כל הכבוד לבולבולון על ההשקעה. אכן המון אינפורמציה מועילה וטובה 

גם אני הייתי בקייב עכשיו
כמה השלמות או מבט בזוית אחרת...
לינה
אני דווקא בעד דירות. בסביבות 130-150 שח לדירת 2 חדרים נחמדה דקה עד 3 דקות מחרשטניק. כולל מטבח מאובזר מכונת כביסה מגהץ... ופרטיות מלאה.
יכול להיות שעדיף אפילו דירה בשכונות ב50 שקל ושם אפשר למצוא בנות פחות מקצועיות בעלויות יותר נמוכות. זה מנסיוני וגם נראה הגיוני. מישהיא חמודה, חתיכה, לא פצצה, בת 28 נסעה אלי למרכז שעה כדי להיות איתי שעתיים וחצי תמורת 50$ לא ידעתי מראש מאיפה באה.
קניות
המחירים מחוץ לאזור התיירותי נמוכים בהרבה מהארץ עד 50%
טואלטיקה צעצועים ציוד ספורט... מותגים שיש בארץ. וקל להשוות. רחפן שעולה בארץ 3800 עולה שם 1800 שח
ממבה
חשוב להדגיש שהבנות (הלא מקצועיות) שם מעדיפות להתחיל כאילו זו הכרות רגילה ואז בהודעה השניה שלישית שאתה תציע מה אתה מוכן לתת "עזרה" "מתנה"
הצעת נמוך מדי... הן לא עונות והלך עליך.
מתאים להן הן זורמות לפגישה.
אני פניתי לכ10 בנות עם הצעה של 50$ ל 2-3 שעות
4 ענו בחיוב עם 2 נפגשתי והיה מצוין. אחת נשארה עד הבוקר תמורת 100$ (מובטלת)
כללי
אני העדפתי להכיר ברחוב בסופרמרקט ובמטרו.
ראיתי מישהי שמצאה חן בעייני שאלתי בנימוס איך להגיע ל... מה ההבדל בין הגבינה הזו לשניה איפה יש חלב סויה גבינת עיזים...
אם היא בעניין מיד תרגיש בכך. אצלי הייתה הצלחה אחת לעשר אבל נהנתי מהאינטרקציה.
יש הרבה אתרי הכרויות כמו ממבה. ואתרי זונות ספציפיים לקייב וגם בינלאומיים.
מקווה שעזרתי עוד קצת. יום נפלא.
4וואאוו.....איזה דיווח מדהים....
כל מילה בסלע....אחרי 5 פעמים בקייב...מסכים לכל מילה...
כולל המסעדות...
5תכלס
צודק
חשוב להיות מונמס להתלבש יפה להתגלח ולא לשכוח פרט שולי:
כסף וקונדומים
7כבוד למר אדוני פותח השירשור
דיווח אמתתתתתתתת
מילה במילה
אני לא מקנא במתקפה שתהיה לו בפרטי
שוב כל הכבוד