כ המלצות לפראג-בודי מסאז' ו/או נורו - סקס אדיר

המלצות לפראג-בודי מסאז' ו/או נורו

1
חברים יקרים שלום רב,

חיפשתי וחיפשתי ברחבי הפורום הנכבד, אך לא מצאתי את מבוקשי ולכן פתחתי אשכול חדש. אני מראש מתנצל אם פספסתי משהו, אך מאחר ו"השעה דוחקת" (עוד יומיים טיסה) החלטתי לפנות אליכם בקריאה נרגשת זו.

האם מישהו מכם מכיר/ביקר במכון מסאז'ים מפנק עם בחורות חתיכות ברמה גבוהה ומפנקת שמעניקות בודי מסאז' (ללא חדירה).

תודה מראש לכולם.

שלכם,

האח

2
אח 31 אל חשש
פראג מלאה במכוני מסאז'ים ודירות דיסקרטיות.
אני ממליץ לקנות סים כדאי לעשות תיאומים בטלפון כי בעייתי להגיע ככה סתם מה גם שכל הדירות הן בבניין עם אינטרקום ואינך יודע את מספר הדירה עד שאתה מגיע ומצלצל בשעה שלך, בנוסף אני ממליץ להתנייד עם uber זה יוצא ממש זול ואם לא אז את המוניות להזמין דרך האפליקציה liftago.
באתר tapky נקודה "מידע" (באנגלית) תמצא הכל כולל לינקים לאתרים של אותה דירה שם תמצא את הבנות העובדות עם המשמרות שלהן ומחירון.
אתה נכנס לחדר ועל הרצפה יש מיזרן גדול והמקלחות לרוב במסדרון, הבנות במסאזים פחות ליברליות ( כמובן שיש יוצאות דופן)

מקווה שעזרתי ואם יש לך עוד שאלות אשמח לענות הייתי פעמיים כבר בפראג בשנה האחרונה.

4
כמו ש UAH כתב ,יש לא מעט דירות דיסקרטיות בפראג ובאופן כללי אופציות לשלל סוגים של סקס. רק חבל שאין לך זמן לעשות שיעורי בית ( לפי מה שכתבת אתה טס מחר ). כזה דבר דורש זמן הכנה כדי להכיר את האופציות המועדפות ( מחירים, בחורות, שירות, איזורים וכו ). אחרת אתה יכול לבזבז הרבה זמן כשאתה בחו"ל על חיפושים וזה סתם מיותר. לקח לפעם הבאה. אתר שיכול לסייע זה אין לקדם אתרים נקודה cz
תעשה שם חיפוש לפי בחורות שעושות מסאז' אירוטי ואפילו תשלח אליהן הודעות כדי לדעת מה המחיר שלוקחות, מה כולל וכו'.

6
האמת שרציתי לטוס ובסוף ויתרתי כי אין מספיק מידע באתר על ההתמצאות והמלצות בפראג וסדר גודל של מחירים או אולי גלריה של בנות באינטרנט ולבחור סגנון ולעשות ביקור.
אשמח אם תרחיב בעניין ההמלצה שלך ... בסרטונים ברשת כל פראגית מדליקה בטירוף כך שנראה שבאמת יש כוסיות שם בתחום אבל איך מגיעים לבנות

9
[QUOTE=brother31]אולי זה לא כ"כ קשור, אבל הבטחתי לעדכן...אז...

בסוף לא הלכתי לשום מקום. נשארתי במטרת הטיול-טיול משפחתי וזנחתי את כל ההנאות והפרפרים.

המשך שבוע נפלא לכולם.
[/QUOTE]

Shocked
צחוק

שאני אבין, התכוונת בטיול משפחתי להבריז לאשה ולילדים לשעה שעתיים בשביל צכית לוהטת ????
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”