כ עזרה בדילמה בקייב - סקס אדיר

עזרה בדילמה בקייב

1
שלום לכל התותחים.
אני נוסע נסיעת עבודה ויש לי סופ'ש בקייב. אין לי הרבה זמן ולא מתחשק לי להתעסק עם תחנת רכבת בדירה.
דיברתי עם שתי בנות רגילות מממבה לגבי הצמדה אלי לכל הסופ'ש (מחמישי אחר הצהריים ועד ראשון בבוקר).
בחורה אחת בת 21, שיחה קולחת באנגלית, מורה פרטית לאנגלית בקייב -300 דולר לכל הסופ'ש כולל הכל.
בחורה שניה בת 20, אנגלית קצת מגומגמת ומקצרת בתשובות. מתווכת דירות. 200 דולר לכל הסופ'ש לא כולל אנאלי.
הבחורה הראשונה נראית רגילה לגמרי. ממש בת השכן ממול.
השניה נראית ממש מעולה.
מאחר ומדובר על סופ'ש מלא, עם קצת להסתובב בעיר אני בהתלבטות.
האם לקחת את זו שנראית מעולה עם אנגלית שבורה ב-200$ או את זו שנראית לא רע בכלל עם אנגלית מצויינת וכללת אנאלי ב-300$?
עם שתי הבנות דיברתי בשיחת וידאו בוויבר ובוואצאפ...
מה אומרים התותחים?

עזרה בדילמה בקייב

4
חחח איזו דילמה :), הייתי עושה יום וחצי עם אחת ויום וחצי עם השניה :)

במחירים כאלה... תשלם להן את מה שביקשו על היום וחצי, הן יהיו מרוצות וגם אתה.
אלא אם הראשונה תרשים אותך לטובה ואז תבטל את השניה :)

תתחיל עם זאת עם האנגלית השבורה, אם תראה שאתה יכול להתגבר על העניין והיא סבבה תמשיך איתה, אם לא - תחליף באמצע לשניה :)

עזרה בדילמה בקייב

6
אני הייתי קובע עם 4 או 5 בחורות -כל אחת למפגשים של כמה שעות. למה לך להיות תקוע עם אותה הבחורה במשך כל הזמן שלך שם.

היא אמורה לישום איתך גם? נוח לך לישון ליד אשה זרה?
99% שהכל בסדר. ו-1% שהיא מטורללת או שהיא תשדוד אותך. אני לא ישן בלילה עם אשה לא מוכרת.

עזרה בדילמה בקייב

8
לא הבנתי מה הפואנטה להסתובב איתה כמה ימים אלא אם אתה רואה אותה מדריכת לטיולים שלך במסעדות, אטרקציות ומועדונים.
אני יכול להבין להיות עם מקומית ולקחת אותה למועדונים במטר. שתסייע לך להשיג עוד בנות ולעשות שלישיה וכד..
מעבר לסה להיות עם אחת ב-300 דולר כמה ימים לא נשמע לי להיט אש
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”